Gå til innhold

Den store LG G4 tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet om gult skinn tas inn av noen norske butikker?

Synes den var litt småfrekk... ;-)

 

EDIT: om jeg har forstått det så er selve telefonen, uten bakdeksel, lik om man velger skinn eller plastikk og uansett farge? Så når jeg nå har lett forgjeves etter det gule skinnet, så kanskje jeg bare skal kjøpe f. ek. hvit plastikk og så skaffe gult skinn-bakdeksel senere? Va tycks?

 

lg-g4-colors-8.jpg?itok=42C9sd8o

Endret av grenness
Lenke til kommentar

 

Brown leather, reserve bakdel, quick circle og trådløs lader i en og samme pakke. Dette var noe annet enn Samsung shaitet

 

Er dette standard, eller var det en spesial pakke du kjøpte?

 

 

Var inne på Netonnet i helgen, der sto det at de hadde denne pakken til 5999 på lager , jeg bestilte med en gang. Da jeg skulle inn å sjekke igjen sto det plutselig ubekreftet så jeg trodde jeg var blitt lurt.

Men neida, jeg hadde bare fått den siste :-)

Jeg vet enkelte nettbutikker hadde dette tilbudet om du forhåndsbestilte

Så telefon, QS og trådløs lader for denne prisen syntes jeg var bra :-)

Lenke til kommentar

Fantastisk telefon rett og slett!! Fikk også min idag; black leather, quick circle og trådløs lader. Nam.

 

Noen som har satt seg inn i software enda? Prøver bla. registrere med hos LG Smart World(nedlastinger av tema osv), men Norge er ikke støttet enda. Ganske irriterende. Noen som vet av en work-around?:)

Lenke til kommentar

Jeg har enda ikke sett en test hvor kameraet ikke scorer bra. Blir omtalt som det beste/blant de beste mobilkameraene til nå.

Skulle gjerne hatt kameraet i min G2! Da G2 kameraet er middelmådig (Må ta 3-4 bilder for å få et som er fokusert/skarpt, men er bildet fokusert er det helt ok).

Lenke til kommentar

Liker telefonen så langt. Synes batteri levetiden var bra. Brukte den veldig mye igår, fra klokken 8 om morran til halv 1 om natta(12% igjen). Brukte mye netflix, tunge spill, snapchat og mye surfing. Med min forrige mobil (Galaxy S4), så hadde jeg sikkert måttet lade nesten 2 ganger med tilsvarende bruk. Imponert over hvor lyssterk og bra kameraet er. :)

Lenke til kommentar

Det er skarpt, men jeg er ikke videre imponert over hverken videostabiliseringen, bildeflyten, utbrente skyer, himmel og gelender, fokus-lag, grums og artifacts i skyggeområder. Grønt virker også noe overmettet. Når det såpass mye å plukke på markedets beste telefonkamera er det tydelig at det er mye å gå på for framtidige forbedringer. Eventuelt at det fortsatt er mye som forsvarer et kjøp av dedikert videokamera.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...