Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hahaha er så tragikomisk med statister i bakgrunnen som virkelig, viiiiirkelig anstrenger seg for å spille rollen sin bra

Statistene i denne scenen i Life of Brian fikk ikke vite noe om hva som kom til å skje. Men de fikk beskjed om at hvis de begynte å le så fikk de ikke betalt.

De prøver så godt de kan da. :wee:

Lenke til kommentar

Hva gjør du i Barcelona, Smurf?

 

Sightseeing. Drar til La Manga om 12 timer. I en leid Alfa Romeo Giulietta. Gleder meg, om ikke annet, så i alle fall til å sitte på i en slik bil.

 

Ellers så har jeg kost meg, her, selv om alt det foreldra mine prata om som var verdt å se, og "skikkelig bra, esse", var så som så i min bok. Som den uferdige Gaudi-kirka, havets katedral, den andre katedralen, og Camp Nou. Og Rambla de Catalunya, sør for placa-en. Men maten har vært grei. Særlig i kveld, da jeg heiv i meg en stor pizza og en liter random cerveza til middag.

 

e: Lars;

Nei, si det. Kanskje du har sett hvilke partier som stilte til valg i Orkdal, lest programmene og leserbrevene deres, sett hvem som stiller for de forskjellige partiene, og så visst hva det er som interesserer meg / hva jeg brenner for ut fra programmene og hva jeg spyr ut av meg her og andre steder du støter på meg?

 

Eller kanskje det var fordi PIR ikke stilte andre steder enn i Trondhjem. Hvem vet?

 

(skulle egentlig sitert deg også, men hver gang jeg prøvde å lime inn sitate her, kom det opp som "Therawyn, den 14 Sept 2015 - 23:24, sa:", så da hoppa jeg over det.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...