Gå til innhold

Den store Nexus 5-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-jDflNq

Det er nettop det som er poenget da de fleste ikke forstår problemet med minnekort for utviklere, men er også helt enig i at det burde være mer internminne. 32 GB burde vært standarden og ihvertfall en 64 GB og kanskje en 128 GB tilgjengelig for de som ønsker det.

Endret av Slettet-jDflNq
Lenke til kommentar

Nexus 5 kan jo kjøpes med 32GB, men da blir jo prisen noe høyere. Selv kjøpte jeg N5 når 32GB ikke var tilgjengelig i Norge på vanlig vis.

 

OnePlus One har to alternativer - 16GB og 64GB, tenker at N6 burde vært levert med 32/64GB, det hadde vært bra.

32/64Gb og bedre batteri så er det ingen tvil for min del. :)
Lenke til kommentar

Nå leste jeg ikke hele den Reddit-tråden, men et annet argument for at det ikke kommer en minnekortleser i neste Nexus, er fordi det rett og slett ikke har vært en slik leser i en Nexus (hverken mobil eller tablet) siden Nexus One.

 

Noe jeg skulle ha likt å hatt bedre på neste Nexus er nok en solid kamera programvare, bedre mikrofon og en bedre lydchip. Det er nettopp programvaren som dreper kameraet på N5en, for hardware-messig så er det ikke så alt for værst. Lyden i minijack-utgangen har litt lite "trykk", og skulle ønske det hadde blitt en prioritet. Batteriet kan de se på om de har tid :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-jDflNq

Er vel mest det at jeg ønsker å klare meg flere dager uten å lade, bruker du mobilen et par timer hver dag er det null stress å klare en dag for å si det sånn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jau. Har flere brukere på min konto, og ofte er vi i samme bil. Mobilen min blir da mediet det spilles av, og for å slippe sure miner har jeg alle listene på min telefon. Min neste telefon, som helt garantert blir en nexus-variant, skal ha 32GB i alle fall. :)

Endret av Klykken-
Lenke til kommentar

Selv om Nexus 5 er den telefonen jeg har vært mest fornøyd med på en stund, så kommer jeg trolig til å gå till innkjøp av Nexus 6 når den lanseres til høst/vinters-perioden. Kjenner jeg sikler etter en telefon med (enda) bedre HW, android L, større skjerm, sikkert vesentlig lengre batterilevetid, og forhåpentligvis 32 GB lagring.

Lenke til kommentar

For de som ikke er klar over det, ryktes det at Nexus 6 vil bli produsert av Motorola og ha en 5,9" skjerm med oppløsning på 1920 x 1080, samt Snapdragon 801. Denne skal etter planen bli lansert en gang i høst sammen med Nexus 8.

 

http://www.phonearena.com/news/Motorola-Shamu-aka-Nexus-6-gets-benchmarked-indicating-a-1080p-display-and-Snapdragon-801_id59267

http://www.androidpolice.com/2014/07/26/rumor-motorola-is-working-with-google-on-shamu-a-possible-nexus-phone-with-a-5-9-display/

Endret av Nystad97
Lenke til kommentar

La merke til en ting på skjermen min. Nå har jeg vasket og renset skjermen min med rens og en mikrofiberklut som følger med noen skjermer etc og jeg har noen prikker som er ut som skjermen min er "chiped" slik som på frontruta på bilen. Har brukt lommebokdeksel lenge, men merkene merker jeg heller ikke hvis jeg tar neglen min over. Noen som vet hva det kan komme av? Har ikke mistet telefonen min på et hardt underlag, bare senga, sofaen etc.

Lenke til kommentar

Ryktene sier at det vil være 2 versjoner (en "vanllig" + en phablet) og det er langt ifra bekreftet at Motorola mobilen vil bli en Nexus i det hele tatt.

Klarer ikke å huske å ha lest andre rykter enn at det skal lanseres en 5.9''.

 

Skjønner at nesten 6 tommer blir stort for mange, men slik jeg ser det er det en vanesak!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...