Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jente dater annen gutt men virker giret


Anbefalte innlegg

Dette blir et veldig langt innlegg, men jeg har en del detaljer jeg ikke vil utelukke.

 

Jeg studerer for tiden på et amerikansk universitet og da er det naturlig at vi internasjonale blir en del samlet og ofte drar og møter hverandre på fester i helgene. Så var det denne ene jenten som i løpet av året har begynt å holde på med en kamerat jeg har fått meg her som på en måte er i en annen gjeng hvis dere skjønner, men vi møter hverandre ofte og kommer godt over ens. De sover sammen og er vel praktisk sammen uten å være det offisielt. Men for å gjøre det litt enklere så er de i "gjeng A" mens jeg er i "gjeng B", og jeg kaller personen hun holder på med for Jon.

 

På vei til en fest møter jeg på jenten hans og to veninner. Vi får god kjemi og jeg har egentlig ikke pratet så veldig mye med henne før, men får veldig god kjemi med henne og sitter å prater en del med henne på festen også. Når vi begynner å bli litt brisne og åpne forteller hun at jeg og en annen gutt fra "Gjeng B"er veldig attraktive men at hun synes at guttene som er i "gjengen vår/gjeng B" virker som de er playere. Jeg forteller henne at jeg synes hun er attraktiv også og sier at Jon er en veldig heldig person. Da sier hun rett ut at hun ikke er sammen med han, nesten som det ikke skulle vært noe. Utover kvelden prater vi mer og uten at jeg husker hvordan står vi utenfor mens en av de beste kameratene til Jon står litt lenger bortenfor og prater i telefon. Jeg prøver å gå inn for et kyss, men da sier hun "Ikke nå, han kan se oss" og peker på kompisen til Jon. Altså det virket som det var greit, bare ingen så oss.

 

Gjennom hele neste uke tenkte jeg veldig mye på denne situasjonen og om det er moralsk riktig av meg å prøve meg på en som holder på med Jon. Jeg kommer godt overens når vi møtes, men henger ikke ut noe ellers og han er jo ikke sammen med henne. Jeg tenker uansett så er jo hun mest giret på han så kan jo flørte og ha det litt gøyt og la det bli med det. Neste helg møter jeg henne igjen(vi har ikke hatt noe kontakt i mellomtiden), hun gir meg noen flørtende blikk fra avstand og jeg tilbake. Vi blir sittende en gjeng utover kvelden men en full kamerat av meg fra Gjeng B er veldig pågående på henne og ødelegger i grunn litt av en mulig kjemi, men jeg ser fortsatt at hun gir meg blikk og vil være i nærheten av meg, men fortsatt ikke gjøre noe siden vennene til Jon kan se det. Her begynner det å virke som Jon begynner å legge litt merke til det som skjer, men reagerer med å spille cool og care i bakgrunnen og bare gå å legge seg tidlig. Damen til Jon som vanligvis sover med han blir sittende langt utover natten og gikk faktisk å la seg i sin egen seng når hun gikk å la seg rett før meg.

 

Jeg begynner virkelig å lure. Jeg har ikke sett noe affeksjon mellom henne og Jon, alikevel hører jeg alltid personene fra Gjeng A si "Jaja, finner du Jon finner du alltid henne", "Det er et søtt par" som at det er helt obvious at de er helt over hverandre, men jeg har aldri sett dem kysse, holde hender noe som skulle indikere at de holdt på.

 

Slik går det mange fester. Hun gir meg voldsomt med oppmerksomhet og flørtende blik, men er forsiktig med at Jon og vennene hans ikke skal legge merke til det. Men Jon som har sett at jeg har snakket mye med henne i det siste blir litt teritorial og du ser at han ofte går bort og prater med henne uten at jeg ser noe tegn på affeksjon. Som regel ender det opp med at begge forsvinner tidlig fra festene.

 

Jeg er fullstendig forvirret. Det virker som hun prøver å skjule affeksjonen for Jon for meg, for det er bare tull at hun ikke bryr seg om han som det høres ut som når jeg tar han opp i samtaler og ser rundt meg på fest, men hvorfor er hun så tydelig interessert i meg også når de praktisk talt nesten er i et forhold? Eller er jeg bare innbilsk? Jeg pleier alltid å ha rett når jeg føler noen er giret på meg, jeg vet bare om jeg i det hele tatt har mulighet i forhold til Jon. Det største handikappet er jo selvsagt at jeg ikke kan fysisk eskalere noe fordi ryktene vil spre seg med en gang og hun ønsker ikke det selvsagt. Veldig kinkig situasjon dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hun vil vel pule både deg og Jon da?

Det er lov å ha sex uten å være ett par.
Hør med han kompisen din hva han synes om saken. Spør om de er eksklussive. Selv om de holder på betyr det ikke at hun bare ligger med han eller han bare ligger med henne.

Kan også hende at hun bare flørter fordi hun feaster på oppmerksomhet og bekreftelse. Det kan hende hun sitter sånn med andre gutter når du ikke er til stede.

Endret av medlem-124997
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men hvordan skal jeg i såfall gå frem hvis jeg ønsker å eksalere i en slik situasjon? Vanligvis ville jeg gitt fysisk kontakt og gått inn for kyss osv. når vi flørter, men Jon og vennene hans er jo rundt hver eneste gang vi er sammen? Og hvis det skjer noe kommer det garantert til å komme ut, for min del er ikke det så viktig, men hun er jo veldig opptatt av det.

Lenke til kommentar

Så hvorfor er det i det hele tatt ett alternativ hvis du vet hvordan en sånn samtale vil ende og du går etter bro's before hoes prinsippet?

 

Hvorfor kaste bort en god kompis på ei jente som sikkert på holder på sånn med alle mannfolk uansett.

Sorry, men noen samtaler i fylla og lange blikk fra dansegulvet er ikke nok til å vite om hun er noe å satse på, og droppe kompiser for.
Da får du heller gå inn på badet neste gang hun setter seg atme deg, så tar du deg en runk, og går tilbake til henne igjen når du tenker klart med ordentlige hodet ditt.

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar

Det beste rådet i en slik situasjon er å bare la det være, det er bare tiden vil vise om det er noe seriøst i flørtingen. Det er ingen vits la slike ting gå under huden på en, vær heller deg selv og ha dørene åpne om det dukker opp noen andre jenter. Hun går inn for deg visst hun vil. Det man ikke har kontroll over skal man ikke bry seg med.

Men viss han har følelser for jenta så er det ikke lett å bare la det ligge liksom...

Lenke til kommentar

Du kan eventuelt ta en prat med henne og spørre hva hun tenker/føler/vil.

 

Gjorde det sist fest jeg møtte henne og da sa hun at hun at hun ikke var sammen med han, jeg sa da at jeg er giret på henne, så sa hun at hun ikke kunne gå noen vei på grunn av at hun ikke ville gjøre Jon sjalu og for å gjøre veninnen hennes sjalu(veninnen hennes er vist litt giret på meg også). Men så sa hun "jeg håpet at du skulle komme i kveld" med et lurt smil.

 

Tenker som dere at hun prøver å holde begge ballene i luften og ikke helt har bestemt seg enda, men jeg prøver å ta det cool og gir utrykk for at jeg er utrolig avslappet i forhold til det ovenfor henne selv om jeg gir henne tydelig oppmersomhet på festene med lure smil.

Lenke til kommentar

Hun prøver å få dere begge samtidig, men det er litt vanskelig pga sosiale omstendigheter. De aller fleste gutter ville ha tråkket i salaten allerede, men hun er dyktig, og napper ofte nok i snora di for å holde deg interessert, holder Jon på pinnen og gjør konkurransen sjalu i samme slengen. Skillz.

 

Don't hate the player, hate the game!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis du er gira på henne, hold kontakten, fortsett å være "tilstede", ikke vær overinteressert og sjalu og alt sånt, vær selvsikker og morsom!, kanskje velger hun deg til slutt, kanskje ikke, sånn er det bare :)

 

Men at hun driter litt i eget reir, det gjør hun, tror egentlig ikke hun er ute etter noe seriøst med noen av dere, jeg ville aldri holdt på sånn med to venninner i håp om å få til noe stabilt i ettertid......

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Henrik2k sa det. Så lenge hun fokuserer mest på å ivareta begge relasjonene, så er man ganske naiv hvis man tror at henne er ute etter noe seriøst med noen av dem. Kanskje på grensen til dum, til og med.

 

Og det er nok kanskje årsaken til at Jon ikke gidder å involvere seg i noen særlig grad, vil jeg tro.

 

Og jeg tviler på at denne damen klarer å lure så veldig mange, andre enn dem som er ekstremt giret og masete på henne, åpenbart nok.

Lenke til kommentar

Hva er du ute etter? ONS eller at "hun skal bli din"? Hvor mye betyr det for deg om du IKKE klarer en av delene?

 

Neste gang du treffer henne på fest, ta henne med deg inn på et rom (si at du skal "snakke med henne"), begynn å råkline. Liker hun det ikke; da vet du hvor landet ligger - er hun mottakelig så er alt strålende. Jeg aner ikke ditt følelsesmønster eller hva du tenker om denne jenta, men en ting er sikkert; vil du ha henne så får du gå og ta henne. Sannsynligvis er hun ikke sosialt retard (hvis hun i det hele tatt liker deg NOE) og sier noe til "kompisen" (ja, i gåseøyne, virker mer som dere tidvis omgås av helt andre grunner enn at dere digger hverandre) dersom hun ikke helt føler det samme.

 

TLDR; Gjør noe, hvis denne jenta er et catch så drit i om en bekjent "holder på" (selv om én av to parter faktisk sier at de IKKE gjør det). Kan hende hun liker at du tar kontroll over situasjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...