Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Romkamerat med kjæreste


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Egentlig virker det som hun trenger (profesjonell) hjelp

Neida. Kjente mange jenter som var sånn når jeg var teen.

De craver etter oppmerksomhet og blir sjalu på alt og alle. De har ett sug etter å være rundt typen 24/7 og de har lært av romantiske komedier at hvis du løper dramatisk bort kommer fyren valsende etter fordi han elsker henne.

Hun er ikke syk. Hun er ikke crazy, hun er ikke psykisk ustabil eller ei dritkjerring.

Hun er ei umoden ung dame (som sikkert ikke har hatt sin første kjæreste før nå) og går igjennom det alle andre ble ferdige med i 16-17 årsalderen.

Hun er helt normal. Bare litt treig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er begrenset til hvor mye vi kan få henne til å få seg profesjonell hjelp. Mitt personlige syn er at hun trenger det. Slik har hun vært lenge. Jeg kjenner en som kjenner hun siden de er i fra samme plass, og hun har alltid vært sær. Hun har alltid kontrollert andre, og tvunget dem til å være venn med henne. Samtidig har det også gått rykter der oppe om at hun har truet andre med selvmord. Rart, siden jeg har hatt de samme veldig sterke mistankene basert på hva Pål har gjort og forklart når hun er sint.

 

Vi skulle feire en kamerat på fredag, hvor enkelte kom et stykke unna for å gjøre det. Da kunne ikke Pål bli med, fordi han hadde så mange innleveringer han måtte få gjort. Vi prøvde å få han med på Beer-pong, men nei - da skulle han visstnok ut å kjøre litt senere på kvelden. Han forsvant sammen med hun kl 21 på kvelden, da skulle de hjem til foreldrene hennes. Dette er en 5 timer lang biltur, og han var egentlig tydelig sliten og ville jobbe med innleveringen sin. På søndag så ringte han meg to timer før fristen, og lurte på om jeg var i leiligheten. Da hadde han glemt halve innleveringen her i leiligheten, mens han satt 5 timer unna. Både jeg og Lars var bortreist. Kjedelig for Pål, siden han ikke fikk gjort forrige innlevering også.

 

Det er ikke nok med at han ødelegger livet sitt på henne, men også utdanningen som han holder på med. Han har strøket på to eksamener, og hvis han hadde jobbet med det ordentlig så hadde jeg ikke tvilt et sekund på at han hadde klart det.



Anonymous poster hash: ee634...3e8
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...