Gå til innhold

Windows 10 Norsk RTM tilgjengelig hos de fleste med Windows 8.1


Anbefalte innlegg

Kan informere om at i alle fall de med Windows 8.1 har en stor sjanse for at Windows RTM filen allerede ligger på pcen.

Ligger i en systemskjult mappe rett på c:\ som heter $Windows.~BT, du må vise skjulte filer osv + systemfiler, så ser du den.

Så kan du bruke Programmet fra denne siden.... til å lage deg en .iso fil. (jeg kopierer install.esd fra Source mappen til en mappe som heter c:\esd bare for å gjøre det enkelt å skrive inn adressen i det programmet. Og da må du skrive c:\eds\install.esd

 

Så lager den .iso filen.

 

Å så vips har du Norsk Windows 10 RTM Pro/Home (ut i fra hva du hadde, samme med 32bit eller 64bit)

Denne kan du så bruke til å oppgradere alle pcer med aktivert Windows på.

 

280715win10_norsk.jpg

 

EDIT 1:

Tek.no har en kjekk guide til et program som lar deg laste ned Windows 10, på det språket du ønsker, versjonen du ønsker (Pro, Pro N, Home, Home N) og 32bit/64bit eller begge i en fil.

 

http://www.tek.no/artikler/ikke-fatt-oppgraderingen-last-ned-windows-10-pa-egen-hand/191670

Endret av myhken
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så at jeg fikk den meldingen også, tror filen ligger i skjul og ikke blir tilgjengelig før oppgraderingsikonet sier at nå er installasjonen klar for deg.

Men da kan du ev. bruke .esd konverter programmet, lage en .iso, så pakke ut .iso filen på disken igjen, og så starte derfra, det fungerte i alle fall hos meg. Om ikke legge den på USB/DVD via Windows 7 USB tool.

Lenke til kommentar

Hvordan vet man at man får 64 bit og ikke 32 bit? Velger den utifra hva man har fra før? Og får man en et helst ferskt OS slik at man må installere alle programmer på nytt, eller er alt der som før? Har Windows 7 64 bit.

 

Du får det du hadde før, slik det var med Windows 8 da det kom. Du får det språket du har på den pcen der du laster ned oppdateringen, og du får den bit versjonen du har, samt den typen du har (f.eks Home Premium blir til w10 Home)

Har ikke testet på Windows 7 enda (siden jeg ikke skal oppgradere noen av Windows 7 pcene) og har nok å teste rundt Windows 8.1, så vet ikke hvilke valg du får i windows 7.

 

I Windows 8.1 får du tre valg. Beholde alt, beholde filer, ikke beholde noe. Det første valget er kun tilgjengelig om Windows oppgraderingsassistenten har funnet ut at alt på pcen din er kompatibelt med Windows 10.

Om ikke kan du velge å beholde filer, og/eller slette alt (clean install).

 

Bedre svar kan ikke jeg gi deg.

Lenke til kommentar

Hadde ikke $Windows.~BT mappen selv, men etter å ha endret dato på pcen til 30. juli og sjekket for oppdateringer i Windows update dukket mappen opp. Ser ut som Pcen laster ned Windows 10 til C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\b684a16eb5ebf83558fca990cfbee47f\ før den flytter filene til ~BT mappen når den er ferdig nedlastet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Min oppgradering gikk i dass på grunn av krypteringen jeg har på OS disken på laptoppen. Og bruker et program som gjør slik at jeg ikke får dekryptert OS disken heller, når den først er kryptert. Så da blir det formatering, inn med Win8.1, så inn med Win10 og da har jeg en clean install av Windows 10 Pro. Men må legge inn alt av programmer osv etter på da...så får se om jeg gidder denne uken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...