Gå til innhold

FEATURE: Norges største teknologinettverk ble startet fra gutterommet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Brillefin artikkel! Mye gode minner etter å ha jobbet i Hardware/Tek-nettverket i så mange år.


Jeg husker også flere sider som var med da jeg begynte. Vi må jo ikke glemme sider som Begin.no, Tull.no, Audiovisuelt.no, Amotor.no og Kulturo.no.


Husker forøvrig selv å ha slått av feil servere et par ganger og mista en disk i bakken på vei hjem fra serversenteret i @-bygget.


Stå på folkens! World domination next!

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Aaah det var tider. Når man kunne finne nyttig tillegsinformasjon i kommentarfeltet i stedet for 700 klager på skrivefeil blandet med feilaktige klager på skrivefeil som etter hvert viste seg å faktisk være korrekt. Kanskje det bare er jeg som begynner å bli gammel, men jeg husker det som den utopien jeg nettopp beskrev.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det som er litt synd nå er jo at alle lenker fra søkemotor og annet opp igjennom årenes artikler og tester, ikke lenger virker. Pga. nytt domenenavn.

 

Hei, vi ønsker naturligvis at alle gamle lenker skal videresendes til riktig plass på nye Tek.no. Er det noen spesielle søkeresultater du har fått problemer med?

 

Veldig fint om du kommer med tips ved å sende meg en melding her i forumet, svare i tråden eller sende e-post til [email protected].

 

Vi fikser slike feil fortløpende og skal også ha fikset en del manglende omdirigeringer i dag.

Lenke til kommentar

Jeg husker ikke når jeg begynte å lese Hardware.no, men husker at jeg først leste Windows.no, som så ble til Programmer.no og til slutt HW.no. Har fulgt Amobil siden starten og det er meget spennende når dere nå slår sammen alle nettstedene under Tek.no. Det hele ser meget bra ut og jeg gleder meg på deres vegne. Lykke til!

 

Ift. forumet, så har jeg vært en del til og fra. Noen ganger har jeg brukt flere timer om dagen! Dette har ført til at jeg i år ble tilbudt rollen som forumveileder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...