Gå til innhold

Augustfest 2013 - Substitute - Folk


Anbefalte innlegg

Fint portett av hestejenta, men før jeg leste teksten din, syntes jeg den hvite saken bak henne virket forstyrrende, jeg oppfattet ikke med en gang at det var en hest. Jeg ville også heller sett at den hadde vært tydeligere, nå kunne det like godt være ei lys ku (jeg vet godt forskjell på hest og ku).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du lyssatt det siste bildet på noe vis?

 

 

Jeg brukt en blits forfra og sollys bak fra siden. Vurderte å bruke en reflektor i tillegg, men lot det ligge.

Ja den hesten irriterer meg litt. Jeg kunne fått noe mer ut av dette.

 

Det viktigste jeg lærte av denne shooten var å bli flinkere til å instruere objektene, slik at jeg får det slik jeg vil, og ta meg litt bedre tid.

Lenke til kommentar

Synes du leverer nok et godt bilde i dag. Selv om det var skarpt lys, så lykkes du med å få litt dybde i det. Mysingen mener jeg fungerer her. Mulig det er arbeidstøyet som rettferdiggjør det, men for meg ga det ansiktet hans en karakter som harmonerer med arbeidstøy og utstyr.

Lenke til kommentar

Du har deilig uskarp bakgrunn, noe jeg ofte sliter med dersom blitsen min skal overdøve sollyset (og slite med maks synk-tid på kameraet på 1/200 eller 1/250 sek)..

 

Med high speed synk så kan du ha raskere enn 1/250. Jeg har stor blender på 2,2 tror jeg det var, så da har jeg 1/1600 lukkertid.

Lenke til kommentar

Hei.

Ja jeg går rett bort til de og spør. Hei jeg er fotograf (det er vel ikke helt sant, men prøver nå), kan jeg få lov til å ta bilder av deg. Mange blir skeptiske. Det hadde jeg også vært.

Det er så masse kule barn og unge som jeg kunne tenkt meg og tatt bilde av, men det hjelper så lite når ikke foreldrene er i nærheten. Jeg hadde aldri tørt å tatt bilde av noen uten voksnes tillatelse.

Lenke til kommentar

Noen få ganger har jeg gått bort og spurt selv, men det føles liksom litt rart. Ber du om tillatelse til å publisere også, eller er det litt innbakt i spørsmålet? Jeg skal se om jeg kanskje kan prøve en lignende utfordring neste måned - for dette er jo virkelig en utfordring..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...