Jump to content

MDD

Medlemmer
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)
 1. Da foreslår jeg å dra en lampe inn på rommet der støvmagneten står plassert. ;-) Knock-knock var en unik opplevelse. Noe så sjeldent som et genuint skummelt spill. Jeg får gåsehud når hamringa setter i gang. Har enda ikke fullført det. Har en lei tendens til å gå tom for tid mot slutten. En dag, dog...
 2. Trist :-( Har tusenvis av mp3-filer liggende selv. Det går i Winamp og iPod classic når jeg er ute av huset. Streaming kommer jeg aldri til å røre med ildtang.
 3. Artig å se at du nevner det, iallefall. Sjeldent jeg hører snakk om det spillet. Det er definitivt en av mine arcade-favoritter.
 4. Vel, nettilgang må man uansett ha. Dette kreves også av arbeidsledige. Samfunnet stiller dette kravet i stadig større grad. Og en PC har stort sett alle. Dette trenger ikke å koste deg noe om du kjenner noen som har noe gammelt ræl de vil bli kvitt. Tilgang til kulturopplevelser er uvurderlig når man ikke har noe annet i livet. EDIT: Jo, dette funker like godt i praksis som i teorien. Jeg snakker av personlig erfaring.
 5. Jeg synes piratkopiering er en fin ting. Det gir fattige muligheten til å konsumere kultur på likt nivå med rike. Det utjevner forskjellen på folk. Det er ille nok å ikke ha råd til smør på brødskiva, eller selve brødskiva for den saks skyld. Da gjør det godt med kultur og virkelighetsflukt.
 6. Takk og lov for QEMM! Det ble halleluja-stemning på nerderommet Argh! Syndicate var et slit. La inn x antall 1.44MB-disker men kom aldri lengre enn (den utrolig fete og stemningsfulle) introen. DOS4GW spyttet ut en kryptisk hex-kode, om jeg husker korrekt. Først når CD-ROM var i hus et år eller to senere fikk jeg glede av spillet. Og hvilken glede! En av mine favoritter gjennom tidene. Good times!
 7. Elsket KOTOR. KOTOR2 likeså, men jeg måtte avbryte det midtveis. Når jeg landet på en planet falt plutselig framerate ned til et par fps. Det er sjeldent et spill har gjort meg så frustrert. Synd, for spillet likte jeg like godt som eneren.
 8. Manualen til the Sims var imponerende. Rett og slett ei bok som fulgte med. Det samme kan sies om Baldur's Gate. Når manualene forsvant sluttet jeg å kjøpe fysiske utgivelser. 500 for ei plastplate? Meh.
 9. Det stemmer nok, for jeg hører ofte P2 når jeg spiller det. :-) Gleder meg til å skaffe Rift en gang neste år, og ETS2 er nok det første spillet som blir fyrt opp.
 10. Fjern uplay og kutt ut den fiendtlige holdningen overfor PC-gamere så skal du rett se at spillene hadde solgt langt bedre. Jeg hadde kjøpt flere Ubi-spill da, og er neppe alene om det.
 11. TWD spiller man ikke for gameplayet sin del, men heller for historien, karakterene, artwork og den flotte stemningen. Det er en av favorittene mine fra i fjor. Når det gjelder adventure-spillene deres synes jeg det er slette saker, så jeg er en av sikkert mange som er glad for at Telltale har gått i en annen retning. Pek og klikk av langt bedre kaliber finner man hos utgivere som Daedalic, Amanita og Wadjet Eye. Gleder meg til å prøve Wolf, men forsøker å vente til flere episoder er ute. Om jeg greier det da...Det frister veldig å dra VISA nå.
 12. Enig med Husam i at de stort sett lager middelmådigheter. The Cave brukte jeg kanskje én time på. Det holdt lenge... Nå er imidlertid både Stacking og Psychonauts blant mine mest fantastiske spillopplevelser, så dette kan gå begge veier. De har iallefall utrolig mange jern i ilden. Sannsynligvis for mange.
 13. Har sansen for både Daedalic og Heroes-spillene, så dette skal jeg følge med på. Nå gleder jeg meg mest til tredje avsnitt av Deponia som kommer på fredag.
 14. Ville ha bestilt dette så fort som mulig, men etter fadesen Fallen Enchantress skal Stardock se langt etter penger fra meg. Bukta stiller nok med det.
 15. Jeg ytret ønske om en oppfølger under samtale med en kompis i går. Plutselig kommer denne nyheten. Gleder meg veldig allerede. Vennligst kom til PC...
×
×
 • Create New...