Jump to content
Sign in to follow this  
Espen Jansen

Anmeldelse: Metro: Last Light (Windows)

Recommended Posts

Synes også dere bør få med att spillets første 3-4 timer en veldig liniert. Man er stuck bak en NPC som gør att spillet bestemmer alt for deg. Uten om det, bra anmeldelse!

Share this post


Link to post
"Spillet er dog ikke uten feil, og ved siden av frustrerende nærkamper og helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens, samt en skuffende avslutning."

har du betalt for 'ranger mode'? som er "the why the game should be played'?... hører ikke ut som du har spilt det i 'ranger mode'. du får bare spytte i de ekstra 50 kronene så skal du se at det blir mye bedre.

Share this post


Link to post
[quote name='zomfg1' timestamp='1368523140' post='20536545']
Hvordan får man tak i en PC kopi av spillet så tidlig? Ser flere større YT-kanaler som spiller det allerede.
[/quote]

piratebukta,,,

Share this post


Link to post
[quote name='Nielsen85' timestamp='1368522798' post='20536530']
[quote name='Zombien.' timestamp='1368520177' post='20536428']"Spillet er dog ikke uten feil, og ved siden av frustrerende nærkamper og helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens, samt en skuffende avslutning."har du betalt for 'ranger mode'? som er "the why the game should be played'?... hører ikke ut som du har spilt det i 'ranger mode'. du får bare spytte i de ekstra 50 kronene så skal du se at det blir mye bedre.[/quote]Skjønner ikke hvorfor du i det hele tatt vil støtte opplegget dems ved å betale for noe som burde vært der fra starten av uten ekstra kostnader. Ta seg betalt for en vanskelighetsgrad, fysj!
[/quote]

du har ikke kjennskap til ironi eller sarkasme?.... men vær trygg jeg boykotter dette spillet fra dag en. jeg betaler ikke for denne idioti dlc'en her... hvis folk på død og liv må spille det her, skaff det fra piratbukta, så får dere til å med 'ranger mode'...

Share this post


Link to post
[quote] helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens[/quote]

Hahaha, men 10/10 til Bioshock Infinite ga du allikevel, selve definisjonen på middelmådig skyting og dårlig AI. :p

Rart det bare har noe å si i et spill som ikke har samme forhåndshype.

Ellers er vel anmeldelsen grei. Kanskje litt høy karakter om spillbarheten er så dårlig, men siden Ranger Mode ikke nevnes med et ord, så har vel ikke spillbarhet hatt noe særlig å si uansett. Litt samme greia som med Bioshock med andre ord.

Share this post


Link to post
AI'en kan til tider være ubalansert, helt enig. Jeg er derimot uenig med anmeldelsen som sier at nærkampen er frustrerende. Det er lett å bli drept, men jeg synes ikke det føles urettferdig. Fiendene er som oftest opplagte nok til å finne deg om du har klart å vise trynet ditt for dem, og da braker det løs. Men slik synes jeg det skal være. Man skal være redd for fiendene, og det å komme helt innpå dem skal være vanskelig og anspent. Det er i alle fall slik jeg følte det.

Jeg er dessuten svært uenig med at våpenhåndteringen er middelmådig. Våpnene føles ganske bra, spør du meg. Den lille "Bastard"-SMG'en er svak og dårlig, skudd penetrerer ikke fiender med armor. De mer kraftige våpnene - som one-shot hagla føles umåtelig mye mer kraftige, og plaffer ned de fleste fiender med ett eneste skudd om de kommer nære nok.

Om slutten var skuffende, får du prøve å åpne opp den alternative slutten, Espen. :)

@ Zombien: Ranger Mode er ikke tilgjengelig for anmelderverjsonen av spillet. Denne gjøres tilgjengelig når spillet kommer ut. Anmeldere har dermed ikke hatt mulighet til å teste denne. Uansett er Hardcore difficulty svært utfordrende uansett. Man må scavenge for ammo og gassmaskefilter om man ønsker å overleve. En gang måtte jeg re-loade et halvt chapter fordi jeg gikk ut på overflaten uten å ta med meg nok filtre. Når jeg spilte igjen, fant jeg mer enn nok - jeg var bare for uoppmerksom og dårlig til å lete rundt første gang.

Uansett vil ikke Ranger Mode koste 50kr. Den vil koste omkring 30kr. Om du altså ikke forhåndsbestiller spillet.

Jeg er i alle fall helt bergtatt av dette spillet. En klassiker som stilles like høyt (for meg) som Half-Life 2 og andre store skytespill. Last Light er som The Witcher 2 for FPS-sjangeren. Det er langt mer modent enn de fleste skytespill når det kommer til tematikk. Dessuten er det et teknologisk underverk, laget av et lite team fra et øst-europeisk land. Slettes ikke verst.

[quote name='zomfg1' timestamp='1368523140' post='20536545']
Hvordan får man tak i en PC kopi av spillet så tidlig? Ser flere større YT-kanaler som spiller det allerede.
[/quote]

1. Spillet kom ut i USA i dag.
2. Anmeldere fikk tilgang til spillet for flere dager siden. Vi hadde ikke lov til å legge ut anmeldelsen før utpå ettermiddagen i går. Edited by Hr. Jenssen

Share this post


Link to post
[quote name='Zombien.' timestamp='1368523640' post='20536569']
[quote name='Nielsen85' timestamp='1368522798' post='20536530'][quote name='Zombien.' timestamp='1368520177' post='20536428']"Spillet er dog ikke uten feil, og ved siden av frustrerende nærkamper og helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens, samt en skuffende avslutning."har du betalt for 'ranger mode'? som er "the why the game should be played'?... hører ikke ut som du har spilt det i 'ranger mode'. du får bare spytte i de ekstra 50 kronene så skal du se at det blir mye bedre.[/quote]Skjønner ikke hvorfor du i det hele tatt vil støtte opplegget dems ved å betale for noe som burde vært der fra starten av uten ekstra kostnader. Ta seg betalt for en vanskelighetsgrad, fysj![/quote]du har ikke kjennskap til ironi eller sarkasme?.... men vær trygg jeg boykotter dette spillet fra dag en. jeg betaler ikke for denne idioti dlc'en her... hvis folk på død og liv må spille det her, skaff det fra piratbukta, så får dere til å med 'ranger mode'...
[/quote]

Og alternativet til å boikotte spillet senere enn dag én er?
Kjøpe det og så slutte å spille det etter to dager?

Share this post


Link to post
[quote name='Zombien.' timestamp='1368523397' post='20536559']
piratebukta,,,
[/quote]

Ble "lekket" natt til idag, flere hadde det på dagtid den 13.

Share this post


Link to post
Fint at dere tar med PC-oppsettet, men hadde det hvert noe og vist hvilke grafikk innstillinger dere testet på? Bare for og se hvilken kvalitet en får med deres oppsett.

Share this post


Link to post
[quote name='Hr. Jenssen' timestamp='1368529900' post='20536917']
AI'en kan til tider være ubalansert, helt enig. Jeg er derimot uenig med anmeldelsen som sier at nærkampen er frustrerende. Det er lett å bli drept, men jeg synes ikke det føles urettferdig. Fiendene er som oftest opplagte nok til å finne deg om du har klart å vise trynet ditt for dem, og da braker det løs. Men slik synes jeg det skal være. Man skal være redd for fiendene, og det å komme helt innpå dem skal være vanskelig og anspent. Det er i alle fall slik jeg følte det.Jeg er dessuten svært uenig med at våpenhåndteringen er middelmådig. Våpnene føles ganske bra, spør du meg. Den lille "Bastard"-SMG'en er svak og dårlig, skudd penetrerer ikke fiender med armor. De mer kraftige våpnene - som one-shot hagla føles umåtelig mye mer kraftige, og plaffer ned de fleste fiender med ett eneste skudd om de kommer nære nok.Om slutten var skuffende, får du prøve å åpne opp den alternative slutten, Espen. :)@ Zombien: Ranger Mode er ikke tilgjengelig for anmelderverjsonen av spillet. Denne gjøres tilgjengelig når spillet kommer ut. Anmeldere har dermed ikke hatt mulighet til å teste denne. Uansett er Hardcore difficulty svært utfordrende uansett. Man må scavenge for ammo og gassmaskefilter om man ønsker å overleve. En gang måtte jeg re-loade et halvt chapter fordi jeg gikk ut på overflaten uten å ta med meg nok filtre. Når jeg spilte igjen, fant jeg mer enn nok - jeg var bare for uoppmerksom og dårlig til å lete rundt første gang.Uansett vil ikke Ranger Mode koste 50kr. Den vil koste omkring 30kr. Om du altså ikke forhåndsbestiller spillet.Jeg er i alle fall helt bergtatt av dette spillet. En klassiker som stilles like høyt (for meg) som Half-Life 2 og andre store skytespill. Last Light er som The Witcher 2 for FPS-sjangeren. Det er langt mer modent enn de fleste skytespill når det kommer til tematikk. Dessuten er det et teknologisk underverk, laget av et lite team fra et øst-europeisk land. Slettes ikke verst.[quote name='zomfg1' timestamp='1368523140' post='20536545']Hvordan får man tak i en PC kopi av spillet så tidlig? Ser flere større YT-kanaler som spiller det allerede.[/quote]1. Spillet kom ut i USA i dag.2. Anmeldere fikk tilgang til spillet for flere dager siden. Vi hadde ikke lov til å legge ut anmeldelsen før utpå ettermiddagen i går.
[/quote]

"Vi"?

Share this post


Link to post
[quote name='Needy' timestamp='1368533555' post='20537107']
Fint at dere tar med PC-oppsettet, men hadde det hvert noe og vist hvilke grafikk innstillinger dere testet på? Bare for og se hvilken kvalitet en får med deres oppsett.
[/quote]
Med tanke på at det er et 660M (lol) er det nok snakk om low eller medium på 1280x720, skjermbildene er hvertfall ikke fra spillet på maksimale innstillinger.

Share this post


Link to post
[quote name='Genki' timestamp='1368539062' post='20537449']
"Vi"?
[/quote]

Vi som har anmeldt spillet.

[url=http://www.pixeljudge.com/en/reviews/metro-last-light/]Her er min[/url]. :)

Share this post


Link to post
Misliker hvor godt alle liker det. Det er aim-assist som ikke kan slås av i spillets menyer, lav FOV, ranger mode på dlc.. har ikke vært så skuffa over ett spill på lenge.

Share this post


Link to post
[quote name='Nielsen85' timestamp='1368522798' post='20536530']
[quote name='Zombien.' timestamp='1368520177' post='20536428']"Spillet er dog ikke uten feil, og ved siden av frustrerende nærkamper og helt middelmådig skyting preges spillet av en noe ubalansert kunstig intelligens, samt en skuffende avslutning."har du betalt for 'ranger mode'? som er "the why the game should be played'?... hører ikke ut som du har spilt det i 'ranger mode'. du får bare spytte i de ekstra 50 kronene så skal du se at det blir mye bedre.[/quote]Skjønner ikke hvorfor du i det hele tatt vil støtte opplegget dems ved å betale for noe som burde vært der fra starten av uten ekstra kostnader. Ta seg betalt for en vanskelighetsgrad, fysj!
[/quote]

Han gjør jo altså ikke noe annet en å gå rundt og troller i alle anmeldelser

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...