Gå til innhold

Hvilket skjermkort til 2x agp?


hulahulag

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har en litt eldre pc med et GeForce 2 MX skjermkort. Dette skjermkortet holder ikke helt mål til dagens spill, så jeg bestilte et Sapphire Radeon 9600 Pro. Fikk dette kortet i dag og ble rimelig lang i maska da det ikke passet i agp porten. Må innrømme at jeg ikke sjekket om det var kompatibelt med min 2x agp port. :oops:

 

Regner med at jeg blir nødt til å bruke angreretten og returnere kortet. Spørsmålet mitt blir da hvilket skjermkort som er best og som i tillegg er kompatibelt med 2x agp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

OK, agp-porten min ser ut som på dette bildet:

slot_agp_x2.jpg

Det betyr at Sapphire Radeon 9600 Pro som jeg kjøpte ikke vil passe, mens det ser ut som Sapphire Radeon 9800 Pro skulle kunne det. Det kan bli i dyreste laget da jeg helst ikke vil ut med mer enn 2000.

 

Jeg tenkte også på å få tak i et annet hovedkort, men da må jeg kjøpe ny cpu og ram. Har nemlig 2x Intel PIII 1GHz slot 1 cpu og 768 MB SDRAM PC100 og det kan vel være litt vanskelig å finne et hovedkort som støtter disse og har 4x agp?

Lenke til kommentar
Passer ikke 9600pro i AGP porten så gjør ikke 9800pro det heller

Hvis du ser på bildene av kortene (som jeg la med ovenfor), så kan man jo se at det er stor forskjell på den delen man setter ned i agp-porten. For meg ser det ut som 9800pro ville passet!

 

Det ser slikt ut men likevel bruker de den samme fysiske 4x/8x AGPsokkelen for 1.5v

Lenke til kommentar
Hvilket hovedkort har du ?

Bruk AIDA32 i siggen min hvis ikke du vet det.

Har et Supermicro P6DGU hovedkort (5 år gammelt).

 

Gjør det enkelt: Send en epost til de du kjøpte kortet av og spør (ikke ring, få det skriftlig). Da har du uansett ditt på det tørre og har fortsatt angreretten i nødsfall.

Skal prøve det ja :)

 

Dette skjermkortet (et 9600pro) har støtte for 2x AGP, så jeg må si jeg var litt uheldig (burde sjekket selvfølgelig). Det ser ut som (etter litt søking) at det finnes både 9500/9600/9700/9800 som har støtte for 2x AGP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...