Gå til innhold

FM16 - Generell diskusjon for Football Manager 2016


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dybala og Griezmann er spillere jeg har siklet over i lang lang tid. Pogba er pretty much verdens mest komplette spiller og et must for alle topplag.

 

 

-

 

 

16/17 sesongen resulterte i ligatittel og FA-cup seier. Ble nok en fuktig sommer på overgangsmarkedet med nyervervelser som Dominic Iorfa, Ruben Neves, Aymeric Laporte og Neymar.

 

Laget:

 

dDY2VjdW.jpeg

 

Terminlisten (happy med sesongstarten )

RThlZGtQ.jpeg

 

Edit: Slo seff Pool med overtidsscoring av Tony Martial  :w00t:

Endret av Clöben
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er det mulig å spille uten vinger, spilt en del med tre cams nå. Herregud så mye vanskeligere det er å vinne, stor seiere er vel umulig.. Innlegg er ekstremt OP, alle jeg ser på YouTube score 80% på innlegg. Skaper ekstremt mye sjanser med tre cams men trenger helt vilt med målsjanser for å score et mål. Hvis jeg bytter til vinger scorer jeg med en gang masse mål på innlegg. Helt utrolig at dette er noe som er blitt godtatt med spillet at innlegg er OP som faen.

Lenke til kommentar

Hvis du leser litt på det offisielle FM forumet til utgiveren (SI Games), så er det mange som klager på at innlegg er for effektivt / for vanskelig å forsvare seg mot. 

 

SI undersøkte det før siste oppdatering, men de greide visstnok ikke å gjøre noe med det uten at det ville påvirke andre deler av spillet for mye. Kanskje det er i orden til FM 17?..

 

Når det er sagt, så er det mulig å lage taktikker som begrenser problemet. Dumper du taktikken din på taktikk-delen av SI forumet, så får du sikkert råd og hjelp.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Seks skudd på mål, ser egentlig ut som om Herta har forsvart seg bra hele kampen, og at dere bare har drust i vei en masse ræva langskudd, og ikke kommet til noen særlig gode målsjanser.

greit at det kan skje en kamp i ny og ned, men akkurat dette skjer utrolig ofte. Min erfaring er at cpu alltid er bedre enn sitt eget lag foran mål. Aldri vært verre enn i år med innleggsbonanza heller, cpu er ekspert å komme på en visit og score.
Lenke til kommentar

Seks skudd på mål, ser egentlig ut som om Herta har forsvart seg bra hele kampen, og at dere bare har drust i vei en masse ræva langskudd, og ikke kommet til noen særlig gode målsjanser.

 

Problemet her er vel mest at de har null skudd fyrt av og likevel klart å få 1-1.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det kan vel kanskje ha en sammenheng med dette innleggbestyret som har vært diskutert tidligere? At det er sidebacken som spiller seg frem til en god posisjon for innlegg og så feiler i avleveringen. Men at de får belønning for det i form av karakterer. Jeg opplever forøvrig at mine sidebacker (Som ikke er spesielt gode) ser ut til å få høyere snitt enn mange andre sidebacker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...