Gå til innhold

Hvilket zeldaspill likte du best?


warioman

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg spilte ikke Ocarina of Time noe særlig før 3DS-versjonen kom i 2011, så tror ikke det var på grunn av nostalgi at jeg likte det best. Det første Zelda-spillet jeg spilte derimot var Majora's Mask sammen med broren min. Jeg husker ikke så altfor mye av det, men jeg synes Ocarina of Time var bedre, samme med Wind Waker. Skyward Sword var helt greit, men savnet "open-world"-preget de tidligere 3D Zelda-spillene hadde. :)

Lenke til kommentar

Har den følelsen av at når mange sier Ocarina of time, så er det mest sannsynlig også det første zelda spillet de spilte, og dermed vil alltid synes det er best uansett hvilket zeldaspill som måtte komme. Ligger det noe i det? :p

 

Tja, det var mitt første Zelda spill, men jeg har prøvd nesten alle etter den, og jeg syns forsatt det er det beste :p

Lenke til kommentar

Twilight Princess havner faktisk langt oppe på min liste. Likte det rent visuelle og den mørke og dystre stemningen i spillet. Ocarina of Time og Majoras Mask er jo selvfølgelig hakk i hæl, men de spilte jeg såpass seint som på Gamecube, så jeg har nok ikke samme forhold til de spillene som de som opplevde dem på Nintendo 64.

Lenke til kommentar

Ocarina of Time var den første Zelda spillet jeg spillte, så den ligger langt oppe pga jeg har et nært forhold til den. Elsker også Twilight Princess og Wind Waker. Liker virkelig verdenen og historien på de spilla, men om jeg skal velge et spill jeg liker aller mest, så velger jeg Majora's Mask!

 

For det første, så elsker jeg at historien og verdenen er mørk og i live. Verdenen dør rundt deg og folk bare liksom gir opp over tid og venter på at Termina blir slukt av månen. Man får den følelsen at man har lite tid på seg med at man bare har 3 ingame dager på seg. Og spillet har sykt mye optional quests for å skaffe forskjellige masker noen er bedre ann andre (Anju & Kafei Quest! :cry:).

 

Vil si at Majora's Mask er litt undervurdert, men spillet er nummer 1 i mitt hjerte :wee:.

Lenke til kommentar

Den absolutt beste for meg er OOT.

 

Selvom jeg har spilt siden NES(fikk den i 88) så var dette mitt første Zeldaspill, å for et mesterverk det var :)

 

Syns også MM å WW e noen skikkelige mesterverk.

 

Dessverre solgte jeg OOT spillet, i ettertid ser man at det var en tabbe :( MM å WW har jeg heldigvis fortsatt.

Lenke til kommentar

Har den følelsen av at når mange sier Ocarina of time, så er det mest sannsynlig også det første zelda spillet de spilte, og dermed vil alltid synes det er best uansett hvilket zeldaspill som måtte komme. Ligger det noe i det? :p

Er nok mye av det samme med Final Fantasy. Jeg har spilt de fleste (mangler kun nr 1, 2 og 14), og selv om FFVII er bra, vil jeg ikke akkurat kalle det det beste spillet i serien. Men det var det første som var i 3D, og det første spillet i serien for mange. Dermed har man en instant classic. Ikke helt fortjent, men ikke helt ufortjent heller. Problemet var nok at neste spill ikke klarte å overgå det, og dermed begynte det å bli 'legendarisk'.

 

Anyway, er umulig for meg å velge det beste Zelda-spillet, men har noen klare favoritter:

 

- Spirit Tracks: Phantom Hourglass var meget bra, men hadde en del store 'feil'. Båten var kjedelig å kjøre, og jeg gikk fort lei av å måtte gå gjennom tårnet hver bidige gang jeg dro tilbake dit. Spirit Tracks skiftet båten til tog (mye morsommere), og man kunne gå rett opp til etasjen man skulle til. Dermed ble et 'meget bra' spill til en 'instant classic'.

 

- Minish Cap: Holder på med dette nå. Bra grafikk, bra historie, underholdende gåter og interessante karakterer. Finner egentlig ikke noen særlig feil med dette, men det er likevel noe som ikke helt er som det skal være. Klarer bare ikke sette fingeren på det. Føler det på samme måten med Metroid: Fusion. Det er forsatt Metroid og forsatt svært bra, men ett eller annet trekker ned en del. Aner ikke hva. Selve følelsen er feil, om det gir mening.

 

- Link to the past: Det første jeg spilte, så er fullt klar over at det kan lide av det samme jeg nevnte om Ocarina of Time og Final Fantasy VII. "Det var først, dermed var det best." Det er ikke til å komme utenom at det er et meget bra spill, men det beste i serien? Nja... vi snakker en klassiker blandt mange andre klassikere. Det er beintøff konkurranse, så det er nok ikke på førsteplass. Andreplass, kanskje, men har ikke spilt det på årevis, så hukommelsen kan jukse litt. Er lett å huske det man vil huske, og ikke fakta.

Lenke til kommentar

1. Majoras Mask - Den steminga i spillet er bare helt ubeskrivelig.

2. Wind Waker - Den grafikken har en sjarm ingen andre har.

3. Ocarina of time - Det første og det mest spilte zelda. ( none internett og bad english :p )

 

Hverken TP og SS klarte ikke å fenge meg noe særlig. Jeg føler at de er litt "mainstream"

Lenke til kommentar

Merkelig at det kun er meg som har Skyward Sword som nummer 1 :p

Det spillet hadde den beste storyen hittil, og jeg følte virkelig at jeg ble personlig engasjert i spillet. Fikk liksom lyst til å redde zelda, og følte at jeg absolutt ikke måtte dø, fordi da ville zelda død osv. Gameplayet var også helt fantastisk, samt at blandingsgrafikken mellom WW og TP var helt awesome.

 

2. Windwaker. Nesten samme grafikken som SS, men samtidig en helt egen grafikkstil. Har vært på mange forum der folk har sagt at SS og WW sugde grunnet dårlig grafikk, men disse vil jeg si ikke vet hva grafikk er og bør dermed ikke uttale seg om det.

 

3. A link to the past. Bare helt ubeskrivelig gameplay når jeg var liten. Spillet var godt gjennomtenkt og var spennende. Flott blanding av gåter og items å finne.

 

4. Twilight Princess. Kjempebra spill dette her. Første zeldaspillet med skikkelig "realistisk" grafikk, og storyen samt gameplayet var fantastisk. Dyster og vemmelig stemning gjorde spillet til en fryd å spille gjennom.

 

5. Majoras Mask. Genialt gameplay med tidsbegrensning(litt irriterende til tider, men alt i alt en positiv tilførsel til spillet). Var rett og slett bare ikke nok til å nå høyere opp på listen for min del, men dette spillet bør spilles gjennom for de som ikke har gjort det.

 

Alt i alt er zelda en fantastisk serie, som absolutt ALLE bør spille gjennom. Må helt ærlig innrømme at om det er noen som ikke liker noen zeldaspill, så har de overhodet ikke spillsmak!

Endret av NinjaChrister
Lenke til kommentar
Merkelig at det kun er meg som har Skyward Sword som nummer 1 :p

Ville ikke forundret meg om Skyward Sword sa i detalj hvordan du skal gjøre det der med å gå inn på forumet, trykke på tråden, skrive inn kommentaren din og trykke Post. Skjønner du det, eller må du ha det enda bedre forklart? Du velger posten, skriver inn svaret og trykker post. Post, ikke 'Bruk full editor'. Ikke trykk pilen tilbake. Trykk 'Post'. Ikke gå til neste side, eller tilbake til forrige. Trykk 'Post'.

 

:p :p :p :p

 

(digget der selv, men det er litt vel ivrig på å forklare deg ting, så du slipper å tenke selv.) ;)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...