Gå til innhold

Har du noen Julespill?


Anbefalte innlegg

Det er jo i disse tider mye snakk om Julefilmer , juleserier og gjerne julebøker , kom da til å tenke på spill å hvor lite "Julespill" som egentlig er der ute. Eneste jeg kommer på er diverse MMORPG spill som vanligvis ordner igang en jule-theme i disse tider.

 

Selv har jeg en tendens til å lete fram TES V : Skyrim i disse tider for å få frem stemningen. Ikke at skyrim har så veldig mye jul over seg, men er et spill jeg spilte enormt mye i julen 2011 så de 2 siste årene har det bare blitt slik.

 

Christmas+in+Skyrim.+Merry+Christmas+eve

Det jeg altså vil at denne tråden skal handle om er om det er noen folk der ute som har spill de gjerne leter opp i Juletider eller som de føler har en julestemning over seg :xmas:

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uannsett hva folk sier så er det Mario som får opp julestemmningen her i huset. Ingenting er mer magisk en Mario spillene i desember måned :)

Super Mario 3D World er bare fantastisk, men triste med slike spill er at det ikke kommer nytt vært år, altså til jul. Nintendo melker ikke Mario godt nokk, men med stil ;)

 

Er det noen som melker figurene sine med stil, så er det bare Nintendo som klarer dette gang på gang på gang. Bare fantastisk å se hvordan dem klarer dette i det uendelige :) Fantastisk gjort av Nintendo. Kom med mer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...