Jump to content

fredriku

Medlemmer
 • Content Count

  3603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About fredriku

 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har ikke sett R8 V10'n i Moss, men i8'n holder til i Saltnes, er nok derfor den var på tur i Moss.
 2. Fikk heller ikke iPlayer til å fungere i går. Gikk greit i 9 minutter, så stoppet den. Så får prøve igjen i ettermiddag.
 3. Felgene er greie nok (selv om jeg ikke er fan av RS4-2 felgene), men litt mer korrekt innpress burde iallefall vært i budsjettet. Enig, korrekt innpress er hvert fall å forvente på en slik bil. Men de ser også litt "små" ut, mulig det bare er vinkelen. Så den i sommer, da var det litt bedre med 20" originalfelger.
 4. Kunne kostet på seg noe finere felger synes jeg men.
 5. Lekker bil den RS6'en, men de felgene var bælstygge til den bilen. Når du først bruker over 2 millioner kroner på en bil er det lov å bry seg litt om hvordan den ser ut. Originalfelgene fra Audi er MYE finere enn de som står på nå. Det er riktignok min mening, jeg mener vedkommende bommet grovt.
 6. Nå skal det sies at de finnes i en original Polestar-utgave med T6 og 350 hester, seks trinns automat med hendler bak rattet, Öhlins dempere, egne bremser og felger fra Polestar og ikke minst en tweak på Haldex-systemet. Så gjetter at det heller er den du så.
 7. Nei. Han hadde ikke lappen, og han sklei noen hundre meter i en femtisone. Det var uvettig kjøring. Om det var hans bil var dette beste mulige utfall spør du meg. Får håpe han ikke har råd til en ny (og at han ikke får lappen på lenge). Edit: Det var tydeligvis ikke hans bil. Fredrikstad blad. Jeg sier ikke det IKKE er uvettig kjøring. Jeg refererte kun til VG skrev uten å si dette var sannheten. Det er som du sier, uvettig. Han påstod å ha hatt 40km/t, du sklir ikke 200m selv på gressplen da. Og for øvrig: Det at han fant reservenøkkelen hjemme trenger ikke bety at bilen ikke er hans. Eller? Kan være noen foreldre med et snev av fornuft som ikke vil han skal ta den bilen ut på tur.
 8. Det VG skriver i dag er at de har intervjuet sjåføren og det later til at han selv eier bilen. Han virker som å ha et snev av fornuft når han sier at et menneskeliv er verdt mer enn det bilen koster. Så kan man selvfølgelig spekulere i om det er uvettig kjøring eller om han var uheldig inntil etterforskningen avslører hva som faktisk har skjedd. Uansett synd å få totalvraket en slik bil.
 9. "Til film er unektelig 4,3-tommer full-HD-skjerm, slik Sony Xperia Z1 Compact har, en fordel. Sonys teknologi for bildeforbedring er også svært god." Nå er det vel som det står i spesifikasjonene en HD-skjerm på 720x1280 pixler. Ellers var det synd Z1 Compact ikke kom på markedet en måned før, da hadde det blitt den i stedet for iPhone.
 10. Jeg lo og lo hele episoden igjennom. Selv om jeg ønsket mer spennende biler og utfordringer. Kveldens Star var jo helle dårlig, men regner med det tar seg opp. Vel verdt timen.
 11. Ham 550: Sikker? Den er vel ikke i produksjon ennå så vidt meg bekjent?
 12. Gikk fint å oppdatere, ser ut til at alt er i orden nå. Finner ikke FM-radio, men det er foreløpig ikke så nøye.
 13. Hos meg fungerer det ikke, får feilmelding som veldig mange andre.
×
×
 • Create New...