Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Moped ribbet, kommunen vraket resten uten min tillatelse


Janbanan123

Anbefalte innlegg

Mopeden min sto inne i et p-hus i Hamar kommune. Noen hadde ribbet mopeden for alle deler og bare rammen og et dekk lå igjen, politiet så det ligge der og ringte P hus vakten og vakten vraket rammen uten min tillatelse, har han lov til det? Jeg kunne tenkt meg å ha rammen for mopeden produseres ikke lenger. 

 

Hva kan jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den var lovlig parkert alt var innenfor reglementet.

 

Mopeden sto på mc parkeringen, men noen greide å knekke styrelåsen og ta den helt nederst i p huset hvor de ribbet den for deler.

 

Vi har mye problemer med ungdommer som driver med tull i p huset. Derfor fant politiet kadaveret nederst og de ringte umiddelbart vakten i p huset og ba de vrake den fordi det ikke var noe igjen å spare på.

 

Da jeg ringte vakten i p huset den dagen jeg så at mopeden var borte så sa han at politiet ringte og ba han vrake den og at de hadde prøvd å kontakte meg, noe de ikke har gjort. Det kan jeg bevise med telefon logg.

Lenke til kommentar

Trodde politiets rutiner ved tauing innebar å kontakte Falken/Falck eller noe slikt, og at de håndterer saken derfra. Hva har politiet gjort med mopedramma di? Kastet den i nærmeste søppeldunk?

 

Jeg disponerer et par mopeder. En av dem er i grei stand, men fullstendig verdiløs. Gått ut av produksjon for lenge siden, men ikke interesannt for samlere. Grei bruksgjenstand.

 

Den andre er veteran, og har vært i familien siden femtitallet.

Jeg hadde blitt kraftig irritert hvis en polititjenestemann ikke så verdien, tok seg til rette og kastet ramma i søpla.

Selv om den skulle bli ribbet kan det skaffes nye deler, bare ramma er den samme.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Gå til politiet, med deg i luka og anmeld tyveriet av ramma. Det er noe papirarbeid som skal leveres. Behandlingstiden er sikkert lang (uker?). I mellomtiden kan du ringe P-huset og be om å få snakke med sjefen, få detaljert beskrivelse av hvem som kastet ramma, hvor den er nå, om den kan hentes tilbake på noe vis osv. Hvis den befinner seg hos et huggeri og er hel fortsatt så tar du kontakt med de, forklarer saken og ber de sette den til side og ikke ødelegge den. Da er det opp til politiet og P-huset å få omgjort vrakingen og utlevert ramma. Du kan også levere alt dette som tilleggsopplysninger til anmeldelsen. Push på i alle ledd, da maksimerer du sjansen for at saken løser seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...