Jump to content

KriZZ

Medlemmer
 • Content Count

  829
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

352 :)

About KriZZ

 • Birthday 07/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er du handikappet slik at du ikke kan trå pedalene rundt selv uten noe form for anstrengelse? Da tror jeg mopedlappen og en scooter er det du er ute etter.
 2. Modmic og dette feks: https://www.komplett.no/product/770571/datautstyr/pc-komponenter/lydkort/sound-blaster-z-intern-lydkort Får modmic både trådløs og kablet: https://www.komplett.no/search?q=modmic
 3. Det er helt sjukt faktisk! Får høre noen som har fullført spillet og er veteran innen gaming og kjenner til HL serien som sier dette ikke var tidenes comeback? Det er jo helt latterlig bra opplevelse!
 4. Hvorfor er det så stille rundt dette spillet? Har ingen VR, gir Gamer.no fullstendig faen? Jeg mener dette er det største som har skjedd innen gaming på flere tiår og jeg har ikke ord. Kan ikke huske at jeg har kost meg så mye med et spill. HL3 Confirmed!
 5. si si senor! Håper cosmos holder mål, om ikke blir det vive pro inntil index er å få tak i
 6. Umulig å få tak i noe annet en cosmos, så bestilte et slikt selv nå på komplett. Ser ut til at det skal fungere bra etter siste oppdatering og med kurant lys i rommet som benyttes. Må få med meg dette mesterverket!
 7. Må si det samme, selv brukt det i alle år på bl.a far cry serien og creed uten problemer
 8. Selge sjela? Hva er galt med uplay sammenlignet med de andre launcherne om jeg tørr spørre?
 9. Har nok noen corona innabords vil jeg tro
 10. Ja det funker og du får det reseptfritt, helt klart verdt å forsøke ta 1-2 timer før du skal sove
×
×
 • Create New...