Gå til innhold

En fattigere musikkverden etter at MJ døde


polergarn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"I'm Bad", det blir ikke laget noe popmusikk som kommer opp til anklene nå, eller siden.

Med en slik holdning, kommer du til å få et trist liv videre.

 

Hvorfor er det alltid noe som må være BEDRE enn det MJ gjorde? Kan ikke det være "like bra" på sin egen måte, uten å måtte sammenlignes med MJ sitt verk? Kan ikke du bare nyte musikken for musikkens skyld, uten å sammenligne mot "det beste" hele tiden?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

fattigere musikkverden etter han døde? lagde han noe som var verdt å høre på de siste årene han levde?

 

har ikke hørt en michael jackson sang på evigheter, er så utrolig mye annet fett å høre på, bare utvid horisonten din litt.

Du kan også høre på beat it så mange ganger du vil, ingen som hindrer deg i det

Endret av Bork Laser
Lenke til kommentar

Jeg er delvis enig i TS sitt utgangspunkt.

MJ var, ironisk nok, en slags moralens vokter for popmusikken. Med hans bortgang forsvant igrunnen mye av det som har gjort popmusikk bra. Må virkelig ALLE pop-sanger handle om kjærlighet og pøking? Nei, det kan handle om viktige ting også, som feks. Heal the World, Earth Song og Black & White gjorde. Dette var en av grunnene til at jeg like MJ i utgangspunket, at han turte å synge om ting som vekket skikkelige følelser hos folk, ikke bare "I kissed a girl and I liked it"-piss.

 

Dette betyr selvfølgelig ikke at jeg misliker all dagens pop, men hvem skal ta over stafettpinnen fra han? Robbie Williams? Katy Perry? Rihanna? Lady Gaga? Miley Cyrus? Justin Bieber? Tror ingen av di nevnte noengang har laget noe annet enn overfladiske suppe-sanger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

fattigere musikkverden etter han døde? lagde han noe som var verdt å høre på de siste årene han levde?

 

Meh. Thriller og Bad er jo to smellfeite album, men det stoppa vel etter det. Men disse to, og mye av det han var involvert i før Thriller, både solo og i Jackson 5, var dødskult. Men jeg kan ikke akkurat si at musikkverden ble noe kjipere etter at han døde, da han ikke hadde vært involvert i noe fett siden før jeg ble født.

 

 

Og det lages selvfølgelig fantastisk mye god pop i dag, akkurat som det har blitt gjort hele tiden. Men folk som utelukkende lytter til radio og sjekker VG-lista topp 20 for oppdateringer kan selvfølgelig få litt problemer med å oppdage mye nytt, selv om det også finnes nok av god musikk der au.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Popmusikk er langt ned i grøfta om dagen, men det har jo for så vidt ingenting med MJ å gjøre. Jeg tror ikke han ville kommet med et spesielt bra album om han fortsatt levde, da han antagelig ville brukt noen av de samme låtskriverne og produsentene som gjør at de fleste andre høres akkurat like kjedelige ut om dagen. Dagens popmusikk har jo kjørt seg fast i en blindgate der nesten alt høres ut som den samme 90-talls eurodance-låta, bare litt mindre melodisk enn den gang.

 

Jeg hører nå på metal der jeg før hørte på pop, for catchy melodier og hele den pakka der. Innen de fleste genre som ikke gjør det bra på topp 20-lista finnes det veldig mye bra om dagen, men det meste som havner der er ikke mye å rope hurra for.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Når var siste bra sang MJ ga ut?

 

Han har absolutt mye bra, men produserte ikke noe nevneverdig de siste årene før han døde så vidt jeg vet, jeg tviler på at han hadde gjort så mye mer om han hadde levd videre.

 

Han hadde riktignok en finger med i litt, men langt ifra nok til at bransjen tapte spesiellt mye. Verkene hans lever videre, og så lenge han ikke var noe særlig aktiv er det strengt tatt ikke noe særlig tap...

Lenke til kommentar

MJ var et geni det ikke finnes like til i popverdenen.

Tror nok den godeste Quincy Jones samt et dusin låtskrivere og musikere vil ha et ord med i laget.

 

Thriller var en av min tidligste CD kjøp og spilte den i stykker 3 ganger på kassett.

Enorm skive, men siste 20 åra av Michael Jacksons musikalske karriere var dessverre dominert av tamme ballader og pop svisker mens de store høydepunkter lot vente på seg.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7Y3dsAY_a_I

Dette er den Michael Jackson som jeg alltid vil huske.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...