Gå til innhold

Lurer du på hva en sang heter? Spør her.


Simen1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som vet åssen sang som blir spilt i The Fast and the Furious, i scenen når politiet stormer huset til han kinesiske street-raceren..?

 

Fant ikke den igjen på soundtrack-CDen vertfall.. :(

Kan ikke hjelpe deg med annet enn at den etter all sannsynlighet står oppført her, på imdb.com. Pleier å stå alle sanger brukt i filmen noenlunde kronologisk der, har jeg inntrykk av.

Lenke til kommentar

Jeg er på jakt etter to sanger som jeg ikke husker hva heter for noe. håper derfor noen her kan jelpe meg:

 

sang nummer 1:

denne sangen var populær i cirka 1995. det eneste jeg husker fra sangen er teksten "i am feeling, i got to know. i realy got to know" (mener ganske sikkert at teksten gikk slik). såvidt jeg husker ble denne sangen fremført av en som het Charles Chaw, men jeg finner ikke noe om han på nettet. mener også å huske at sangen het "i am feeling", men finner ikke teksten til denne noen steder heller... i videoen sitter en svart mann (med digre negerlepper) mens en person sitter på andre siden av bordet hele videoen er i svart/hvitt). noen som husker denne?

 

sang nummer 2:

denne sangen var pop cirka 2000/2001. det jeg husker av denne teksten er "i wanna boogie all night". (hun som synger drar skikkelig på "I" i setningen). har helle rikke funnet denne sangen noen steder på nettet. det er en dame som synger/sang denne sangen og den var litt disco-aktig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...