Gå til innhold

Anmeldelse: 2014 FIFA World Cup Brazil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette sjokkerer meg ikke i det hele tatt.. Etter alt tullballet fra EA om hvorfor de ikke har økonomisk grunnlag til å utvikle en FIFA World Cup '14 til Next-Gen konsoller og kun kom med en utgave til PlayStation 3 og Xbox 360 og men den utviklingen de har hatt med en amputert versjon av FIFA '14 til PlayStation 4 og Xbox One så var det vel lett å spå i hvilken retningen dette var i ferd med å gå.

 

Helt latterlig at selskapet som hover inn noen helt latterlige summer på disse idrettspillene år etter år med minimale forbedringer ikke klarer å skrape sammen noe bedre enn dette, og hva som verre er ikke klarer å imøtekomme markedet med en utgave til verken PlayStation 4 eller Xbox One et halvt år etter at konsollene kom på markedet. Også bruker de økonomi som en slags unnskyldning, for noen klodrianer de som styrer dette faktisk er.

 

 

Spillet virker utrolig uinspirerende, virker ikke som de har lagt ned noe sjel eller arbeid i denne utgaven overhode. Ikke har de tillatt seg å komme med noen "artige" vrier som de ofte gjør i disse VM-spillene heller med et par power-moves som de har hatt i tidligere utgaver. Og dette føler de at de faktisk kan kreve penger for? Sånn som det fremstår nå så burde dette ha vært en gratis oppdatering til FIFA '14 når de ikke gidder å dedikerte et snev av ressurser for å få det bra og solid. Men det må vel nesten ha pengene, eller så har de vel knapt nok råd til et FIFA '15? ....

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"FIFA14 er et meget solid spill på de aller fleste områder" Haha, bare tull! Det at du følte det var dårligere ballkontroll kontra den vanlige versjonen, var sikkert fordi du hadde et tilfelle av "fifa-aids" som det fint heter. Hvordan kan man teste et sånt spill egentlig? Råttent rent igjennom.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har spilt dette litt de siste kveldene, og jeg synes virkelig at spillet viser at det må ryddes opp i industrien. Nå fikk jeg dette gratis (hadde ikke betalt ett øre for denne dritten) men jeg synes det er helt utrolig at dette spillet har samme pris som andre spill som faktisk har blitt jobbet med. Jeg har ikke spilt Fifa 14 noe særlig, men jeg merket med en gang at dette spillet var utdatert. Det føles i praksis som om det eneste de har gjort er å ta Fifa 11, putte inn noen desperate videosnutter av elendig animerte mennesker som følger kampen på en storskjerm, sette på noen hatter og tattoos på tilskuerne og la kameraet filme treneren unødvendig ofte. "Se, vi vet at det er VM!". Nå kan jeg innrømme at jeg er en dårlig taper, men langt oftere enn før har jeg følt at tapet eller poengdelingen har vært urettderdig, i hovedsak fordi spillerne ikke hører på meg og at responsen er elendig, om i det hele tatt tilstedeværende. Jeg synes hele greia er hårreisende. Spillet er ikke engang verdt den lille tiden jeg brukt på det.

Det tok noen uker fra da jeg fikk promoen til jeg putta det i Xboxen, for jeg forventa ikke mye, men dette er noe av det verste jeg har sett.

Endret av Harepuz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...