Jump to content

Jbrovoll

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Sier du det Dette har sikkert flere meninger om, men er det no særlig lyd forskjell på rød/hvit kabel til 100kr vs. 500kr?
 2. De aktive høyttalerne funket, prøvde med subwoofer kabel til den hvite utgangen der det står LFE på subbn.. Så da lurer jeg veldig enkelt på om jeg skal bruke vanlig rød/hvit når jeg får V2'n tilbake, ELLER en sånn y-kabel (rød/hvit i forsterkeren og andre enden enden i LFE utgangen på subwooferen?
 3. Jeg har sendt V2'n ned til Abrahamsen for ombygging til variabel utgang så jeg får utgang til sub, men blir fortsatt rød/hvit utgang.. Mens syns det var rart den ikke funket skikkelig på de aktive Klipsch stativhøytalerne, når begge to har integrert forsterker..
 4. Blir det bra?, testet med et par aktive klipsch høyttalere med RCA uten hell, var så vidt subben rørte på seg...
 5. Hei, har sendt forsterkeren til ombygging av variabel linjeutgang. Det jeg lurer på er hvordan kabel jeg skal bruke? Bak på sub'n er det rød\hvit + så står det LFE på den hvite inngangen. Så på forsterkeren blir det mest sannsynlig rød/hvit linje utgang som blir ombygget til variabel.
 6. Jeg hadde 3,4 i snitt og litt over 3 dager fravær på vg1, og nå til første termin på VG2 har jeg 4 i snitt og 0 fravær. Har jeg god sjans å komme inn i Tromsø? Det er rundt 60 søkere på 15 plasser. Skal søke om noen få dager så, så lurte noe forferdelig på dette...
 7. Ser dårlig ut. Sikkert i løpet av tirsdag/onsdag neste uke. Ikke bli overrasket om det er tilfellet. Den ble sendt fra Oslo i går, Jeg så for meg at de fortsatte å frakte pakker i ferien, men hva kan man gjøre, må bare vente å se.
 8. Noen som veit om posten frakte iløpet av påsken? ble sendt på tirsdagen, så jeg regne med at den er på postuttaket på lørdagen, (det er post i butikk så det er nok åpent der.)
 9. Har søkt veldig mye rundt og veit det er liten sjans for at jeg får snusen. Flere på skolen min har bestilt og mottatt, men så var det kanskje idiotisk å bestille så mye med engang. Men at jeg får dem nå som dem er sendt til tollbehandling er vell bare å se bort i fra å få dem. men skjer det noe visst jeg ikke gir posten fødselnr. mitt?
 10. Brukte mitt navn og rett adresse, nr. mitt hadde de sikkert fra før. Det er det som bekymrer meg, å betale ekstra for noe jeg sannsynligvis aldri kommer til å motta.
 11. Dette er kanskje spurt om flere ganger men, jeg bestilte 10 bokser fra snusline.com for rundt 240kr. så fikk jeg nettopp melding fra posten at de vill ha fødselsnr mitt for tollbehandling. Jeg er under 18 år, så det er en vrien situasjon, de vill garantert beslaglegge alt, men vill jeg få en masse avgifter? Er ikke sikker hva jeg skal gjøre, likte ikke ideen at posten hadde info. på meg.
 12. Ok, den er grei. Ellers har noen prøvd snusdirect.com? De skal visst sende til Norge og nettsiden ser ikke ut som noe tull
 13. Heisan, jeg hadde lite spørsmål, bestillte nettopp ei pølsa med 10 bokser fra snusline.com da kom prisen på 240kr, jeg tenkte ikke helt over toll da jeg fullførte bestillingen, så er det sjangs for at jeg må betale toll, i så fall hvor mye?
×
×
 • Create New...