Gå til innhold

Kamptråd - Arsenal vs Liverpool


Gjest Slettet-w7DZlO15

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liverpool har imponert i åpningen av sesongen. Utrolig at de bare vant 1-0 mot Bournemouth og mot Stoke leverte de en vanvittig bra defensiv kamp.

 

Arsenal på sin side er heldige som i det hele tatt har poeng. Ble pisset på av West Ham for så å spille en ujevn kamp mot Palace der de var vanvittig heldige som fikk med seg 3 poeng. 

 

Hverken forsvaret eller midtbanen til Arsenal henger sammen og de er avhengige av at folk som Alexis skal klare å gjøre noe på egenhånd. Arsenal har heller ikke klart å putte på Emirates (i en tellende kamp) siden tidlig April, nesten 5mnd. Skal mye til om det skjer på mandag. 

 

0-2 Benteke, Coutinho

Endret av Benbjo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å si at Liverpool har imponert mot Stoke og bournemouth er jo helt sinnsykt latterlig, ingen Liverpoolfans jeg kjenner er fornøyd med noen av kampene. At det utrolig nok bare ble 1-0 mot bournemouth er jeg enig i, bare at det skulle vært mål andre veien. Ser du kamper i tequila-rus?

 

Vi spilte dårlig mot West ham, men burde vunnet med 5 mål mot palace hadde vi vært mer effektiv som merson nevnte i sin spalte.

 

Du som visstnok er arsenalfan er den eneste som spår en klar Liverpoolseier, bare les hva lfc supporterne selv skriver her. Dette er en svært åpen kamp av to lag som ikke har imponert hittil. Og som blir å inneholde mange mål, forhåpentligvis til oss ?

Endret av Wilshere19
Lenke til kommentar

Vi hadde ikke nok sjanser til å vinne med 5 mål. Vi skapte knapt en god sjanse. Coq burde vært utvist før pause. Palace var aller aller nærmest da Wickham traff stanga i starten av andre omgang. Bare en med enorme Arsenalbriller kan mene at vi vant fortjent. 

 

I tillegg er vi ræva hjemme. At vi ikke har puttet på nesten 5mnd sier litt. 

 

Å slå Stoke på Britannia er en meget god prestasjon uansett hvordan man vrir eller vender på det. Liverpool kjørte over Bournemouth fra 20 til 90 min og "burde vunnet med 5 mål om de hadde vært litt mer effektive" 

Lenke til kommentar

Ifølge deg er vi like gode som sunderland, men samtidig skryter du hemningsløst av de andre såkalte topplagene som 99% av folk mener vi er minst like gode som. Det er bare så gjennomsyret negativt at det er litt slitsomt å lese, No offense ?

 

Og ja, vi vant fortjent. Hvis Liverpool vant fortjent mot Stoke og Bournemouth så vant vi sinnsykt fortjent.

Endret av Wilshere19
Lenke til kommentar

Sakser denne fra Liverpool.no:

 

Arsenal har bare tapt én av sine sju siste Premier League-kamper mot Liverpool, i de andre kampene har det blitt 4 seire og to uavgjort.

 

Sist seier i ligaen borte mot Arsenal var med 2-0 i august 2011. Siden den gang har resultatene vært disse: 2-2 (PL jan 2013), 2-0 (PL nov 2013), 2-1 (FA-cup feb 2014) og 4-1 (PL april 2014) .

 

På 12 seriekamper borte mot de største rivalene i Premier League, har Brendan Rodgers bare vunnet én gang. Fire ganger har det blitt uavgjort, og sju ganger tap, mot Chelsea, Manchester City, Arsenal og Manchester United.

 

Samtidig er er det bare Manchester United, som har vunnet flere ganger i Premier League mot Arsenal enn Liverpool, som har vunnet 16 ganger.

 

Martin Skrtel har scoret tre ganger på de siste to Premier League-sesongene mot Arsenal. Han scoret i 2-2 kampen hjemme sist sesong, og to ganger i 5-1 seieren på Anfield, sesongen før.

 

Det er scoret 24 mål mellom lagene i de siste 6 møtene uavhengig av turnering.

 

På de siste ti kampene Arsenal har tapt hjemme, så har lagene som har vunnet bare hatt fire skudd på mål i snitt med 43 prosent ballinnehav, ifølge Brendan Rodgers.

 

Michael Oliver, som var tidenes yngste dommer i Premier League da han debuterte 25 år gammel, dømmer kampen. Han har dømt 14 Liverpool-kamper tidligere. Og har delt ut 21 gule og ett rødt kort. Han har gitt ut 27 gule kort på 17 kamper han har dømt Arsenal. Sesongen har han begynt med ett rødt til Thibaut Courtois, og ti gule ellers.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...