Jump to content

49neffets

Medlemmer
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Testa karaoken i går og ingen sanger fungerte. Leste at man kunne prøve å bytte språk til engelsk og da fungerte noen av sangene, men langt ifra alle. Noen som har fått det til å fungere skikkelig?
 2. Burde det egentlig være nødvendig spør jeg da? Burde ikke en ansatt hele tiden ha den lønnen han fortjener ut ifra jobben han gjør? En god leder setter vel ikke opp til en situasjon hvor han betaler dårlig med vilje og håper at folk ikke slutter eller kommer truende med jobbtilbud. Bør ikke lønn være et virkemiddel for å bidra til ansatte er fornøyde og kanskje også sprer et positiv rykte om arbeidsplassen sin?
 3. https://www.nettavisen.no/okonomi/spetalen-ut-mot-bitcoin-bare-tull-og-toys/s/12-95-3424103920
 4. Redd du misforstår nå. At de får makten sa jeg aldri, men at de får makt er ikke så usannsynlig hvis du har sett på de siste målingene. Og vi kan alle se hvor mye makt Venstre og KrF har med samme antall stemmer Rødt og MdG kan ende med. Kommer de seg over sperregrensen begge to så må resten av venstresiden forholde seg til dem i en eller annen grad er jeg redd.
 5. Jippi! Håper bøtene blir veldig stive sånn at det virker avskrekkene og at det svir såpass at de som blir tatt må selge skjermkortene sine igjen til veil pris. Skal ikke se bort ifra at vi får et lignende forbud i Norge snart også om Rødt og/eller MdG får makt fra høsten av.
 6. Synes dette kortet har vært åpent for salg lenge nå. Tipper kanskje det blir ei svær venteliste på det. Eller så er verken gamere eller minere så keen på 3060.
 7. Stivt! Men det er 5 290 kr for 3060 også i grunn. Nvidia har vel veiledede pris på 3060 Ti på 4500 kr. Men de prisene Nvidia oprerer med lever i annen verden.
 8. Bestilte i går og sendt i dag? Jeg har vel samtlige kort 3060 Ti kort på varsling hos NoN, men ikke hørt et pipp derfra. Men bestilte meg et 3060 kort nå så da kan jeg endelig få pensjonert 970 også. Hvis jeg ikke blir lagt til i en eviglang kø da.
 9. Spørsmålet er om de selger det for å bli kvitt det fordi de tror det kommer dårligere tider eller om de prøver å få solgt det til skikkelig overpris. Det er kanskje litt ondt å tenke, men sitter egentlig å håper litt på et lite krakk i kryptomarkedet. Virker som mange tenker at det bare er å kaste penger etter skjermkort og begynne å mine uten at det er noen som helst risiko ved det. Så hadde vært spennende å se hva som hadde skjedd om Nvidia får skrudd opp produksjonen sin litt før påske, kulda setter inn igjen og at det kommer en korreksjon i kryptomarkedet. Da kan det fort bli lite lukrativt å mine samtidig som kortene fort må selges med tap.
 10. Det skal være mulig å endre styringen fra f.eks. komfort, standard og sport. Har ikke fått min Model 3 ennå så vet ikke nøyaktig navn og antall valg, men skal være mulig å justere det.
 11. Man bør vel følge demokratiet så det ikke blir noe forumtrådopprør her. Selv tror jeg mange vil gå glipp av mye nyttig informasjon siden bilene er såpass like. Ja, da kommer noen garantert til å si at jeg kan bare sjekke begge trådene, men hvis det ender med at flesteparten kommer til å gjøre det så hvorfor ha to forskjellige da?
 12. Sett noen sier det, men andre ikke. Personlig så tviler jeg på at det stemmer da bilene nesten er helt like. Tror SR+ får dem også. Om Track Mode var med skulle jeg vurdert det til 18,5k. Skulle også vurdert boost om den hadde kostet maks 10k. Det bryter vel garantien? Tviler på at Tesla liker det...
 13. Jeg venter på den "nye versjonen" av Model 3 LR og der skal lyktene være noe forbedret så kanskje lysene der er gode nok. Men blir sikkert bedre med ledbar uansett. Jeg får se hva jeg gjør på sikt. Noen som har tro på at Tesla kjører tilbud på Acceleration Boost for å pynte litt på årsresultat? Synes ikke det er verdt 18 500 kr for 0.5 sek da man kan til sammenligning chiptune en fossil for 1/4 av prisen og få samme resultat og effekt. Det er også mer jobb enn en OTA software update. Men er det noen som har prøvd både standard LR, LR med boost og Performance, og kan si noe om forskjellen? Jeg har kun prøvd Performance og den sparker skikkelig ihvertfall!
 14. Så ingen grunn til å sette bort monteringen? Jeg egentlig mest bekymra over borringen i plastikken og det med å feste den sånn at den sitter der og det ser pent ut. Hvor lang tid brukte du?
 15. Ser det så mye bedre ut å sote et tak som allerede er 80 % sotet fra før? Hvis man soter kun den delen som ikke er sotet så vil jeg faktisk påstå at det ser dårligere ut, ihvertfall fra innsiden. Så må jo bli å sote hele taket. Hvor mye koster det egentlig å sote hele taket?
×
×
 • Create New...