Gå til innhold

Forhåndsbestilling av Playstation 4


Jbrovoll

Anbefalte innlegg

Elkjøp er tydeligvis stedet man skal forhåndsbestille. De sendte også forhåndsbestillingene på ps vita ut nesten to uker for tidlig.

Er litt lotto med elkjøp. Enten er de ute før lansering eller så får du det 1 uke etter lanserinf aom med GTA V nylig. Det er enten eller. Og det var veldig morsom lesning når folk ble sure etter ikke å ha fått spillet fra elkjøp :p
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Står det hvilken fabrikk de er produsert i da? Og i så fall, hvor?

Har sett bilder fra konsoller i USA - der står informasjon på baksiden av konsollen. Nederst, tror jeg, står det en hel haug med informasjon - der skal det også stå hvor den har blitt produsert og hvilken måned den har blitt produsert i.

Lenke til kommentar

Ah, Gamestop er så vilt treige altså! Er det mulig. Forventer at dem ringer meg på mandag eller tirsdag førstkommende, hvis ikke i morgen.

 

Å? Skal dem ringe å fortelle dem som har forhåndsbestilt der om vi får eller ikke? Er rimelig irritert på dem om dagen da dem ikke kan gi et skikkelig svar på om jeg får den 29 eller ikke. Bare den samme har du bestilt før X august så får du. Noe som er jo bare tull da mange ikke gjør nettopp dette...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...