Jump to content
Sign in to follow this  
Cthulhu

Neste år skal selv din bærbare PC lades trådløst (Ekstra)

Recommended Posts

Eg bruker trådløs lading til mobilen og opplever det som mye "enklere" å legge den til lading. Kabler/kontakter er for meg ett svakt punkt, spesielt på mobiler og bærbare enheter, så man slipper slitasjeproblemer der.

Share this post


Link to post

Fordelen med trådløs lading der man må legge\feste telefonen til en dockingstasjon, fremfor vanlig lading med kabel er?


Relativt poengløst i begynnelsen, men tenk deg noen år inn i fremtiden der de fleste møbler har en trålød ladestasjon innebygget. Du drar hemmefra, og bruker kanskje telefonen aktivt til litt spilling i pauser og på bussen/trikken. Fremme på jobb så begynner kanskje batteriet å bli tom, og du ser at laptopen jammen også begynner å bli tom. No problem, bare legg de på kontorpulten, så begynner de å lade.

Så popper møteinnkallingen opp, men jammen er batteriet ikke ladet særlig opp. Fremdeles ingen problem, selv om presentasjonen som du ble ferdig med seint i går kveld kun ligger på laptopen, fordi du lagra den på en mappe som ikke blir synket mot skyen. For på møterommet kan du bare klaske laptopen på bordflata og fortsette lading mens du holder foredraget ditt.

Etter møtet skal du ut til kunde, og presentere løsningen du designet for dem. Igjen er du avhengig av strøm til laptopen, men er ikke større problemer, siden de og har opplegg for kabelfri lading. Klask opp på bordet i møterommet, og fortsett lading mens du skravler og presenterer.

Nå er arbeidsdagen og arbeidsuka over, men du skal på hytta med familien. Nå er laptopen og mobilen stortsett full, så det er bare å sette på netflix til ungene i bilen, mens mobilen din strømmer musikk fra Spotify over anlegget i bilen.

Vel fremme på hytta er selvsagt laptopen snart tom for strøm, og du må inn å sjekke noen dokumenter du fikk tilsendt fra megleren, men jammen har du ikke trådløs lading der og, noe som jammen var flott, for laderen glemte du selvsagt på kontoret hjemme, siden den var lagt i skuffa med alle de andre duppedittene du sjeldent rører...

;-)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...