Gå til innhold

[Løst] Hvordan slette egne tråder/innlegg?


Anbefalte innlegg

Jeg finner ikke frem til noe her inne, men har forstått det sånn at det av en eller annen grunn ikke er mulig å slette egne tråder? Søkte lenge etter tråder som omtaler dette, og søkte i hjelpgreiene, men fant ikke ut av det. Derfor er jeg sikkert en av mange hundre i rekken som spør om det samme :-P

Hvordan sletter man tråder/kommentarer man selv har skrevet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først og fremst er det ikke umulig å finne frem. Selv om det er så mange forumkategorier her så er det faktisk et system på dette. Sett deg inn i det så blir alt enklere.

 

For eksempel skulle denne tråden vært postet her: https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=179

 

Ang. Sletting av innlegg og tråder så gjør en moderator dette på forespørsel via RAPPORTER knappen på det aktuelle innlegget/førstepost.

 

Eventuelt kan man trykke REDIGER og fjerne det som man skrev. Men dette kan i enkelte situasjoner ødelegge diskusjoner så ikke gjør dette før du må,

Lenke til kommentar

Du kan ikke slette egne kommentarer og tråder, men du kan redigere bort alt innholdet.

Det er ikkje lov, nei.

 

Du kan ikke redigere innlegg på en måte som ødelegger konteksten i en tråd, dette inkluderer å redigere bort hele innlegget.

Eventuell fjerning av innlegg skal skje av moderator etter rapport frå brukar. Det vil bli vurdert av moderator om det er grunnlag for å fjerne innhaldet. I stor grad vil det vere snakk om tilfelle der ein skal beskytte privatlivet.

Lenke til kommentar

Dette er vel ikke direkte en tilbakemelding, men hadde sikkert passet inn bedre der enn i denne kategorien :-P Out of curiosity, hvorfor får man ikke redigere bort det man selv har skrevet eller hvorfor finnes det ikke en slettknapp på innlegg/kommentarer man selv har skrevet? :-)

 

Linneahjelpesløs, lol

Damn right!

Lenke til kommentar

Out of curiosity, hvorfor får man ikke redigere bort det man selv har skrevet eller hvorfor finnes det ikke en slettknapp på innlegg/kommentarer man selv har skrevet? :-)

Om du kan å lese så har Zeph, en av forumets seks administratorer, gitt deg svar på begge.

 

Men du har lov til å redigrer innlegget ditt for å korrigere skrivefeil/faktafeil, legge til informasjon eller andre mindre justeringer.

Lenke til kommentar

Den enkle forklaringa er at det å slette innlegg øydeleg forumet.

 

Det var ei stund eit stort problem med brukere som stillte spørsmål, og når dei fekk svaret dei var ute etter så sletta dei innlegga sine.

Dermed måtte nestemann som hadde samme problem lage ein heilt ny tråd i staden for berre å søke opp svaret.

 

Forumet er meint å være ein kunnskapsdatabase i tillegg til diskusjonforum.

 

 

 

Men dersom du har laga innlegg som du må slette så kan moderator/admin hjelpe deg med det. Alternativt så kan dei anonymisere brukaren din om det er nødvendig for å ta vare på personvernet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Det å slette sine egne innlegg er ikke ødeleggende for forumet, dersom administratorene oppretter enda en ny fellesbruker tilsvarende som for eksempel "Anonymdiskusjon" og kaller den nye fellesbrukeren for "Foreldreløs". Når en bruker da sletter innlegg og tråder, eller sin egen bruker da kan alt innholdet bli overført fra personlige bruker til fellesbrukeren, og dermed kan ikke forumets medlemmer se hvem som opprinnelig skrev innlegget eller tråden. Denne "Foreldreløse" brukeren må være en spesiell bruker som er begrenset slik at medlemmene ikke kan besøke profilen eller søke opp innhold tilknyttet den brukeren.

 

Dette er en løsning som vil fungere utmerket uten at konteksten i tråder blir ødelagt, og alle innlegg vil eksistere videre bare under fellesbrukeren "Foreldreløs", på akkurat samme måten som alle anonyme innlegg eksisterer under fellesbrukeren "Anonymdiskusjon".

 

Jeg anbefaler at moderatorgruppen tar dette opp til diskusjon i sin interne kategori.

Lenke til kommentar

Det er for så vidt eit greit forslag, men me har allereie ein metode for å anonymisere ein brukar ved å endre brukarnamn til noko anonymt og fjerne namnehistorikk. Det kan fort bli rotete å samle saman innlegg frå mange forskjellige brukarar til ein fellesbrukar.

 

Ikkje får me gjort noko med innlegg der brukarnamnet er sitert heller, med mindre det er snakk om mindre mengder. Problemstillinga i denne tråden er ikkje kven som står som eigar til innlegget, men kva som faktisk står i innlegget. Tilfelle der brukarane vil ha ting fjerna går stort sett ut på personlege emne, samliv, seksualitet og den slags. Du fjernar ikkje eit innlegg ved å endre eigaren til det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...