Gå til innhold

hamburger eller kebab?


KloverV

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Kebab er helseskadelig.

 

En porsjon inneholder mer fett enn dagsinntaket for menn og alt for mye for kvinner  for mye salt, all slags billige krydder og smaksforsterkere, lite kontroll på kjøttinnholdet grunnet useriøse produsenter osv. En kebab inneholder like mange kallorier som en kvinne skal innta i løpet av en dag og 4/5 av menns daglige kaloribehov.

 

Sleng kebaben i søpla der den hører hjemme.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Skrevet

Kebab er helseskadelig.

 

En porsjon inneholder mer fett enn dagsinntaket for menn og alt for mye for kvinner  for mye salt, all slags billige krydder og smaksforsterkere, lite kontroll på kjøttinnholdet grunnet useriøse produsenter osv. En kebab inneholder like mange kallorier som en kvinne skal innta i løpet av en dag og 4/5 av menns daglige kaloribehov.

 

Sleng kebaben i søpla der den hører hjemme.

 

Virkelig, det er snakk om burger eller kebab. Det er vell ikke noe godt valg noen av de.. 

 

Men back to topic, stemmer også for kebab! fortærer en kebabpizza selv i kveld, perfekt dagen derpå :) 

  • Liker 2
Skrevet

Altså, hjemmelaget kebab er nok like "sunt" som en hjemmelaget hamburger. 

 

Kjøper du på den lokale sjappa er nok begge like unyttige for kroppen. Å spise det én gang i mellom har uansett ikke noe å si for helsen. 

  • Liker 1
Skrevet

Til burger kan man i det minste kverne opp en indrefilet og bake et mer eller mindre spiselig brød til.

 

indrefile i burger?  ehm... du kan mer om kalorier enn smak og mat med andre ord.

  • Liker 3
Skrevet

Tøft valg!

Få ting slår en skikkelig rosastekt hamburger med bråmuggost og bacon, men en av dem kan absolutt være er kebab av kylling grillet over kull og rullet i nybakt naan med frisk salat og en sterk chilisaus. :dribble:

Skrevet

Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst.

Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du?

  • Liker 9
Skrevet

 

Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst.

Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du?

 

 

Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings.

.

Skrevet

 

 

Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst.

Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du?

 

 

Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings.

.

 

 

Og dette tror du virkelig er sundt? 

Skrevet

Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings.

Er bare noe med den konklusjonen at hamburger er bedre fordi hamburger av bra kjøtt er godt mens kebab laget av søppel er vondt.

Jeg kan jo konkludere motsatt vei at kebab er best fordi kebab av kobe-biff er godt mens hamburger laget av asfalt er vondt.

  • Liker 3
Gjest Slettet+6132
Skrevet

Det er alltid ett vanskelig valg - annenhver gang.

Skrevet (endret)

Spørs helt hvor du er spør du meg. For eksempel i Oslo tar du heller en burger på Munchies enn en kebab på Bislett. Men on the other hand; Er du på Marmaris i Torggata er det en skam å ikke velge kebab. En av de bedre hvor de bruker ordentlig godt lammekjøtt. Anbefales :)

Endret av Krokanrull
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE
Skrevet (endret)

Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst.

 

Kebab er så mye mer enn den hurtigmaten den er så kjent som i Norge. Skikkelig og tradisjonell kebab er grillet rent kjøtt. Den søppelversjonen du er kjent med går under navnet doner kebab.

https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%9Ei%C5%9F_kebap

https://en.wikipedia.org/wiki/Kebab

 

Min favoritt kebab er beyti kebab, og det tar jeg over hamburger any day of the week.

https://en.wikipedia.org/wiki/Beyti_kebab

Endret av Kron

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...