Gå til innhold

Guide: Videoutstyr


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha startet med DSLR-filming har jeg oppdaget at det er et helt vilt stort marked og mye å finne ut av.

Jeg filmet litt med en rigg vi hadde på jobb fra http://store.redrockmicro.com/, men håndtakene hadde en tendens til å være litt løse. Så noen tester av GiniRigs og bestemte meg for å gå for den produsenten. Modulær løsning med 15mm-standard.

 

http://ginirigs.com/...ced-extreme-17/

 

Med tiden har det blitt både oppgradering av skulderputen, motvekter og kameraplate :)

Endret av Bjørn Christiansen
Lenke til kommentar

Bra artikkel.

 

Vil oppfordre alle til å velge lokale forhandlere om prisforskjellen er liten (f.eks 1000kr pr. 10000). Vi trenger egentlig ikke noen bedre grunn enn at det er sunt å holdeliv i noen arbeidsplasser her hjemme også. Det merkes godt når krisen er der.

 

Så må det også sies at prisen ofote er svært jevne nårmva og tull er innregnet.

 

nb! Skal du handle filter (noe du bør! - tror ikke det var nevnt i artikkelen..) så kan du gå rett på nett. De er noe så vanvittig overpriset i Norge.

Lenke til kommentar

Etter å ha startet med DSLR-filming har jeg oppdaget at det er et helt vilt stort marked og mye å finne ut av.Jeg filmet litt med en rigg vi hadde på jobb fra http://store.redrockmicro.com/, men håndtakene hadde en tendens til å være litt løse. Så noen tester av GiniRigs og bestemte meg for å gå for den produsenten. Modulær løsning med 15mm-standard.http://ginirigs.com/...ced-extreme-17/Med tiden har det blitt både oppgradering av skulderputen, motvekter og kameraplate :)

 

Vocas har en knallgod hånholdt rigg, men det koster jo over 10,000..

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

1. ....Når det gjelder opptakere i denne prisklassen må du regne med at lyden driver noe...

 

2....Ulempen er at lydkvaliteten taper seg noe i forhold til å ta opp lyden separat.

1. Det er fint hvis du kan lenke til informasjon som forklarer dette grundig...

 

2. Se pkt. 1

Endret av flageborg
Lenke til kommentar

Det aller enkleste for en hobbyist er nok fortsatt å bruke et videokamera til videofilming. Noe som faktisk også gir mening...:-)

 

Tja...i vinter var det like før et dedikert videokamera havnet i handlekurven, mye fram og tilbake, skal - skal ikke, men så dukket denne videoen opp.......og så var det bare å begynne å klå på D7000 for å forberede årets sesong i videomode ;)

 

Lenke til kommentar

Hvis man vel mekke litt stabiliseringsutstyr selv og spare en god dose penger ...

Jeg spår at det blir bare mer og mer fascinerende å se hva folk gjør for å spare litt penger. Også ser det jo skikkelig flott ut da når man mekker en sånn stabiliseringsdings selv, noe helt sikkert resten av familien er skikkelig stolte av der pappa flyr rundt med en sånn for å filme litt...(sukk)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...