Gå til innhold

Huawei P9 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva synes dere er den greieste E-post appen å bruke på P9-plus? Den innebygde, G-mail eller f.eks. Outlook? Har en jobbmail på exchange og en privat outlook.com adresse. Er ikke helt fornøyd med den innebygde når det gjelder møteinvitasjoner blant annet.

 

Jeg liker veldig godt Outlook på min P9, den innebygde hadde mangler fant jeg og ut ganske fort. Har exchange både på jobb og privat epost.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg finner foreløpig ingen oppdatering OTA på min P9 (ikke operatørlåst).

 

Edit:

Hvis man går inn via appen på telefonen som heter HICare, så får man mulighet til å oppdatere. Litt usikker på om dette er en beta-versjon, men det står at man har mulighet til å rulle tilbake til gammel versjon om ønskelig. Data på telefonen vil bli slettet dersom man nedgraderer igjen, men oppgraderingen er ingen sletting involvert. Holder på å laste ned nå, så får vi se hva som skjer.

 

Edit 2:

Lastet ned og installert nå. Så vidt jeg kan se, så er dette den endelige versjonen. Ingenting som tilsier at dette er beta. Førsteinntrykket er veldig bra. Jeg bruker Nova Launcher, så den biten bryr jeg meg ikke så mye om. Av positive ting jeg har sett så langt er:

- Mer standard varslingssenter med alt på en side, og ikke delt på to.

- Multitaskingen er som på standard android (vertikal og ikke horisontal rulling mellom appene).

- Bedre minnehåntering, da jeg opplever at det holdes lengre i minnet uten at hele appen må startes på nytt.

- Mulig placebo, men systemet virker raskere og mer responsivt.

- Ryddige menyer i innstillingene.

 

Alt i alt kun positive endringer jeg har funnet så langt, og som løfter telefonen enda noen hakk. Absolutt en suveren telefon når man tar prislappen i betraktning.

 

 

 

Tusen takk for konge tilbakemelding om oppdateringen, og dine erfaringer med den, så langt!!

 

Jeg synes strømstyringen gjorde jobben vel grundig med Android 6. Selv om man prøvde å tilpasse, virket det som at den levde sitt eget liv. Dette har gått igjen flere steder jeg har funnet informasjon om, og synspunkter på, P9 på nettet.

 

Håper Huawei har tatt hensyn til dette  når de oppdaterer til Android 7 og samtidig EMUI fra versjon 4 til 5.

Lenke til kommentar

Dilemma.. Jeg har lyst på oppdatering, spesielt Emui 5, men hver gang jeg har oppdatert telefoner tidligere så har det fulgt med bugs og irritasjonsmomenter. Jeg er superfornøyd med hvordan P9 oppfører seg på Android 6, så jeg vet ikke om det er verdt risken!..

Min filosofi er at man burde unngå oppdateringer hvis ikke man er motivert for å potensielt måtte kjøre en reset til fabrikkinnstillinger. Jeg ordnet dilemmaet med å sørge for at alt er synkronisert slik at det ikke tar mer enn en time å sette opp alt slik det var etter en reset.
Lenke til kommentar

Finner ikke oppdateringen jeg, både i innstillinger og hicare appen sier den at jeg har nyeste versjon.

Jeg får mulighet for oppdateringen i HiCare, når jeg velger OS-oppdatering for betatestere. Den er dog ikke hos meg tilgjengelig på vanlig OTA oppdatering.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Det sto beta da jeg fikk muligheten til å laste ned via HiCare, men ifølge 'learntofly' sitt innlegg den 18.01, er det ikke noe som tilsier at det er en beta man får installert.

Jeg installerte selv via HiCare, og det står bl.a

 

Build-nummer: EVA-L09C432B360

Android-versjon: 7.0
EMUI-versjon: 5.0

 

Utrullingen går litt i rykk og napp, og som man ser i tråden her, er det noen som har fått og noen som ikke har fått ennå. 


"Huawei has started to seed the Android Nougat update for the P9 smartphone users in Germany and France. This is the stable Android 7.0 Nougat build EVA-L09C432B360 for Huawei P9 EVA-L09 model."

Se link: 
http://www.theandroidsoul.com/huawei-p9-stable-nougat-update-rolling-in-germany-and-france-build-eva-l09c432b360/ 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...