Gå til innhold

Fortell hva vi skal skrive mer om


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

E-sport mangler. Ikke bare skriveri om det, men dere burde også ha oversikt over alle turneringene og linke opp streamene på hjemmesida deres. Legge av en egen del til dette og sortere streamene etter når de begynner m.m

 

Spillopplevelser/rekorder/spesielle hendelser som jubileumer/historier m.m mangler

 

Speedruns vokser stadig. Ville vært flott å fått en oppdatering i ny på hvordan det går der, hvilken nye rekorder som er satt o.l.

 

Skulle gjerne sett mer artikler innenfor hardware til konsoll/PC ( Spesielt konsoll )

 

Forskjellige guider til alt mulig. Spill, tekniske koblinger osv..

 

 

Er egentlig mye dere ikke dekker per dags dato.

Endret av Rottenspacehead
Lenke til kommentar

Litt meir skribleriar om "smale" spel i grand strategy, adventure- og RPG-sjangrene?

 

Enig i den, men Gamers skribenter har altfor smal og lik smak til at jeg helt kan se for meg dette, selv om noen har prøvd å utvide horisonten sin i noen anmeldelser med varierende hell.) Hyggelig å lese Froholt-anmeldelser og sniktitter, men han kan ikke ta for seg absolutt alle spill som er interessante, selv om Gamers lesere går glipp av fryktelig mye som er bra.

 

Det er også litt skuffende at Pressfire har klart å skrape sammen et intervju med Brian Fargo fra GDC, mens Gamer virket mest opptatt av mat og fjas. Synes det burde gå an å gjøre noe mer ut av turene dere drar på.

 

Jeg savner forøvrig Fredags-artikkelen..... og jeg vil gjerne ha flere saker om de beste indie-spillene, ikke bare de som selger bra. Ikke et eneste ord om Hotline Miami, Botanicula, Mark of the Ninja og Primordia, pluss ufattelige sene anmeldelser av Crusader Kings 2 og To The Moon i fjor var ikke bra i det hele tatt.

 

Når det skal sies så er dekningen allikevel mer enn tilfredsstillende når vi er i lille Norge, så det er litt slemt å klage, men mye vil ha mer, og Gamer er den eneste semiseriøse spillsiden i Norge, så det er utrolig viktig at Gamer opprettholder profilen sin som en aktør som spenner over alle sjangere og spill.

Lenke til kommentar

Podcastane er interessante. Skal eg vere ærlig så får eg ofte for dårleg tid til dei. Fint om dei hadde kome som ei fast utgåve. Slik at eg kunne vite: "Ja. I dag er det onsdag. Ny podcast. Den må eg setta av tid til." No verkar det som det er meir dann und wann dei kjem ut.

 

Alle de 34 episodene av Retro Crew har kommet på mandager, bortsett fra én som ble flyttet til tirsdag på grunn av en helligdag. Tenker du på noe annet, kanskje? De fire-fem podkastene fra 4-5 år tilbake var bare noe vi testet ut, og vi fant fort ut at de ikke fungerte så bra.

Lenke til kommentar

Kanskje flere tips & triks osv., f.eks om det er mulig å få et spill gratis, hvordan øke fpsen i et bestemt spill, redeem codes, "ting du ikke visste", topp 10, osv. Samt trekke fram gamle klassikere, og ikke minst dekke de nye utgivelsene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Se til Giantbomb og RockPaperShotgun.

QuickLook fra GB (det avhenger at man har folk som er flink på drøs).

Fra RPS den litt mer kritiske vinklingen på spillbransjen (det har kommet litt kritiske artikler i det siste; bra!), Kickstarter Katchup, Bargain Bucket og The Sunday Papers. Og Wot I Think (helst som erstatning for karaktersatte anmeldelser, hvis ikke som synspunkt fra andre skribenter).

 

Selv om e-sport bryr meg langt oppetter ryggen hadde det vært bra med litt mer fokus der; oppsummeringer, streamer (om så bare linker til andre streamere), og oversikt over kommende arrangement.

 

Kanskje en serie/event der leserne kan spille med skribentene?

 

Og til slutt mere obskure ting. Som en liten notis om Duke Nukem Forever and Ever, eller en artikkel om hvorfor Flak cannon (UT '99) er det beste våpenet i alle spill (fra PCGamer).

Endret av StorPeder
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...