Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lyst til å be ei jente ut


Anbefalte innlegg

Som overskriften sier så har jeg lyst til å be ei jente ut!

 

Ble kjent med hun i april da hun la igjen brukernavnet til snapchat hennes på bilen min etter å fulgt etter meg og kompisen min da vi var ute og kjørte mens vi kjedet vettet av oss en helg xD

Nysgjerrig som jeg er så kontaktet jeg denne jenta da og har faktisk opprettholdt kontakten siden.

Vi har drevet og småpratet en del etter det.

Har spurt henne ut før, men fikk da melding tilbake at hun ikke turte og da tenkte jeg ikke noe mer på det.

 

Men nå i det siste har vi pratet en del igjen.

Og teit som jeg er så spurte jeg hun igjen da!

Fikk melding da, der hun sa hun kunne tenkt seg å møtes, men at hun var litt usikker da det var litt frem og tilbake med x'en visstnok.

Måtte isåfall bli treffes en plass som var litt diskre :/

 

Så igår da vi prata litt så fikk jeg en sånn random bilde melding av hun der det sto at hun var blitt dumpa og ikke trengte å tenke på x'en mer.

Og mens jeg kjedet meg da, så sendte jeg ei melding og spurte om vi skulle finne på noe på lørdag da hvis vi begge ikke var opptatte da.

Fikk bare melding tilbake der det sto "kanskje det".

 

Men etter det har jeg ikke hørt noe eller giddet å ta kontakt for å virke altfor pågående.

 

Noen som har noen tips her til hva jeg skal gjøre nå?

 

Har liksom ikke lyst å spolere dette med å virke dom en masekopp selv om meningen bare var å treffes for å si hei og sånn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må bare virke bestemt, hun er usikker, mao du må være en trygg hånd som leder vei. Si noe a la "Skal stikke og kjøpe noen nye klær på fredag. Møtes på Torget klokka fem, eller skal vi ta det klokka seks?"

 

Så har dere liksom noe å "gjøre" utenom å bare "ha en date" som kan bli litt high pressure for noen. Er alltid enklere å ha et annet fokus enn "nå skal vi to sitte og vurdere hverandre opp og ned i X timer".

Det er og mye enklere å bare "shit, jeg må stikke" hvis det ikke går spesielt bra, mao er det en "escape route" slik at man ikke føler seg cornered og forpliktet til en viss tid sammen uten at den andre tar det tungt.

 

Så ser dere det bare an. Hvis dere koser dere sier du bare at du er møkksulten, om hun liker pizza? Så tar dere en pizza hjem og ser en teit film sammen.

Enkelt og greit?

Lenke til kommentar

Noen flere forslag?

Jobber nesten hele helgen ser du?

 

Eneste ledige dagen jeg har er lørdag kveld typisk nok :/

 

Kunne godt bedt hun med ut på en middag ellerno når jeg er ferdig på jobb den kvelden så jeg kan få spist noe ordentlig middag den helgen hehe

Men er det noen god ide i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Øhhh, hun er etter det jeg har skjønt glad hun er kvitt han og slipper å tenke mer på det!

 

Samtidig som hun har sagt at hun nå kunne tenkt seg å treffe meg.

Skulle egentlig ha møtt hun forrige helg, men det ble ikke noe av pga av hun ikke fikk barnefri likevel.

 

Hun er omtrent like gammel som meg, altså 25 år.

 

Og det jeg nå lurer på er om en middag kunne ha hatt noe for seg eller er det en dårlig ide?

Lenke til kommentar

Vær tydelig og bare spør rett ut "Har du lyst å dra på date/møte meg/osv/osv eller ikke? Litt lei av fram og tilbake greier :)"

 

Enten så sier hun nei, fordi hun ikke er interessert

Hvis hun er sjenert, men liker deg, så kommer hun garantert til å svare ja, fordi hun ikke vil miste deg og hun er for sjenert, og hvis hun synes du er helt grei og egentlig ikke er sjenert i det hele tatt sier hun nok nei og.

 

Spør rett ut så får du ihvertfall vite om hun er interessert eller ikke. Svarer hun nei igjen dropper du kontakten ihvertfall en liten stund og venter til hun tar kontakt med deg. Ikke noe vits å kaste bort tid på jenter som bare vil leke med deg

Lenke til kommentar

For meg høres det ut som at det fortsatt er litt tidlig å spørre om en «date» selv om dere har kjent hverandre en stund. Hvis man kaller det en «date» innebærer det gjerne visse forventninger og prestasjonspress, fordi dere da vil ha et mål om å gjøre det ordentlig.

 

I stedet for en «date», finn på noe behagelig og uformelt som dere kan avslutte når det passer. Å se en hel film er litt bortkastet tid synes jeg, fordi det er jo meningen at dere skal bli mer komfortable med hverandre, ikke sitte å stirre på lerretet. Liker hun musikk, hva med å dra til en musikksjappe og prøvelytte på noen plater? Liker hun bøker kan dere kanskje dra til en lignende sjappe. Bare gå en tur i parken og se litt rundt? En god «date» er det ikke noen bestemt oppskrift på. Å planlegge middag blir litt for formelt igjen, så det kan man heller ta dersom man blir sulten underveis.

 

Hvis hun er beskjeden bør du ta initiativet.. Ellers vil hun aldri få vite ordentlig hvem du er som person. Det er nok en god grunn til at hun og eks'en ikke er sammen mer, og kanskje hun bekymrer seg litt fordi hun ikke kjenner deg godt nok? Hvordan vet hun at du ikke kommer til å oppføre deg som eks'en etter hvert?

 

Vær myk og avslappet slik at hun føler seg komfortabel og trygg, selv om det betyr at dere ikke snakker mye verbalt. Mener ikke at du må være en annen person, mens spar på «kruttet» og vis at du er stabil og pålitelig. La henne føle at du alltid passer på henne, men ikke vær altfor tydelig og overbeskyttende. Småting som å åpne døra for henne når det føles naturlig, å være den som planlegger og spør henne hva hun synes. Hvis dere har gått en stund kan det hende hun er litt sliten uten å si noe, så du kan f.eks. spørre om hun ønsker å hvile; vil hun det, kan du kanskje foreslå nærmeste kaffebar eller noe (eller middag hvis dere er sulten nok). Slike småting viser at du bryr deg om henne, og det er jeg sikker på at hun verdsetter. :)

 

Snakker forresten av egen erfaring, så det kan jo hende at dette ikke er «dere» i det hele tatt. :)

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...