Gå til innhold

FIFA 15 - Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da er den årlige Market Crash OFFISIELT i gang. Falcao, Cuadrado og Sturridge har alle gått ned 10K i løpet 24t, og dette gjelder også mange andre spillere. Har ventet med å bygge et nytt lag, da jeg så for meg at dette ville komme i midten av november, nå som FUT UNITED er ferdig. Jeg bygde et lag på FUTHEAD i går, som kostet 130K, og får kjøpt det nå for 100K i dag. Prisene vil trolig stige litt opp igjen gradvis etterhvert, og synke ned igjen når det er jul. Jeg tror aldri Falcao, Persie, Rooney og Costa vil gå for under 40K permanent.

Lenke til kommentar

Noen som kan lage et bra lag til 4Mill?

Kan anbefale dette:

11rawsl.png

 

 

 

Har akkurat samme lag selv, med unntak av Neuer og Robben IF. Fungerer utmerket online og mot AI. Digger det. Herlig balanse med pasning, hurtighet og defensive kvaliteter. Boateng kan byttes ut, men han er en av de sterkeste i ligaen. Gundogan, Thiago og Götze blir for svak å ha på midten sammen med Kroos og Lahm!

 

Lahm er en av de beste spillerne jeg har brukt. Digger han maks - han er komplett.

Lenke til kommentar

Hva slags liga er folket i her? Er selv for god for 4 divisjon men for dårlig for 3, og går opp og ned som en jo-jo. Ganske frustrerende egentlig. Det å finne en fast formasjon i år synes jeg og har vært vanskelig. Har alltid sverget til 4-2-3-1, men den fungerer ikke for meg på Fifa 15 i det hele tatt grunnet at CDM'ene alltid skal pushe fremover selv med Low/High workrates.

Lenke til kommentar

Sleit også litt rundt 3. div før jeg fant formasjonen jeg likte. Spiller utelukkende 4-3-3 (den med én CDM og 2 CM-er) og har vært i 1. div siden det.

4-3-3 er kanon den, men jeg sliter litt å spille mot en som spiller 4-4-2 og han bare spiller på kantene og satser på kontringer....noen tips mot det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...