Jump to content

KriZZ

Medlemmer
 • Content Count

  1676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1140 :)

About KriZZ

 • Birthday 07/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11100 profile views
 1. Er heller det at flere og flere innser hva som skjer og hopper på toget. TSLA er ikke forståelig for alle, det er synd, for en sånn mulighet kommer nok ikke igjen. Aldri for sent, men krever litt mer kapital for å pensjonere seg tidlig nå 😛
 2. Jo, bla litt ned og se under: (der ligger komplett) Participating Retailers: Participation and timing of promotion will vary by retailer. Please check with the retailer before purchasing to make sure the promotion is still valid. Norway
 3. Jaggu: https://promotion.asus.com/en/nordics/intel-z690
 4. Reise en tur til media markt og plukke opp der da kanskje 😄
 5. Fare for at det kortet kan være litt kresent på highend minne
 6. Null stress med Win11, jeg har ingenting å utsette i hvert fall
 7. Dukker vel opp noen heftige brikker om man klarer å vente til nærmere jul. Komplett har vel 60 dagers åpent kjøp? 😄
 8. Ja du har rett, jeg blandet litt med tidligere erfaringer. Var jo Maximus Hero jeg bytta til pga dårlig OC og ram hastigheter sist, så da holder nok Hero bra denne gangen, også med nye fremtidige brikker Husket feil og trodde jeg bytta fra hero.
 9. Faen å dette kom brått på da! Nå er det 11.11, så rakk ikke Maximus extreme overkill, eller hva bør man plukke denne gangen? Tenkte ta alt fra komplett, men dominator brikkene er ikke noe å satse på altså?
 10. P-Rom 120 To elbiler Boblebad ute 40c store deler året
 11. Ok, kjenner ikke til Teknisk Ukeblad. Audi hadde ordtaket "Forspranget ligger i teknologien" i flere tiår. Nå er de ti år bak Tesla og skjelver i buksene. Selv var jeg Audi og BMW mann i over ti år før jeg kjøpte min første Tesla og etter få uker byttet ut hele bilparken i heimen til Tesla. Tiden vil vise hvem som tar feil Samme som når apple lanserte iphone og folk hadde kraftige påstander, vi ser jo hvordan det gikk. Noen som har Nokia, Ericsson eller Simens telefon?
×
×
 • Create New...