Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en ung mann på 20. Jeg har hatt samme dame i 4 år, og vier forsåvidt veldig glad i hverandre. I det siste har ting blitt litt "kjedelig". Begge har hatt mye å gjøre med skole osv. Det som da har blitt vårt problem er at vi ikke har sex lenger. Eller rettere sagt, hun mener hun ikke blir kåt av meg lenger. Hun mener da at det er en del ting jeg kan forsøke å endre på for at dette skal bli bedre.

 

Hun har i LANG tid mast på mange til jeg kan forbedre meg på, blant annet dette med selvtillit. Jeg er en litt spessiel type, vil jeg tro. Jeg har problemer med å snakke med en god del mennesker, men jeg har på den annen side fortsatt mange venner, og noen av dem har vært bestevenner siden barnehagen. Jeg tror bare jeg ikke klarer overfladige mennesker (slik som en del av hennes venninder). Jeg er heller ikke glad i fest med mange mennesker jeg ikke kjenner.

Jeg er heller ikke noe særlig glad i å drikke alkohol, og ihvertfall ikke være med fulle mennesker. Jeg er glad i å røyke cannabis, men klarer som regel ikke å være sammen med sløve steine mennesker.

 

Jeg skjønner på en måte at alle disse trekkene ved meg selv gjør meg litt kjedelig, men det er ikke noe hun sier rett ut. Hun mener derimot at det er selvtillitten min det er noe galt ved. Hennes forslag er at jeg skal begynne å trene for å booste denne selvtillitten min. I tillegg er jeg dårlig til å spise nok mat, noe som fører til at jeg har blitt litt undervektig, noe min kjæreste synes er utiltrekkende. (Hun mener jeg er mindre enn henne).

Jeg har forsåvidt begynt å gjøre en god del sit-ups og push-ups daglig, og noen ganger jogger jeg ute, men jeg er usikker på om dette er nok.

 

 

Noe som er litt spessielt med denne situasjonen er det at jeg ikke er så veldig redd for å miste kjæresten min enda. For hver gang noe slikt skjer og hun enten vil ha en pause eller whatever, kommer hun alltid krypende tilbake og vil ha en sjanse til. det virker nemlig som om hun innerst inne digger meg :) Men uansett føler jeg at selvom hun digger meg burde jeg prøve å få henne til å digge meg 100% igjen, det burde ikke være så vanskelig.

 

 

Ok, som dere kanskje skjønner så er dette med å uttrykke mine følelser også en ting hun mener jeg sliter med. Det er kanskje grunnen til min rotete og lange presentasjon av mitt problem. Til tross for dette: er det noen som klarer å si noe om min situasjon eller hva jeg burde gjøre?

Klart det er ting å gjøre, jeg er bare usikker på hva som har noe for seg eller om dette forholdet bare er på vei til å dø ut?

 

 

Takk! :)

 

 

 

 

 



Anonymous poster hash: 15b63...7e1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men om dette er den du er så kan hun aldri klare å forandre på det. Du kommer aldri til å kunne klare å bevare falske forandringer ved deg selv som hun krever, nettopp fordi det er ikke deg. Hjernen din er ikke slik.

 

Forandringene må komme fra at du selv ønsker det, at du har en egen-motivert ønsket forandring som du programmer hjernen din til. Altså at du skifter kanal i hjernen og kanaliserer en forandring hos deg selv. Kun da vil du kunne bevare den.

 

Samme gjelder slanking og røyking. At andre vil du skal slanke deg eller slutte å røyke, det varer aldri mer enn kort tid. Det er hjernen din som må være innstilt på den kanalen. Ingen slanke diett, røykeplaster/tyggis kan noen gang hjelpe en til å slutte. Man må ville det selv, innenfra.

 

Om du ikke selv har egen-motivert ønske om å forandre deg, da vil du aldri klare det. I hvert fall aldri bli lykkelig med en tvunget forandring. Om hun ikke aksepterer deg for den du er, da vil jeg tro at forholdet dør ut etter hvert..

 

Det er min personlige mening.

Lenke til kommentar

Ut i fra første post virker det ikke som om mangel på selvtillit er ett grunnleggende problem, men som du sier undervektig og mangel på muskler er noe jeg har hørt fra flere kvinner at ikke er tiltrekkende.

 

Og husk at hvis du trener for å få større muskelmasse må du spise mer også, eller så ender du bare enda spinklere.

 

Hvis hun ikke blir kåt på deg lengre(i en så ung alder) er det vel ikke så mye som tilsier at det er noe å spare på, men det viktigste spørsmålet er vel om du ønsker å være sammen med henne?

Lenke til kommentar

Det er en stor forskjell på å ønsket å forandre noen for deres eget beste fordi man er glad i dem, og å ønske å forandre dem til noe en selv liker bedre. Ta til deg det som er bra for deg og jobb med dét, og få hjelp av henne når det trengs.

 

Vennskap som fort kan ryke eller skape usikkerheter i dårlige tider klarer jeg meg uten.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Etter 4år sammen er det naturlig at sexlivet kan dabbe. Det dummeste du kan gjøre er å ta forholdet for gitt, og tro at dama di aldri går fra deg må du ikke gjøre! Syns hun ting begynner å bli kjedelig så er det ofte slik at dem vil ha den forelskelsesfølelsen igjen. Du kan prøve å ta intiativ til sex, får du avslag på avslag har du hvertfall prøvd! Skjønnrr selv litt hva du snakker om, sexlivet til meg og exen begynte å dabbe på den tiden også og etter en del avslag gadd jeg bare liksom ikke mer. Hun villa at jeg skulle være mer spontan og løfte henne til senga som på film osv. Noe som ikke er meg..

 

IKKE la det bli bare et vennskap, ikke gå i den fella. Legg dere å klin og ta det fra der.. Godt forspiel får alltid damene til å tenne.. Hvis det hadde hvert opp til exen hadde kanskje hun lyst på sex kanskje en gang i mnd.

Hadde alltid veldig god sex, men etter så mange år sammen blir det jo litt mindre spennende så må prøve å spice opp litt! Dra en tur på kondomeriet eller noe!:)

 

Hvis hun prøcer å forandre deg, få deg til å trene osv er jo det både dårlig og bra. Hadde blitt litt emo jeg hvis dama hadde sagt at hun ikke tente på meg mere og at jeg burde trene..

Lenke til kommentar

Begynn heller å trene for din egen del, og dropp hele dama :)

Eksen min ville ha meg til å si hva som måtte til for å fikse forholdet. Kunne ikke falt meg inn å be han om å begynne å pumpe jern, selv om kroppen hans ikke tente meg lenger. Er så mye mer enn bare sånne overfladiske ting som ligger til grunn for manglende tenning.



Anonymous poster hash: 84857...a7a
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...