Gå til innhold

Hjelp til å finne en billig ok smartphone!


Anbefalte innlegg

Kjæresten min sin iphone har gått i stykker og reklamasjonsretten dekker det ikke. Hun har ikke råd til en ny iphone eller en av de dyre android telefonene.

Noen som kan anbefale en billig android hun kan kjøpe? Helst en som ser litt ordentlig ut, og helst svart...

Så lenge det ikke virkelig lønner seg så vil hun helst ha uten abonnoment.

Endret av Arch-Heretic
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte så billig som mulig, ca den prisklassen mobilen til KarpeSkrotum ligger i kanskje max 1500, men gjerne billigere.

Uten å ha peiling så vurderer vi denne http://www.expert.no...rtmobil/p/9908/

 

Kjipe var at det var utrolig lite informasjon om mobilen på den siden, prøvde å finne den i prisguiden på hw, men fant den ikke, kan det være at de har lagt den ut under feil navn?

Står ihvertfall at den har ICS så er ikke så alt for gammelt operativ system på den, regner med at det er dual core og ikke enkel kjerne prosessor? Den har TFT skjerm, er det fryktelig døvt?

 

Var kanskje ikke så dum den du posta KarpeSkrotum, men den hadde gingerbread kontra ICS. Visst det er sånn at ICS krever mer, så er det kanskje bedre å ha ett OS som mobilen faktisk klarer å kjøre glatt, eller er ikke dette noe problem uansett?

Endret av Arch-Heretic
Lenke til kommentar

Det er nok ikke dual core CPU, vanskelig å få både android 4.0 < og dual core til den prisen.

 

EDIT: http://www.mpx.no/k/...AodJS0Ayw#extra

 

Kan være et alternativ, men det er drøyt lite med 2gb minne. Apper legger seg automatisk der, så med mindre du "hacker" den - som jeg gjorde med damas LG p500, så vil det fylle seg opp rimelig kjapt.

Endret av fflex
Lenke til kommentar

Det er forresten latterlig å si noe på brukervennligheten til WP8 :-) Har hatt 4 smartphones for under 2000 to WP7 mobiler og to Android 4.0 ICS mobiler og har nå planer om å switche tilbake til WP på grunn av brukervennligheten og "smoothnessen" som Android ikke klarer å levere... Anbefaler Nokia Lumia 520 på det høyeste! ;-)

Lenke til kommentar

En i familien hadde visst en nokia en tid tilbake, den med det utrolig gode kameraet på, men brukervennligheten har visst fått henne til å fortsatt ha nokia vrangstrupen.

 

Da var nok det 808. Den kjørte Symbian systemet.

 

De nye Nokia-ene, deriblant Lumia 520 og 620, kjører Windows Phone 8. Dette er Microsofts mobile operativsystem. Virker kanskje enkle, men har meget god basisfunksjonalitet. Det har etter hvert kommet en del kjente apper, og de som mangler har gode alternativer. Absolutt verdt en vurdering til 1300 kroner.

 

Tester: Amobil - DinSide - Klikk - Lyd og bilde

Lenke til kommentar

Ikke glem at hun kommer fra iphone verden, og er vant med alt mulig tilbud av apps. Om det er ruter, nettbank, instagram, snapchat, ikke vet jeg. Men jeg hadde personlig aldri i livet gått for WP etter å ha hatt Android i et par år, og blitt "bortskjemt" med økosystemet.

Lenke til kommentar

Bladen eller Nokia Lumia`n det er praktisk sett kandidatene. Jeg hadde valgt Nokia`n men hvis hun er bundet til "iFriheten" så blir det nok bladen.... synd Nokia telefonene får bare negative meldinger, oftest av de som aldri har prøvd dem.. de fortjener bedre.

 

Men Bladen til 800kr (tilbud) er nok et godt kjøp tatt i betraktning at hun vil spare opp til ny iPhone. Hun får velge selv ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...