Gå til innhold

Islam - den største trusselen mot Europa?


Anbefalte innlegg

Mulig slike talemåter også kan finnes hos andre, det vet jeg ikke noe om. Men noen god unnskyldning er ikke det, for å si det sånn. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om sitatet over er løgnaktig eller bare latterlig. Eller vent - kommer det fra en kulturrelativist, kan det jo være begge deler?

Sheasy forstod det uten store problemer, du får støtte deg på hans forklaring. Så kan jo du kanskje utdype hvor kulturrelativisme kommer inn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nasjonalisme? Nei. Min agenda ligger mer på det åndelige planet. Feminismen er kanskje den største forbannelsen innført i vesten. Abort av menneskefostre og pro skilsmisse er faktisk deres viktigste saker - et klart oppgjør mot Guds ordning. Sammen med andre faktorer blir en nasjon svekket på den måten.

 

Men dette er en politisk debattside så...

Lenke til kommentar

Noen husker vel Boney M - Rivers of Babylon?

 

Teksten der er hentet fra Bibelen:

 

"By the rivers of Babylon,

There we sat down.
Yeah, yeah, we wept,
when we remembered Zion".

 

Når isrealittene i bibelsk tid var troløse nok, kunne deres porter bli åpnet - de ble forvarsløse  og ble inntatt av hedenske folkeslag og altså t.o.m. ført i fangenskap.

 

Jeg bare gjør meg noen refleksjoner selv om Norge ikke er en utvalgt nasjon som Israel var. 

 

Men egentlig er store deler av kristenfolket mest å klandre.

Endret av Carry_On
Lenke til kommentar

 

Vesten; sekularisert og befinner seg langt på vei i et åndelig vakuum - derfor forsvarsløst med åpne porter? Tiden vil gi svar.

Hva mener du vi burde fylle dette vakuumet med? Nasjonalisme?

 

 

 

Hva med selvpreservasjonsinstinkt? Hvor lenge kommer det sekulære sosialdemokratiet til å vare når velferdsstaten går dukken og prinsippene våre må vike for religion?

Lenke til kommentar

 

 Hvor lenge kommer det sekulære sosialdemokratiet til å vare når velferdsstaten går dukken og prinsippene våre må vike for religion?

Tja, nå har den blå-blå regjeringen støttet av KrF sittet i 2 år, og hvis vi antar at de får sitte i 10 år til, så vil vi nok være nærmere den tilstanden du beskriver. Men jeg tror ikke vi vil kunne si at velferdsstaten har gått dukken, bare at den ikke er så generøs som i dag. Men tror ikke også du at folk som mister godene sine heller kommer til å stemme på de som ikke er for å kutte i velferden, slik at vi kanskje får et regjeringsskifte om 6 år, eller kanskje allerede om 2 år?

 

Jeg tar det altså ikke for gitt at velferdsstaten vil gå dukken pga islam. Det som påvirker norsk økonomi er først og fremst verdensøkonomien, dernest det politiske syn til de regjerende partier. Og jeg tror ikke IS kommer inn i et eneste kommunestyre i år, jeg, gitt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Så dere skal forsvare norsk kultur og norske verdier...ved å bryte alt som har med norsk kultur og norske verdier å gjøre? Vi tok et oppgjør med Nazistene under 2. verdenskrig, vi klarer sikkert å håndtere Nazismen versjon 2.0 i form av "islamkritikere" som ønsker å kneble religionsfrihet og forfølge en gruppe mennesker utelukkende på grunn av deres felles opphav. Gjerne basert på fordommer uten rot i virkeligheten.

 

Er det ikke besynderlig, at de av dere som roper så høyt om at muslimer er "voldtektssyke" sitter på sosiale medier og uttrykker at dere håper at kvinner blir voldtatt fordi de fortjener det når de inviterer muslimer inn i landet?

 

Er det ikke besynderlig at det oppfordres til vold mot helt uskyldige mennesker når de ikke har gjort en flue fortred annet enn å identifisere seg med det dere kaller en "krigsreligion"?

 

Hvorfor vil dere ikke utvise etniske nordmenn som begår voldtekter? Det er tross alt langt flere av de?

 

Er det ikke besynderlig at dere klarer å generalisere alle muslimer utifra handlingene til noen få, men når kristne Anders Behring Breivik gjør det så er det et unntakstilfelle? Eller er han motstandsikonet deres?

 

Bonusspørsmål: Har du gått livets harde skole?

 

Ekstra:

 

[de som] er i mot demokrati og ytringsfrihet har ingenting å gjøre her i Norge. Norge er bygget opp av holdninger og prinsipper som sørger for at alle skal ha like rettigheter, uansett kjønn, farge eller legning. Støtter du ikke slikt, er det helt greit, men ta å så kom deg helvetes ut av landet vårt

Så, når reiser du?

 

 

Utvise nordmenn som har begått voldtekt? Hvor skal vi sende dem? Har du ikke evne til å tenke rasjonelt, eller tenker du bare at folk som meg mangler den evnen og derfor argumenterer nesten helt uten hensikt, formål og mening? Det virker nesten sånn etter å ha lest mye av det du har skrevet. Men det handler jo ikke om det, gjør det? Det handler jo ikke om jeg har lest hva du har skrevet, men om jeg har forstått det. For på slutten av dagen, og starten på en ny, så kan du jo spørre deg selv: Spiller det virkelig noen rolle? Jo, nei, kanskje ikke, for den bakenforliggende årsaken til at jeg ikke forsto hva du skrev, er fordi du ikke forsto hva jeg skrev, er du med? For hvor i innlegget mitt nevner jeg at at kvinner fortjener å bli voldtatt av muslimer fordi de deler et helt annet syn enn det jeg gjør?  Ei heller har jeg oppfordret til vold mot uskyldige mennesker. Kanskje det er det er du som burde sette spørsmåltegn rundt skolegangen din. For meg virker du litt... infantil, absurd og banal. Jeg oppfatter deg som useriøs, og på grunn av det, og bare derfor, vil du få et svar som er minst like useriøs som din. Ahh, den onde sirkelen.

 

For det store problemet og dilemmaet her er ikke om muslimer en trussel for Norge, eller om kvinner er undertrykt i Islam, og heller ikke om Islam noen gang kommer til å ta over Europa. Det burde prioteres etter vi har løst spørsmålet jeg nå kommer til å stille. Og det er som følgende: For du, er det slik at du virkelig er så dum som jeg oppfatter deg som, eller er det bare et egenskap du har måttet jobbe hardt for å oppnå?

Lenke til kommentar
Men tror ikke også du at folk som mister godene sine heller kommer til å stemme på de som ikke er for å kutte i velferden, slik at vi kanskje får et regjeringsskifte om 6 år, eller kanskje allerede om 2 år?

 

 

Poenget er at med masseinnvandring, særlig ifra tredje verden, så går velferdsstaten i dass langt raskere enn den ellers ville gjort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...