Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har hatt Onecall (gamle faktura) til 50kr mnd med 170MB data inkludert. Disse går litt for fort nå, og må somregel begrense datatrafikken kraftig i midten av måneden.

 

Jeg har også fått en iPad med mobildata, så regner med at mobildataforbruket går opp litt. Jeg ringer lite og sender få sms, så det er uvesentlig med mye inkludert av disse.

 

Så det jeg rener med jeg trenger er:

 

1GB data

Tvilling(data)sim

2 timer tale

100 SMS

 

Noen som har god erfaring med datasim osv?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har både PC og tablets med innebygget 3G/4G og støtte for SIM-kort, men bruker det aldri. Mye enklere å slå på internettdeling fra mobilen, og koble til hva man vil over wifi.

 

Det er masse abonnementer som dekker ditt behov, de fleste koster vel ca 199/mnd. Dersom du vet hva du trenger, kan du fine beste pris for ditt behov på telepriser.no: http://www.telepriser.no/portal/page/portal/telepriser/forsiden/mobiltelefoni?calcType=MOBIL&type=get_calc_xml&antRader=20&linjeleie=&forbruk=medium&dekningFylke=0&betalingsform1=Kontantkort&betalingsform2=Abonnement&totMin=120&fordeltPa=69&fordeltPaEnhet=1.0&minDag=120&minHelg=0&minMobil=97&minFast=23&antSMS=100&antMMS=0&antMB=1000&antMobilsvar=0&submit.x=111&submit.y=18

Lenke til kommentar

Jeg har Chess Sjakk Matt til 199kr/måneden. Fri bruk av ringeminutter og meldinger, 1GB data. NetCom-dekning, ingen begrensning på 4G-hastigheten, mulighet for ekstra SIM-kort som bruker av datakvoten (30kr/måneden). For 299kr/måneden får du 5GB data. Jeg har bare positiv erfaring med Chess, har vært kunde i over tre år. Forrige måned dreit jeg meg ut pga. en misforståelse, men blir kreditert denne måneden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...