Gå til innhold

Tom Clancy's The Division - Spilltråden (Forumspillere listet i førsteposten)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+130498

Noen som sliter med damage lagg? Jeg kaster bort kuler fordi treffene ikke blir registrert etter 1-2 sekunder etter treff, dette gjelder npc'er. Er så kjipt å bli drept, bare for å se på skjermen at han som drepte meg døde 1 sekund etter at jeg traff bakken.... 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Massive har gjort en enorm tabbe, men man kan ikke forvente noe annet fra en utgiver som Ubisoft. Spillet var på vei nedover fra dag en.

 

Problemer med TD hittil:

 

- Talent som gir bullets på headshots glitcher ut våpen, dukker opp i samme patch som incursions.

- Weapon/Gear talents som ikke gir noe effekt eller som er alt for mye bedre enn andre talents.

- NPCer dytter meg ut av cover, andre spillere dytter meg inn i terreng.

- Mobile Cover er fortsatt i spillet, selv om det kun blir brukt til glitching.

- Incursions tok 6 uker for å slippes, består av ett stort rom hvor fiender kommer i waves. Kun en incursion sluppet.

- Incursions er mer bugget enn resten av spillet, føles ut som en trøstepremie.

- DZ blir bare exploited og alle løper rundt med 100% uptime på signature skill, samt en haug med andre exploits og hacks.

- DZ meta består av face-to-face kamper hvor man trykker våpenet opp i ansiktet på fienden.

- Multipliers for enkelte stats fungerer motsatt! av det de skal(protection from elites gjør at du tar mer damage fra elites).

- Unit testing eksisterer ikke og de slipper content updates uten noe testing. Mon tro om de tester spillet kun slik de mener at det skal spilles.

- De straffer legit spillere som ikke bruker exploits samtidig som de straffer de som bruker exploits.

- Alt som kan endre spillet til det bedre kan ikke gjøres i hotfix, noe som hinter til et horribelt system på patching, osv.

 

Dette er kun det jeg kommer på, og alle problemene er store nok til at de skal dukke opp under vanlig intern testing. Noe som Massive helt klart ikke har gjort. De har ikke en gang sjekket om matematikken bak hovedmekanikken fungerer som den skal.

 

Vi får se hvordan det utvikler seg i løpet av de første 6-12 månedene. Mest sannsynlig går det samme retning som D3 og vi vil nok ikke se noen massive oppgraderinger før om 12 måneder, om spillet fortsatt lever.

Lenke til kommentar

Är i vart fall KLART mindre fuskare i DZ sedan de började banna folk "live" i DZ. Det märktes i går kväll. Tror det var första gången jag sett mindre än tre fuskare på en kväll i DZ. Med fusk menar jag rpm, oändligt med skott, aimbot och godmode och liknande. Följde med streamerhouse och hammish i går när de plockade en efter en. Hoppas de fortsätter och har flera som kan göra liknande.

Lenke til kommentar

Så en tulling ved navn "HamillSolo" eller noe i den duren for en stund siden. Han var Rogue, men gikk helt alene. Jeg var ikke interessert så jeg styrte unna uten at han så meg. Plutselig kommer det en gjeng på 4stk som angriper.Etter ca 5 sek. er gjengen med alle fire døde og "Solo" rusler videre. Jaja, klarere juksing enn det blir det vel ikke.

Lenke til kommentar

På konsoll er det forholdsvis greit, men med en og annen gruppe som exploiter veggpassering eller 10 sec regeneration eller uberdps, men pcutgaven er full av "hackere". Skal lite til for å både teleporte, skyte gjennom vegger, oneshotte og godmode generelt.

Håper banvawe fjerner ugresset og at de som da er igjen kan få lov til å nyte spillet. Selv om man kan hacke og exploite så er det ingen som tvinger deg..

Lenke til kommentar

Wow. spilte noen timer i DZ ikveld og må si det var en litt annen opplevelse. Det sto ikke uovervinnelige Rogues rundt ethvert hjørne slik det vanligvis gjør. Var rett og slett svært lite Rogues i det hele tatt. De som var Rogues så ut til å bli det ved en feiltagelse og var mest interessert i å løpe unna for å bli kvitt Rogue statusen. Tidligere har det vært hele Rogue squader som aktivt drepte alle de traff på uten noen som helst problemer. Virker som det faktisk er sant at utvikler har kvittet seg med masse drittsekker i spillet og fått bedre kontroll over juksingen. Håper ikke kveldens opplevelse var tilfeldig men at det har satt standarden for hvordan spillet blir videre. Hele opplegget med Rogues ble straks mer interessant når ingen jukset.

Lenke til kommentar

Orker ikke bruke tid i DZ. Det er en kjedelig grind. Bruker tiden på å gjøre daylis, weekly, gjøre ferdig hele kartet, kjøper alle plans som finnes i BoO og en og annen  incursion når jeg finner riktig gruppe.

 

Kunne selvfølgelig ha brukt tid i DZ og kommet til rank 75\90 for å kjøpe HE våpen plans. Gode 204 våpen dropper vel omtrent aldri i DZ, så alt droppet  gear og våpen går til konvertering.

 

Spent på endringene fremover, håper de finner på noe kult

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...