Gå til innhold

49neffets

Medlemmer
 • Innlegg

  305
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

49neffets sine prestasjoner

31

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er jeg også. Forsetter den å gjelde så blir det dyrere, men også mer lukrativt å ha den rabatten.
 2. Kutta beløpet mnd beløp med 80% i Februar. Om det er lurt og har så mye å si? Vet ikke. De fleste sitter jo inne med en mye større slant enn det man setter inn per mnd og den summen der får kjørt seg. Og jeg vil antagelig misse noe av oppturen på de pengene jeg setter inn per mnd.
 3. Angående Taiwan så er det flere medier som har brukt ordlyden "states and territories" og ikke "countries".
 4. Synes det fra originale opplegget virker så ekstremt overpriset, men ser definitivt alle fordelene det gir å ha bedre feste, vektfordeling og ekstra batteri tilgjengelig. Prøvde meg på noe 3rd party greier så blir spennende å prøve det når det dukker opp. Fått gode reviews også. De flest har jo en powerbank liggende også, og kanskje en 50 cm usb c kabel også (eller så koster det under 100 kr på ebay med vinklede ender). https://vortexvr.no/collections/oculus-quest-2/products/avlastningsrem-comfort-elite-strap-for-oculus-quest-2-batteriholder https://www.amazon.com/Oculus-Quest-Accessories-Enhanced-Adjustable/dp/B08ZMS9SN5?th=1
 5. 49neffets

  Tesla - kaféen

  https://www.notateslaapp.com/news/697/fan-created-concept-reimagines-the-tesla-ui Håper Elon Musk ser dette. Siste som mangler hvis man hadde fått et sånt UI er at man kan endre størrelsen på kart og FSD delene av skjermen. Evt hatt en modus for FSD view og non FSD view med større kart enn i dag.
 6. Aha, ser det nå når jeg prøver å lage en selv, men på reddit sin Oculus tråd så driver de å poster lenker så må være et smutthull eller andre regler i andre land da skulle en tro.
 7. Nettopp kjøpt meg en Quest 2, og gikk meg hus forbi at det var et sånt henvisningsprogram hvor begge får 30 USD hver. Jeg har satt den opp, men har skjønt at man kun trenger å ta en factory reset så funker det visstnok. Noen som har en henvisningslenke de vil dele?
 8. 49neffets

  Tesla - kaféen

  Testa karaoken i går og ingen sanger fungerte. Leste at man kunne prøve å bytte språk til engelsk og da fungerte noen av sangene, men langt ifra alle. Noen som har fått det til å fungere skikkelig?
×
×
 • Opprett ny...