Gå til innhold

Angrepene i Paris


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Den politiske korrekte feminist-marxist eliten kommer til å legge skylden for dette på den vestlige kulturarv, kristendommen, tv-spill, Sverigedemokratene og andre produkter av hvite menn. Vi ser jo at de er godt i gang allerede i denne tråden.

Ja ikke sant hah. Tv-spill har jo fått skylda for mye før .

 

Nei det er så enkekt som at hvis man dreper noen pga et spill så er det ikke spillet sin feil , det er personen som spiller som allerede har et stort psykisk problem.

 

 

Det er ikke så enkelt, men for å forenkle det. Hadde det ikke vært for mediavold ville det vært utrolig mange færre drap i samfunnet.

Ser småbarn for mye på tv og mediavold tar hjernen så mye skade at en lege med riktig skanner kan se hvor mye barnet ser på TV.

Her snakker vi om 3+ timer hver dag hos småbarn før de fyller 7 år. Over lang nok tid så er det "feil" deler av hjernen som utvikles.

For voksne så er ikke mediavold et betydelig problem.

 

 

Hvis du introduserer TV til et samfunn vil drapsraten dobles i løpet av ca 15 år. Det er den tiden det tar for de mest sårbare (småbarn) til å bli tilstrekkelig skadet og voksen nok til å begå drap.

 

Hva i all verden er det du skriver for noe tull??? Kilde!?

 

Ser du på voldskriminaliteten i USA fra 60-tallet og frem til i dag er det nedgang! Akkurat i takt med økende vold i spill og medier. Det er ingenting i veien med at barn og unge utsettes for dette, så lenge de er fullt klare på at dette er fiksjonelle uttrykk. Å være voldelig og ikke ha respekt for andre mennesker kommer først og fremst av dårlige holdninger og verdier. Her er det samfunnet og foreldre som har ett ansvar. Verden blir ikke bedre uten kunstneriske, fiktive, voldelige uttrykk. Tvert imot.

Endret av Allostasis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sin del av skylden fordi de vil bidra til å gi flyktninger et bedre liv? Den synes jeg var tynn. Det blir faktisk som å si at voldtektsofre må ta sin del av skylden fordi de kler seg for sexy. Det er helt meningsløst å si noe sånt, og ganske typisk norsk å sitte i "villaen" sin og mene at man bare kan sende ut alle som er muslimer, og nekte alle muslimer inngang til europeiske land.

 

Nå er jeg ikke så sikker på om de som kommer til Europa faktisk får et bedre liv, da jeg tror mange av dem helst ville bodd i sitt eget land eller sin del av verden, og får de ikke jobb her eller sliter med å passe inn så er det helt krise. Og ikke minst kostbart. Men det er en annen diskusjon.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Sin del av skylden fordi de vil bidra til å gi flyktninger et bedre liv? Den synes jeg var tynn. Det blir faktisk som å si at voldtektsofre må ta sin del av skylden fordi de kler seg for sexy. 

 

Skal analogien kunne sammenlignes så må dette voldtektsofret ha invitert en kjent voldtektsmann inn i huset sitt. Da blir det fort en annen situasjon med tanke på skyld, selv om voldtektsmannen fortsatt har hovedskylden.

 

De har blitt advart om at ved å gi "flyktninger" et bedre liv, så kommer det med terrorister på lasset. Når disse advarslene blir ignorert og avfeid som fremmedfrykt, så må de som ønsker å ta inn så mange flyktninger som mulig ta sin del av skylden.

Komisk at man kan sitte å ønske alt av arabere velkomne i europa, uten noe form for ansvar når det går galt.

 

 

Kan heller si at noen andre som du ikke engang kjenner har invitert en voldtektsforbryter inn i ditt hus.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hva du legger i indoktrinering vet ikke jeg, men religionsfrihet og lovpålagt vern mot religion henger ihvertfall ikke på greip. Det er totalitært og det motsatte av frihet.

 

 

 

 

 

 

Barn har i dag rettigheter som er uavhengige av sine foreldre. Foreldre har ikke lov å slå barn, uansett hvilken kultur de er ifra. Da burde de ikke ha lov til å mindfuck'e dem heller ved å infisere hjernene deres med religionsvirus før fylte 18 år.

 

Det er derfor jeg sier at religionsfrihet er bullshit så lenge folk kan mishandle barna sine ved å indoktrinere dem.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Du har fått nok av gode argument mot deg, men menneskesynet ditt er så forkasteleg uansett kva ein svarer med at ein skulle tru du har "livets harde skole" som utdanning på facebook. Du står ikkje til å rikke, og det du lirer av deg er forkasteleg. Det er det fleire som har prøvd å forklare deg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nettopp. Som folk gong etter gong prøver å forklare deg - dette handler om ekstremisme og folk som er heilt ute, og ikkje om islam og muslimar, men det nektar du å forstå. Du fortsetter å generalisere og framstille dette som at det er ein milliard med folk som kun vil oss det verste og at det ikkje er ein radikalisert minoritet som står bak. Og grunnen til at desse er radikaliserte kallar du kun for "islam og muslimer" utan å ta det inn i ein einaste kontekst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Etter 24 timers deltakelse på denne tråden har jeg sett fint lite diskusjon.

 

Jeg har sett "flykningkrisen har skylden", "flykningkrisen har ikke skylden", "Islam har skylden", "Islam har ikke skylden" og null rom for nyanser blant flere. Jeg har sett noen påstå at vi burde stenge grensene og aldri slippe inn folk som ikke er innenfor den vestlige kultur. Jeg har sett noen påstå at dette angrepet burde ikke ha noen påvirkning på flyktningkrisen. 

 

Jeg håper alle får tatt et skritt tilbake og tenker over hva dere skriver. Ha et åpent sinn. Ikke vær fast bestemt på en konklusjon og opplev all kritikk som meningsløs. Det fører ikke diskusjonen videre. Vi er her for å delta i en god diskusjon med gode argumenter. Gode argumenter krever mer enn en setning og en god diskusjon krever mer enn et verdenssyn.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Nettopp. Som folk gong etter gong prøver å forklare deg - dette handler om ekstremisme og folk som er heilt ute, og ikkje om islam og muslimar, men det nektar du å forstå. Du fortsetter å generalisere og framstille dette som at det er ein milliard med folk som kun vil oss det verste og at det ikkje er ein radikalisert minoritet som står bak. Og grunnen til at desse er radikaliserte kallar du kun for "islam og muslimer" utan å ta det inn i ein einaste kontekst.

 

Selvsagt er det ekstremister som gjør dette, hva skulle ellers definisjonen vært?

 

Disse personene gjør ikke noe "ukoransk" med disse handlingene. De er bare retttroende muslimer. 

Også Islamsk Stat som har påtatt seg ansvaret^^  Var det noen som så elefanten i rommet, ikke den rosa?

 

Pussig hvor inkonsekvente marxister er; etter 22. juli var det viktig å kjempe mot ideologien som skapte Breivik. Etter islamsk terror er ideologien islam ikke så viktig.

Endret av blinc
  • Liker 6
Lenke til kommentar

De profilbilde-skiftene på Facebook det siste døgnet er håpløse. 

 

Frankrike har vært en pådriver for bombing av både Libya og Syria de siste årene. Frankrike er et segregert land, med en sykt høy prosentandel av fengslede som er muslimer. Frankrike har stått frem som en av de mest aggressive landene i den regionen av verden. 

 

Skal man hedre/minnes noen, så er det de folka som døde på grunn av at lederne av landet deres er rasister. Frankrike som politisk nasjon kunne ikke forvente mer. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...