Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kollegaen min er savnet etter båtuhell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samme tilfellet skjedde med en jeg kjenner ganske godt. Han stod og pissa på bakkanten av båten, falt i havet, og et mirakel gjorde at en mann hørte hans rop (1 km unna), han var skjelven og iskald, måtte få han i dusjen. De som var med på båten hans satt uvisst om at han hadde falt av, og båten var på full fart mot havnen. Mange som drukner blir ofte funnet med buksesmekken åpen.

Lenke til kommentar

Eg synes en skal være forsiktig med hvordan en uttaler seg her, hva en uttaler seg om, og hvorfor. Trådstarter burde kanskje definert bedre hva han vil med tråden, men det betyr ikke at det er fritt frem for å hetse hverken den savnede eller andre for den saks skyld.

 

Og når det blir sånn intetsigende drittkasting som de siste her nå så håper eg en moderator/veileder tar seg en tur inn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vest er teit. Det er noe man bare må ha liggende i båten.

 

Når jeg ser noen som bruker vest tenker jeg at de er teite. Det er litt som å se folk som bruker sykkelhjelm.

 

Vel, siden jeg er en av de som bruker en god del av min fritid, og tidvis også arbeidstid, på leteaksjoner blant annet etter folk som ikke syntes redningsvest var noe tøft.

 

Jeg brukte blant annet halve dagen min i går til å delta på leteaksjonen etter den kollegaen til Nudelpus, som nevnt her i tråden. Dersom han hadde brukt redningsvest, ville jeg etter all sannsynlighet sluppet å bryte alle søndagsplanene mine for å dra på leteaksjon. Og leteaksjonen til mange hundre tusen kroner, som du og jeg og de fleste andre her i landet betaler over skatteseddelen og avgiftskronene, ville vært unngått.

 

Så redningsvest har absolutt noe for seg. Eller du betaler med glede for slike leteaksjoner/redningsaksjoner som det er flere av hver bidige vår/sommer/høst?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...