Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Jukse


Anbefalte innlegg

Yo. Jeg juksa heftig mye på en prøve idag, dvar i et av mine svakeste fag:S ente med at jeg fikk 6er ogbest i klassen, slo til og med de mest nerdete jentene:O alle sier jeg er fucked og at læreren kommer til å finne d ut.. Hva skal jeg gjøre?? Burde jeg tilstå? Trenger virkelig den karakteren..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du allerede har fått karakteren tror jeg ikke at læreren vil gå tilbake til prøven din. Det vil si, du er nokså trygg, dersom noen ikke tyster på deg.

han har ikke gitt karakteren, men vi hadde prøven på pcen så jeg så hva slags poengsum d var, og at d er 6. Håper ingen snitcher nei, men fyfaen d var mamge som juksa!
Lenke til kommentar

Hva er vanlig karakter for deg i faget? :p

Om du gpr fra en 2er til 6er på en prøve så kommer nok læreren til å bli mistenksom dersom h*n gjør jobben sin skikkelig.

 

Dog er ikke juks juks før du blir tatt for det :)

har fått alt fra 2 til 5 før. I år har jeg en 4er fra før av bare..
Lenke til kommentar

Hei

 

Mitt tips vil være å IKKE FAEN I HELVETE innrømme at du juksa. De kan ikke ta deg med mindre du innrømmer det. Selvfølgelig svekker dette tilliten læreren har til deg, men hallo, du er på bunn i karakterer. Det blir uansett ikke bedre om du innrømmer det. Nå er læreren kanskje pliktig til å gi deg en grei karakter.

 

Jeg vil forsvare deg med å si at karakterer man får gjennom å møte opp til obligatoriske timer ikke er særlig objektive uansett. Man har opparbeidet mer eller mindre et forhold til læreren som skal bedømme deg ett år i forkant av da standpunktkarakteren settes.

Endret av Flatlus
Lenke til kommentar

Det kommer helt an på samvittigheten din. Personlig ville jeg tilstått av dårlig samvittighet, og visst at det er en ufortjent karakter. Selv om det er et av dine dårligste fag, blir du ikke bedre av å jukse. Da er det bedre å jobbe hardt med faget, og få en god følelse når du har oppnådd en god karakter. På den måten blir man bedre. Du lurer deg selv ved å jukse. Men det er opp til deg å vurdere hva som er rett og galt :)

 

- Ærlighet varer lengst

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen ganger trenger man ikke å bli bedre i faget. Noen ganger er det et fag man MÅ ta, men aldri får bruk for igjen.

 

Nå utdyper jeg også hva jeg mente med ærlighet varer lengst.

 

Jeg er helt enig med Phileas. Uansett om det er et fag man trenger eller ikke, vil du få en mestringsfølelse som motiverer deg videre hvis du får det til uten å jukse. Juks gjør at man lurer seg selv, ikke nødvendigvis lærerne. Man oppnår ikke noe annet ved å jukse enn en ufortjent karakter. Kunnskap er alltid greit å ha.

 

Det at man jukser en gang, kan føre til at man jukser flere ganger, og man havner dermed i en ond sirkel. Da kan du ende opp med å jukse på mange prøver, og du mister mye nødvendig kunnskap. Du får ikke glede av resultater du ikke har oppnådd gjennom ekte innsats. Du mister tilliten fra lærere og evt. medelever. De som har stolt på deg før, vil kanskje ikke stole på deg nå. Hvis noen skulle oppdage det, vil du få stryk noe som er en dårligere karakter enn hvis du hadde vært ærlig.

Endret av Baim...
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke si noe til noen, så går det fint.

 

Bare lær deg å jukse mindre, slik at du jukser minimalt på VGS og absolutt ingenting på høyere utdanning.

 

Det handler jo om ærlighet det og, gjør det ikke? Dessuten blir sannsynligheten større for å jukse på høyere utdanning hvis du har jukset gjennom 13 års skolegang.

Endret av Bassa.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...