Gå til innhold

Playstation vita. Verdt det?


Christoffero89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vita kan vel ikke konkurrere med den store gode tv-skjermen, men den er definitivt er artig tillegg. Vurder om du vil ha nok glede av den utifra spillene du "mangler" på tv-skjermen og på hvor mye du savner spillingen når du er på farten, på hytta el.lign.

Jeg har veldig glede av min, men samtiig ikke så mye som jeg trodde før jeg fikk den. :p

Lenke til kommentar

Tja - som nevnt tidligere er det ikke så alt for mange utgivelser på PSV. Og veldig mange av dem er ikke nye.

Et untak er Tearaway som skal komme ut på fredag - et veldig unikt spill som jeg tviler sterkt noen gang kommer ut noe annent sted. Fikk tak i Tearaway en god stund før utgivelse og kan ikke si at jeg kan komme på noe som ligner. Synes spillet er ganske morro - og på en god måte barnslig :)

Så til dere som har Vitaer som samler støv er jeg nesten nødt til å annbefale dere til om ikke noe annent ta en titt på det.

Så har man jo Soul Sacrifice som ikke var så alt for ille

 

Er en del sterke titler til Vitaen som har vært ute en stund eller gitt up på andre bla. Muramasa, Virtues Last Reward og Persona 4. I tilleg har du tillgang på en del psp og ps1 spill over psn.

Hvis du har flere av de sterke titlene som finnes (evt ikke har interesse av disse) og eller ikke pendler kan jeg egentlig ikke anbefale en Vita.

 

Selv er jeg ganske fornøyd med Vitaen min, pendler veldig mye og har ikke hatt noe konsoll lignene siden 2000 sååå veldig mye spill som for meg er nye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...