Gå til innhold

Lansering 16/10-14 - håper på ny Mac mini!


allak

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er dine tanker om en mac mini, er det en typisk stuepc, eller kan en topp specet mac mini også brukes til bideredigering i Adobe LR uten videre problem.

Jeg har selv ikke så stor kunnskap om dette, men enkelte mener at en kun får «badeball» med mac mini, mens andre mener at det er lite i Benchmark som skiller en topp specet mac mini med en imac og mener derfor at dette er en fullgod stasjonær…

Hva tenker du som har litt greie på slikt?

Lenke til kommentar

Det jeg håper er enten GT 940M, eller Iris pro 5200 eller helst iris pro 5300.

 

M2 SSD disk samme i Mac Pro eller mindre mac AIR siden det sparer plass.

 

Nikon D600: Mac mini har laptop prosessor (I7-3720QM) som den beste modellen mot Core i7 (I7-4770S) ikke det sier så veldig mye, men per dags dato kun HD Graphics 4000.

 

Bilderedigering går vel greit, så sant programvaren ikke trenger eller bruker Cuda.

Ellers vil nok du trenge bedre skjermkort for best ytelse.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Ny apple tv hadde gjort seg. Sitter fremdeles med 2. gen jeg også. Ellers håper jeg på retina iMac som ikke koster aaaltfor mye. Retina Macbook Air venter jeg også på, men det blir det vel ikke no avduking av i kveld.

 

iPad er ikke så fryktelig interessant merker jeg. Har en 3. gen med retina-skjerm som fungerer aldeles utmerket enn så lenge.

Lenke til kommentar

Sinnsykt skuffet at vi sannsynligvis ikke får se ny MacBook Air 12" faneløs med broadwell i kveld. Var bare et bittelite håp, men men... Hadde vært digg med ny software og hardware her i leiligheten kan en si, siden jeg sitter på en tung 2011 MBP.

 

Blir kun Yosemite som blir interessant for meg i kveld, men gleder meg til å se hva de eventuelt har gjort med Apple TV, for det må oppdateres.

Lenke til kommentar

Vel, for meg er den nye iMac'en akkurat hva jeg håpet på. Jeg kunne tenke meg at de når de nye strømgjerrige nVidia-kortene kommer stapper inn to sånne i SLI, men jeg spiller jo nesten aldri spill lenger, så for meg er det mindre viktig.

 

Den nye oppløsningen er strålende. Det er 16 megapiksler det, nok til å redigere mine A3+ format bilder i full størrelse nesten uten scrolling, og med plass til palettene ved siden av. Så kan jeg endelig få full nytte av det gigantiske tegnebrettet jeg kjøpte for et par år siden.

 

Prisen er helt OK også. Men jeg må finne pengene et sted da...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...