Gå til innhold

Premier League, Swansea - Arsenal, 31.oktober 16:00


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Premier League - Serierunde 11
____________________________________________________________________________________________________________________________
Liberty Stadium, Swansea.
31.10 Kl: 16:00
Sendes ikke på norsk/engelsk TV(fikser stream)
Dommer: Kevin Friend
 
post-228041-0-33260800-1446024581_thumb.pngpost-228041-0-43879300-1446024567_thumb.png
 
Swansea - Arsenal på lørdag blir det 9. møte mellom lagene i Premier League(15 totalt). Swansea har hatt god kontroll på Arsenal de siste årene, og har ikke tapt mot Arsenal på de tre siste kampene. Swansea har vunnet 4 av møtene, ett uavgjort og 3 Arsenal-seiere. Tilsvarende oppgjør i fjor endte med 2-1 seier til Swansea. 
 
 
Swansea: 
 
Etter å ha tapt 1-0 mot Hull City i 3.runde av ligacupen, har Swansea ladet opp til Arsenal-kampen uten en midtukekamp, som nok kan slå ut som en fordel. Etter en fantastisk start på sesongen, har det gått litt tråere for Swansea, men vant 2-1 over Aston Villa i hlegen, og ligger på 12.plass med 13.poeng, 3 seiere, 4 uavgjort og 3 tap. 
 
Swansea er laget i Premier League med desidert færrest skader(Arsenal har flest), med kun Routledge på skadebenken, men han er visstnok klar til helgen. Tidligere Arsenal-keeper Łukasz Fabiański står i mål for Swansea.
 
Lagoppstilling: 
 
Fabiański 
Naughton - Fernández - Williams - Taylor
Ki - Shelvey
Montero - Sigurdsson - Ayew
Gomis

 

Tap mot Sheffield Wednesday i midtuken i ligacupen er i utganspunktet ingen krise, da ambisjonene for sesongen ligger andre steder, men når både Walcott og Oxlade-Chamberlain går ut med skade før det er spilt 15 minutter kan det sees på som en elendig aften.
 
De fleste av førstelagsspillerne hvilte med kun Čech, Oxlade-Chamberlain, Walcott og Giroud som spilte. På skadebenken finner vi et lass av engelske spillere i Wilshere, Walcott, Welbz og Oxlade-Chamberlain i tillegg til Arteta, Ospina, Ramsey og Rosický. 

Siden både Ramsey og Oxlade-Chamberlain er ute, blir det blir det spennende å se hvordan Wenger komponerer lagoppstillingen. Han har da i mine øyne to valg, enten å bruke Flamini eller Campbell. Mest sannsynlig vil da Flamini starte over Campbell og da må Wenger gjøre noen rokeringer: Flytte Cazorla fram, ut på venstre, Sánchez på høyre og Flamini på midten eller om han bare bytter inn Flamini på kant(banter). 
 
Lagoppstilling:

Čech

Bellerín, Mertesacker, Kos, Monreal

Le Coq, Cazorla

Campbell, Özil, Sánchez

Giroud

 

____________________________________________________________________________________________________________________________
 
F53cY3Z.jpg
Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Swansea har en dårlig hjemme statistikk, de har bare vunnet 1 kamp. Eneste kampen de var gode var mot Manchester United. De har tapt mot lag som Hull, Stoke og Watford. 

Hvorfor noen ser på dette som en vanskelig kamp skjønner jeg ikke.

Selv om vi ikke har en "optimal" høyre ving for øyeblikke er ikke dette den mest kritiske posisjonen. Mye skjer uansett på venstre der Alexis befinner seg...

Endret av #Wengerout
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...