Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

 

Etter å ha fullført main questen ble jeg litt skuffet, var lite innhold etterpå, bortsett fra repeterende quester da ala farm i nød, hvor man redder denne farmen fra fienden på andre siden av kartet, hvor man igjen kan si til preston, de har bestemt seg for å joine, igjen... 

Er du noe rundt å leiter da? Det er jo masse quests men du må jo rundt å snakke med folk. Trål hele kartet, alle bygg .. Man finner også en del ved å plukke opp nødsignal på radio'n mens man labber rundt. Slik jeg fant brotherhood of steel questa, og der er det mye å gjøre. Scratch that - fant BoS ved å følge skytelydene foran politistasjonen :p

 

Jeg pleier aldri gjøre main quests i slike spill før etter lang tid. Det er jo en haug med side quests, hvis man bare finner dem.

 

Hehe ja, jeg går rundt og leter etter oppdrag, eneste tilgjengelige såvidt jeg har funnet etter å ha

sprengt instituttet ved hjelp av kjernefysikk

er assist oppdrag, hjelp ditt, start opp setlement x osv. Jeg savner noen "guilds", om man kan kalle de det, som er uavhengig main storyen. Man står jo rimelig fri så lenge den pågår, men så fort man er ferdig så stopper jo også de større oppdragene.

 

PS, når er det riktig tid å slutte med spoiler tag i forhold til main quest?  

Lenke til kommentar

Hva slags nytteverdi har det å bygge opp en eller flere settlements?

 

Og er ting man lagrer i workbench osv trygt? 

Det er noen safer rundt omkring man evt kan putte ting i, men greit å ha et trygt stasjested, hvilket kanskje bringer meg tilbake til å i det minste lage én god landsby...

Jeg konsentrerer meg om Sanctuary for øyeblikket. "Stasjer" alt der og oppretter supply lines mellom andre settlements slik at jeg etterhvert ikke trenger å tenke på hvor jeg legger ifra meg "stasjet". Mulig jeg flytter på meg når jeg eventuelt låser opp et annet settlement jeg liker. Når det gjelder våpen, armour så har jeg bare laget bokser/kister å plassert dem i hjemmet mitt i sanctuary, sålangt står alt trygt.

 

Har derimot hørt at det ikke er til å anbefale å legge ting å tang i random'e skap, kister osv du finner rundt om i Commonwealth.

Endret av Crouser
Lenke til kommentar

 

Har derimot hørt at det ikke er til å anbefale å legge ting å tang i random'e skap, kister osv du finner rundt om i Commonwealth.

 

 

Det er nok fordi områdene resetter seg selv etter en stund. Du kan stikke ned til Concord og loote de samme skapene og kistene du tømte på første turen. Samme med gjenstander som ligger løst, de dukker også opp igjen, selv du samla absolutt alt.

Endret av 1969
Lenke til kommentar

Noen som har sett på om det lønner seg å scrappe ting selv eller la crafting stations gjøre det mens du utfører ting? Mener å ha hørt at hvis du ikke gjør det selv så får du bare en liten andel av materialene per enhet samt at du ikke har kontroll på hvilke ting den ødelegger.

 

Annet:

PB App er veldig nyttig å ha oppe med kart mens man utforsker eller stats som viser hvor mange Stimpacks, Radsaway osv. man har igjen.

Appen er så responsiv ift. hva som skjer på skjermen at det er meget bra utført. Kan tom. bruke den som en "fjernkontroll" til enkelte ting men litt risky. Noen ganger det det behagelig å ta nettbrettet, lene seg tilbake og gå igjennom ting i inventory osv der fremfor på skjermen.

Eneste ulempen med appen er at spillet på kjøre på pcen/konsollen for å bruke den. Samt hadde vært kult om de hadde addet crafting og mod muligheter så lenge man var i en settlement eks. Kunne da tatt med nettbrettet opp i stua og kost meg litt med det foran tven. Scrapping hadde også vært veldig nyttig å kunne gjøre her.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Vil anbefale å ha mest mulig i workbenchen. Det er da lettere å lage mat, modifisere våpen osv

 

Jeg sortere også alt i forskjellige kasser i Sanctuary i begynnelsen, men det ble bare rotete. Du kan ha f.eks ferdigmekka mat i en egen boks, eller våpen du skal selge osv. Men alt som går på mekking og modding, sleng det i workbench. Denne synkroniseres med veldig mange plasser.

Lenke til kommentar

Hvis du har supplylines mellom settlements vel?

Men kan jeg ikke risikere at den ødelegger et våpen, armor eller andre ting jeg egentlig ikke vil ødelegge hvis det ligger i workbench/crafting storagen?

 

Det å manuelt scrappe dusinvis at items man først må kaste ut på gata, gå i mode og så plukke hver enkelt og så scrap er veldig tungvindt når man har mange items så jeg vil helst unngå det. Burde i det minste vært mulig å velge scrap direkte i inventory. Kanskje patch/mod waiting to happen :p

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jeg bruker "store all scrap". Da tas alt fra scrap-folderen i items automatisk i benken. Disse blir ikke scrappet da mente jeg jo - men hvis man skal lage/modde noe som trenger en del fra en av disse item så blir den scrappet. (Kan noen bekrefte dette - jeg er ikke hjemme nå..)

 

Uansett så scrappes ikke våpen og rustning. Bare items fra scrap-folderen (junk folderen heter det vel)

 

Hvis du legger mat, scrap og mods i benken så er det veldig enkelt å lage, modifisere osv.

 

Rustninger scrapper jeg manuelt hvis jeg trenger lær f.eks. Våpen scrapper jeg ikke ennå fordi jeg har ikke den perk'n (ingen vits å scrappe våpen før man har perken som gir deg disse skruene osv - man får bare metall i begynnelsen).

 

Det som er veldig kjekt er våpenmods. Satte sammen noen feite .50 cal rifler i går - blodrigga med alt og kosta meg svært lite adhesive fordi jeg plukka mods fra andre, tilsvarende våpen.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Har spilt nå i ca 15-20 timer, og er egentlig litt lei. Leste eurogamerartikkel, og kjenner meg veldig godt igjen. Bruker for mye tid på inventory-management. Jada, skjønner begrepet om realisme, men det  toget har vel gått? Og ja-  companions hjelper. Men som det er nå  stykkes spillinga såpass opp at jeg blir gretten. Jeg har lyst å bruke forskjellige våpen, og kunne bruke de som jeg vil- ikke må fast-travel tilbake etter hver eneste kamp for å tømme lommene..

Lenke til kommentar

Har spilt nå i ca 15-20 timer, og er egentlig litt lei. 

Jeg stuka litt med dette de første 24 timene selv, men så løsna det skikkelig. Du husker hva du trenger (eller kan tagge det) så du slipper drasse på alt mulig dritt. 

 

 

 

Du kan jo også få med deg Strong. Han kan bære mye

 

 

 

Nå, etter 25-30 timer begynner jeg å kose meg skikkelig. Har oversikt over inventory og vet hva som kreves. 

 

Jeg syntes det er BRA at man blir belønnet for å sette seg inn i dette. Det er alt for mange spill som guider deg gjennom alt, men blinkene lys og dritt på alt du må gjøre.

Lenke til kommentar

 

Har spilt nå i ca 15-20 timer, og er egentlig litt lei. 

Jeg stuka litt med dette de første 24 timene selv, men så løsna det skikkelig. Du husker hva du trenger (eller kan tagge det) så du slipper drasse på alt mulig dritt. 

 

 

 

Du kan jo også få med deg Strong. Han kan bære mye

 

 

 

Nå, etter 25-30 timer begynner jeg å kose meg skikkelig. Har oversikt over inventory og vet hva som kreves. 

 

Jeg syntes det er BRA at man blir belønnet for å sette seg inn i dette. Det er alt for mange spill som guider deg gjennom alt, men blinkene lys og dritt på alt du må gjøre.

 

Jada, er veldig enig i at det er greit å spille uten støttehjul, føler jeg har god oversikt over settlement osv, men er spesielt i ekspansjonsfasen at jeg synes det blir for tungvindt. Jeg var skikkelig gira på spillet, men for meg ble det for mye arbeid og for lite gøy. men skal gi det noen timer til:-) synes bare det bryter opp rytmen i spillet veldig.

Lenke til kommentar

Fikk endelig permanent løst "Whitescreen" problemet, og om noen andre opplever dette så skal det være nok å skru av "Wetness" i video settings.

 

Ellers så lurer jeg på om det er normalt at Trashcan Carla flytter inn i Sanctuary? hun kom innom en tur når jeg nettopp hadde startet, så skjedde dette:

2HhmFo8.jpg

og hun er fremdeles i sanctuary.

 

 

 

Også har jeg en liten historie om Legendary skapninger og hvor skumle de kan være (legger i spoiler for å spare plass):

 

Jeg hadde nettopp kommet til Diamond city og fått tak i litt kuler (hadde litt problem med lite kuler en stund), så finner jeg ut at jeg skal ta en tur rundt å sjekke ut nærområdet.

 

Alt går fint en periode der jeg finner enkle camps med raiders og generelt litt lettere fiender som gir ammo. Begynner også å få litt rutine på hvordan jeg rensker disse campene, begynner med sneak og tar ut det jeg kan før jeg sender inn dogmeat og går amok med hagle.

 

Jeg setter meg utenfor en camp som snart skal vise seg å bli noe utenom det vanlige. Jeg sitter der og gjør meg klar til å gå inn, velge riktige granater, sjekke hvilken våpen jeg har ammo til og fylle opp helsa etter forrige camp. samme øyeblikk som helsa når topp og jeg skal til å gå inn hører jeg en ukjent lyd bak meg og halve helsa forsvinner, der står det en legendary skorpion.

 

Udyret hadde fått smaken på menneskekjøtt og den var sulten, dogmeat blir redningen som klarer å tiltrekke seg oppmerksomheten til beistet mens jeg må ta en stimpack å bare løpe. når jeg har kommet meg unna å fått litt oversikt begynner jeg å skyte, jeg får den ned på halv helse før den muterer og får tilbake alt. Jeg klarer å skade den litt til før jeg går tom for 10mm ammo, og mens jeg klurer frem ett nytt våpen for å fortsette å skyte så graver skorpionen seg ned. Kjenner araknofobien virkelig har kicket inn og at den nå dekker alt med 8 bein mens jeg ser meg rundt for å finne ut hvor denne skapningen ble av.

 

Litt lengre bort i gata ser jeg det jeg tror er redningen, en tilfeldig robot fra diamond city. Jeg løper bort til den og håper den kan hjelpe meg med dette udyret som plager meg. så hører jeg den lyden igjen som ikke lengre er så ukjent, skorpionen er tilbake og vil ha mer. jeg tømmer magasin etter magasin på våpen etter våpen inn i skapningen uten å gjøre stort mot den, robotkompisen min klarer heller ikke hjelpe meg og dør rimelig kjapt uten å gjøre mer enn å distrahere beistet litt. Så der løper jeg med mine siste hagle patroner og innser at slaget er tapt, nå må jeg bare komme meg vekk.

 

Skorpionen graver seg stadig vekk ned og dukker opp rett foran meg, så jeg tenker at jeg må komme meg oppå noe for å unngå dette. Er en bil nok? NEI, er en lastebil nok? nope, hva med ett hus? de kan vist grave seg opp dit også... så siste mulighet blir motorveien som henger over byen, om de kan grave seg opp der så er noe galt. og heldigvis så gikk det, men skorpionen bare sitter under meg og venter på at jeg skal komme ned igjen. Så jeg må bare finne det høyeste punktet jeg kan nå og sitte å vente. jeg kom meg unna til slutt og dro tilbake til sanctuary, måtte ta en liten pause etter dette for å roe ned nervene og få hjertet tilbake til normal rytme.

 

Ble litt lengre enn forventet så jeg legger med denne.

TLDR: Rar lyd fra bakken etterfulgt av stikkende smerter i venstre eller høyre rumpeball? LØP!

 

 

Endret av Braindawg
Lenke til kommentar

Har spilt kanskje 15 timer og er på vei for å storme en eller annen festning med folka fra Sanctuary. Problemet mitt er at jeg aldri kommer meg dit for hver eneste gang jeg hører det smeller et stykke unna eller at det dukker opp et nytt sted i nærheten så "må" jeg bare stikke innom for å se og loote. Så må jeg tilbake til Sanctuary og tømme lommene for loot, eventuelt modde våpen og kanskje fordele perk-poeng og så kommer jeg plutselig på at det var ett eller annet sted jeg skulle returnere til for å åpne en låst safe/terminal og så må jeg dit.. og når jeg kommer dit igjen så legger jeg merke til at det er noen u-utforskede steder i nærheten der også som jeg må innom... og så videre og så videre.. ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...