Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor stopper utbygging av ADSL


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var det virkelig noen overraskelse at Telenor gjorde dette?? Personlig er dette bare nok et bevis på at Telenor består av en gjeng uvitende duster! Har selv ADSL fra Telenor, det fungerer men får jo ikke den hastigheten jeg betaler for. Opplever til stadighet at det er store forsinkelser mellom meg og spillservere som ligger i Frankrike og England, noe som skyldes at de har solgt for mange løsninger-.. og presser alle kundene inn på for små linjer. Det er samme regla som når de begynte å selge modem og ISDN løsninger, så de lærer aldri!

 

Så mitt råd til alle som vil ha, og har Telenor løsninger.. finn en annen leverandør! Om så er, vent heller 2 mndr. ekstra på en annen leverandør hvis det er det son må til.

Bytt Telenor Mobil, hjemmetelefon ol. til konkurentene.. det er eneste måten vi som kunder kan reagere på. For å ringe Telenor Support, er en stor vits.. de sier bare at det er under arbeid og at det vet vi ingenting om.

 

Ikke finn dere i dette lenger, anbefal alle dere kjenner til å bytte selskap.. først da vil Telenor få føle kundenes makt!

Lenke til kommentar

hellew....

 

ikke ofte jeg gidder å blande meg inn i diskusjoner her, men er av og til innom.

 

påstand :

det er helt greit at telenor ikke bygger ut adsl til hvert hjørne av landet.

 

begrunnelse :

dersom telenor skal ha ansvaret for at hele landet forsynes med adsl, ville lønnsomheten vært for lav. det vil føre til høyere priser (som om de ikke er høye nok fra før)

 

jeg holder overskuddet til telenor ute av diskusjonen (som de garantert gjør selv), fordi et overskudd ikke i seg selv gir en "unskyldning" til å ta ulønnsomme besluttninger.

 

det er mange argumenter som kan dras inn i en slik diskusjon som f.eks : distriktspolitikk (høyere utbyggning vil kanskje føre til næringsliv i distriktene blir ner konkuransedyktige), eller at det er synd på dem som ikke bor i byer hvor det er utbygd (ja det er synd - flytt til et sted det er utbygd om det er et spørsmål om liv og helse)

 

kan sikkert dra det mye lenger.... men da ville innlegget bli altfor langt.

 

svarer gjerne på henvendelser.

 

bjorngb

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-20 17:09, Dollar skrev:

Nydelig Tormod!!!!!


Min kommune har venta (på brutte løfter) i noen mnd nå (de somler i nabo kommunen) og nå er det stopp?


Nå må jeg få skifta fra Telenor på fast og mobil nett - jeg orker ikke å tenke på at jeg gir penger til ett sånt makkverk av et firma.


Grattis Tormod... fler fornøyde kunder!



 

hmm, du er da student på HiA og har da tilgang til en heftig linje der? Et sted må jo den derre BOTen din som surrer og går på (fjortiskanalen) #s0m stå? Finnes da ikke et sted i kr.sand og omegn som ikke har mulighet for ADSL?

 

Forøvrig så må da Telenor stå fritt til stoppe ADSL utbyggingen midlertidig? Dere får starte en aksjon for å få tilbake (gode?) gamle Televerket så har man større pressmiddel mot politikere.

 

Hvis det er noen trøst for dere så er det ikke såå kult å være UPC kunde heller. 128k upload er ikke noe å rope hurra for...

 

[ Denne Melding var redigert av: Anders Leipsland på 2002-02-20 18:00 ]

Lenke til kommentar

Hei du Bjorngb. Skulle nesten tro du arbeidet hos Stjelenor... Vel jeg er enig i at et selskap skal jo ikke ta ulønnsomme beslutninger selv om de har et formidabelt overskudd.

Men jeg synes at de bør slippe andre teleselskaper til. Jeg mener da at de må slippe de skikkelig til, ikke bare som et selskap du kun betaler tellerskritt til.

Post- og Teletilsynet besluttet den 2 oktober 2001 for å oppheve telemonopolet i dette landet noe som "merkelig" nok førte til at Stjelenor klaget på vedtaket. Med flere aktører på markedet kunne utbyggingen vært større og ikke minst så ville vi fått en konkurranse som ville ført til lavere priser til nytte for oss forbrukere.

Lenke til kommentar

Hovedproblemet til Telenor er kvaliteten på produktene de selger, det fungerer.. men ikke som de lover. Å når de velger å stoppe utbyggingen, så velger jeg å tro det skyldes problemene som oppstår når du dytter 20000 internett brukere på et system som er beregnet for 10000. Dette er noe de skulle ha tenkt på før de annonserte!

Se for deg følgenede hvis renovasjonsfirmaer skulle ført sin forettning på samme måte, gatene ville ha vært fulle av kloakk og søppel.

Lenke til kommentar

Quote:


Frodo_Torpedo skrev:

Men jeg synes at de bør slippe andre teleselskaper til. Jeg mener da at de må slippe de skikkelig til, ikke bare som et selskap du kun betaler tellerskritt til.


 

hei DU :smile: !!

 

helt enig, ikke noe å si på det, helt toppers og alt det. men igjen mener jeg at det er to forskjellige saker, og de bør ikke blandes.

 

ang. å slippe andre til, vil jeg si det er det de gjør. ved å la være å bygge ut i "utkantnorge" (som i denne diskusjonen kan defineres til hvor adsl ikke er utbygd) slipper de acme adsl til, hvor de må stå for utbyggningen, om det er via adsl, trådløs eller hva det måtte være som er lønnsomt for acme adsl.

 

jobber ikke i telenor, men i privat bedrift.

 

[ Denne Melding var redigert av: bjorngb på 2002-02-20 18:15 ]

Lenke til kommentar

Nå blir jeg kraftig provosert av Telenor .... Stoppe ADSL utbyggingen ... ?? ARRGH på tide å pusse støvet av heimeverns hagla sier jeg (AG3).... (selv om fornuften skulle tilsi noe annet) Venta på ADSL i 2 år nå er dritt lei og ikke minst blakk ... ble klokka tellerskritt her for 39 000 i fjor :sad: rask hue regning tilsier at for det beløpet kunne jeg hatt ADSL i ca 8 år :sad:

 

Tele herman skal blø meg tørr ... klemme ut siste dråpe ....

Lenke til kommentar

Jeg er faktisk enig med bjornbg.. Det finnes ingen gode grunner for at Telenor skulle ofte en god forretning til fordel for en foreldet distriktspolitikk. De er tross alt et aksjeselskap som må tenke på aksjonærene sine. Og nei jeg er ikke ansatt i Telenor eller noe liknende, men buisness er buisness. Ville politikerne hatt den distriktspolitikken de selv snakker om hadde de ikke gjort Telenor om til et aksjeselskap.

Lenke til kommentar

"Det er kun snakk om at Telenor ikke vil bygge ut der folk bor spredd. I områder hvor det er tettere bebyggelse vil det fremdeles være mulig å få installasjon !! Les litt før dere kritiserer (selv om jeg ikke liker Telenor jeg heller)."

 

Hva mener da Telenor er spredt bebyggelse??

Hva er tettere bebyggelse 20000+??

Dette er nok ett bevis på Telenor sin arroganse mot kundene sine.

Men hvis de ikke vil ha oss som bor i "spredt bebyggelse" som kunder er jo sikkert andre som vil ha oss.

Lenke til kommentar

***** ****s SATANSMAKT til møkkafolk av tapere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: disse telenor drittfolka som fant på dette skulle vært PISSSSKA ihjel!!!

_________________

EpoX 8kha+

T-Bird 1400@1600

Gainward GeForce3 Ti200

256MB RAM pc2100 cas2.5@cas2

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: pegg på 2002-02-20 18:37 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: pegg på 2002-02-20 18:38 ]

Lenke til kommentar

Dette er bare nok et eksempel på at historien gjentar seg. Mitt første møte med telenors fremgangsmåter var da de i 97 eller 98 erklærte at det på nyåret skulle bli gratis å ringe kommunetakst. Jeg var så glad at jeg kunne kaste opp, og kunne ikke vente til nyttårsaften. Hva skjedde? Kommunetaksten forsvant og vi fikk en nærtakst som var DYRERE. Da sverget jeg: Såfremt det er mulig, ALDRI MER TELENOR!

Siden har jeg brukt NetCom til mobil, tele2/telia til internett og de siste månedene kabel fra UPC. Og aldri skal jeg gå tilbake. Aldri.

At dette nå skjer med ADSL er ingen overraskelse, og sann mine ord - det kommer til å skje noe lignende igjen.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-20 15:25, Lakesis skrev:

AAAARGGGHHHH
:evil:
:evil:
:evil:

Noen som vil starte en terroristgruppe som kjemper mot Telenor?


eks til slagord: "Knus telemonsteret" "Bekjemp telenazistene" osv....tenk å ha storma inn på Fornebu og lagd litt liv...hehehe


 

 

 

Er med jeg, kom så skal vi kjøre en ISDN boks (av den STORE typen) opp i ræva til Hermansen & co.

 

Eller la oss bare saksøke de :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...