Jump to content

Dapp47

Medlemmer
 • Content Count

  1633
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

668 :)

1 Follower

About Dapp47

 • Birthday 02/08/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men hvis en utpakket enhet ikke startet, så har dere jo pakket den ut? Dere får så en utpakket enhet tilbake. Hva er forskjellen?
 2. Min tidligere rådgiver i DnB fortalte meg for en stund tilbake at de bruker sin 10% som de kan gå over belåningsgrad i all hovedsak til saker som akkurat dette.
 3. Usikker på lønnsnivå i Nordland, men i Oslo hadde jeg 100.000 mer enn deg når jeg var på samme "tid i arbeidslivet" med samme utdanning. Dette er 5 år siden. Edit; jeg var dog ikke konsulent, men jobbet med intern og ekstern drift på avtaler.
 4. Det er vel ikke alle som har mistet tjenestene sine, men noen? Edit: Ser nå at domstolen hvertfall er berørt ja (pga tjenesten Atea Anywhere)
 5. Nja, spørs litt hva SLA'en deres er da. Hvis siden har vært nede i 2 døgn men er oppe resten av året har de en oppetid på 99.45%
 6. Dapp47

  Oppsigelsestid

  Hei, Hvis innflyttelsesdato på en leiekontrakt er 05 og man betaler den 20 hver mnd (ved innflytning betaler man fra 05 og tom 20, også for 1 mnd frem i tid den 20) - hvis man sier opp idag, fra når til når er oppsigelsestiden?
 7. Utrolig lavt volum som blir solgt, men jeg tipper det er så mange som blir skremt når denne bare fortsetter å falle at WallStreet vinner denne.
 8. Ikke noe problem å kjøpe via DnB men merk at du MÅ ha tilgang på å handle utenlands. Det får du ikke via en enkel aksjekonto. Ring DnB så fikser de. Når du skal handle pris så ser du den live her: https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/gme og legger inn handel via DnB på den prisen du ønsker å kjøpe på. DnB og Nordnet sine priser er 15 (?) min forsinket
 9. Buy the dip? Er på der den closet igår nå
 10. Huff, angrer! Kanskje jeg går inn idag igjen, får se....
×
×
 • Create New...