Gå til innhold

Sony Z1 Compact


Anbefalte innlegg

 

2 dager, 5 timer, og 35 min, og 26% igjen på batteriet. Ikke noe å klage over; tipper helsa holder seg fin.

Og hvordan bruker du telefonen da? Spesielt interessert i hva skjermtiden din er på..

En god del Internett hver dag, både wifi og 3g, samt en del hipstergram/snap og noe samtaler. Bruker stamina mode i tillegg til autojustering på skjermstyrken. Det siste gjorde små underverker på batteritiden.

 

Edit; jeg ladet mobilen i natt, hadde jeg sett posten din før den tid hadde jeg latt være for å poste skjermtiden før jeg begynte å lade. Men skal prøve å huske det til før neste lading. Er ikke som at bruksmønsteret mitt er så veldig forskjellig fra dag til dag.

Endret av drgz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som vet om det er et beskyttelse filter på skjermen fra start av? Det ser litt sånn ut, men jeg har ikke våget å fikle.

 

Hatt mobilen i to måneder og ikke hatt noe ekstra beskyttelse uten på, angre veldig. Kommer utrolig fort riper i skjermen og på baksiden.

Lenke til kommentar

Hmm! :p Jeg fikk min z1 compact i dag, og da jeg ladet den ble min telefon også varm, er ikke dette vanlig altså? vanskelig for meg å kommentere på levetiden på batteriet da jeg ikke har hatt mobilen lenger enn noen timer, men ble litt skremt av 1Stine sitt innlegg da det virket som det ikke er vanlig at mobilen blir varm under lading, og en ting til, fyren hos Siba som solgte meg telefonen sa det fulgte med øretelefoner, noe det ikke gjorde, skal det følge med øretelefoner? det fulgte kun med datakabel + støpsel til stikkontakt. Takk for svar!

Lenke til kommentar

Den norske salgspakningen for Z1 Compact inneholder kun tlf, lader og USB-kabel.

Sjekket bildene fra utpakking. Når jeg mottar en pakke så tar jeg alltid en serie bilder av nødvendige detaljer. Den kunne jo tenkes at en gang får jeg behov for en eller annen form for dokumentasjon.

Jeg har kjøpt Z1 Compact fra Komplett og Multicom.

 

Alle oppladbare batterier utvikler varme ved opplading, dette er en del av prosessen. Derfor vil både lader og tlf.utvikle varme som kan føles mistenkelig, men er naturlig.

Det 1Stine beskriver er typisk for et batteri som er defekt, at det blir varmere enn normalt og tømmes nesten umiddelbart.

Lenke til kommentar

Irriterende at ingen av stedene hvor jeg skulle kjøpe telefonen hadde den inne i går, må vente helt til tirsdag før jeg kan få den, og det er svært upraktisk med tanke på at min nåværende Samsung Galaxy S2 har dødd og ikke vil være med på leken lenger. Kan stappe SIM-kortet inn i 3310-en min, men det er langt fra det samme.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Mottok endelig dockingstasjonen (Sony DK32) jeg bestilte på cdon for en måned siden. Har prøvd 2 stk. fra Ebay, som ikke har passet, tidligere. Denne fungerer heller ikke.

Det står at den lader, men etterhvert sier den at det ikke er nok strøm. Så batterinivået går nedover, når den står i dockingen, selv i flymodus.

 

Noen andre som har opplevd dette? Er det noe galt med telefonen eller dockingstasjonen? Laderen virker normalt på egen hånd.

Lenke til kommentar

Er det noe galt med telefonen eller dockingstasjonen? Laderen virker normalt på egen hånd.

Er dette den orginale Sony DK32 så sjekk følgende:

Er adapteren helt på plass og bruker du den trangeste for ren tlf, den vide er for tlf+cover, det følger 2 med i org.pakningen.

Rens kontaktplaten/punktene skikkelig både på tlf og dock og vær sikker på at det ligger i skikkelig kontakt når du plasserer tlf i docken.

Prøv en annen USB-kabel.

Prøv en annen lader.

 

Dersom alt fungerer når overstående punkter er testet, men du fortsatt har feil, er det sannsynlig at det er et kontaktproblem inne i tlf i koblingspunktet for magnetplaten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...