Jump to content

ZentiX

Medlemmer
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

About ZentiX

 • Birthday 05/27/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dauer her jeg sitter, spent på formen til jenta om noen timer. Tipper det ble tidlig kvelden.
 2. Ikke noe fasit på hva du som person tåler, men vis du ikke har drukket deg full før, så kommer du til å gjøre det nå. Prøv litt av hvert, og se hva du liker. Drikk sakte.
 3. I vennegjengen så har vi stadig diskusjoner ang pris. Phil Spencer har gått ut og sagt at de ikke vil gå i samme blemma med Xbox Series X som de gjorde med Xbox One. Men etter å ha sett specs, så tror jeg personlig at vi vil komme til å punge ut tett opp mot 5k. Samme som Xbox One X. Kan bli billigere også, hvem vet. Sony har gått ut og sagt at de vil i morgen slippe bilder, og specs av PS5. Litt sent med tanke på at MS plutselig slapp bomben i går. Sony har sagt at de venter på MS skal slippe prisen på sin konsoll, for flere har gått ut og sagt at Sony kan komme til å tape penger det første året på PS5.
 4. Xbox One X har mulighet for 60FPS og 120Hz. Merk at dette er kun med 1080p eller 1440p monitor. Nye Xbox Series X har mulighet for 4k, 60FPS og 120Hz, eller 1080p (mulig 1440p), 120FPS og 120Hz. Dette i mine øyene er jo et stort hopp fra forrige gen konsoll, men en konsoll kommer aldri til å erstatte en PC.
 5. Qpad har mekaniske tastaturer de.
 6. De butikkene med fingeravtrykk må bli registrert sammen med en som jobber i butikken. Bruker selv selvbetjening kassen når jeg handler snus og alkohol. Men man kan fort bli plukket ut i en rutinekontroll.
 7. Prisene lekket på de nye 10th serien. https://www.techpowerup.com/264644/pricing-for-intels-entire-upcoming-10th-gen-comet-lake-cpu-lineup-leaked
 8. Takker, ser litt på youtube også. Ser at de fleste lager TIA/EIA 568B kabel.
 9. Jeg skal til å legge opp kabel fra Altiboks ruter til "gaming" rommet, kabel trenger bare å krysse et rom så den saken er jo biff. Men burde jeg lage en krysset kabel, eller vanlig rett kabel? Prøvde meg på en kort stump i går, men tror jeg gjorde noe feil. Men har 99,30m igjen. Fra ruter til "gaming" rom er det max 20-25m med kabel som trengs og trekkes. Cat6 kabel og kontakter.
 10. Ville heller ha laget en egen vifte profil i Bios. Satt alle viftene til det absolutt laveste, også så fort det blir noe load så spinner de opp sammen med CPU. I Bios kan du også styre når viftene skal øke. Men vis du vil bruke smart fan, så burde du bruke CPU.
 11. Bruker Origin, og har ren Crysis 1 uten Warhead. Ved å spille på 1440p og alt på max (Very High), motion blur er skrudd av. Ingen mods. Max FPS 130. Laveste FPS 74. Desidert det mest krevende spillet jeg har installert.
 12. HW: Intel i7 9700k på 4,6Ghz (Stock boost), RTX 2080 Gaming X Trio (stock inntil videre), Corsair Vengance 16GB 3600Mhz XMP profil. Testa spillet i 30min - 1time i går, også glemte jeg fyre opp MSI Afterburner. Kjørte ikke på høyere en High, spilte bare for å teste litt. Har ikke hatt PC på 4 år. Gjøre meg ferdig med noen oppgaver så kan jeg fyre opp å ta en titt på FPS.
 13. Satt å spilte Crysis 1 i går, handsdown er dette fortsatt det beste spillet utgitt av Crytek.
 14. Bra spilt av begge lagene, men Dig spilte bedre selv om de hadde mye feil. Spesielt på map 3. Skulle ønske det var enda mer dekning av de internasjonale turneringene, er det ikke hva denne E-Sport seksjonen er til? Ønsker rett og slett mer å lese både av den Norske og internasjonale E-Sport biten.
 15. Som Svein M sier, ville gått for GTX 1660 Super eller Ti. Vis du ikke har noe i mot å handle brukt, så ligger RTX 2060 Super fra 3,5k på Finn.no. For meg så stod det mellom å handle nytt RTX 2070 Super eller Brukt RTX 2080, gikk for siste.
×
×
 • Create New...