Gå til innhold

Den store FIFA 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heller lagging enn quitting ved tidlig mål. Men burde kanskje være slik at man bare kan quitte første 5 min om det fortsatt står 0-0. Problemet da vil isåfall være at de som er gode bare triller ball i forsvar for å ikke vise at de er gode for tidlig.

 

Hva er en god spiller på Fifa i år egentlig, litt spent på hva folk mener? For min del er en god spiller som kombinerer mye, kan spille godt uansett lag og ikke minst ha flere pasninger langs bakken enn høye. Det er en mangelvare de siste årene.

Lenke til kommentar

Er det slutt på at man kan trekke seg de første fem minuttene av en kamp på Seasons? Møtte nettopp en fyr med helt syk lag, og trakk meg mer eller mindre umiddelbart (ca. 2 spilleminutter ut), og står nå registrert med et tap.

 

Akkurat samme her. Litt dritt at man ikke kan trekke seg fra kamper med altfor mye lag, jeg blir jo svimmel av å spille de kampene. Men samtidig veldig deilig å kunne score tidlig (før 5 min) uten å være redd for at motstanderen trekker seg. Spesielt irriterende når man er for god, og man må vente til det har gått 5 min før man går for mål.

Lenke til kommentar

Hvor ser jeg hvor høyt klubben min er ranket? Record'en er nå 34-12-6, som er ganske greit og en forbedring fra PS3.

 

Edit: var visst friends overall på leaderboards. Nr 1452 i verden, haha :p

Er null vits å se på leaderboards på Fifa de siste årene. De teller x antall poeng per seier, fullført season og om man vinner. Leaderboards er bygd opp å spille mye kamper... Utrolig å lage et sånn type leaderboards, skulle likt å visst grunnen.

Lenke til kommentar

Er null vits å se på leaderboards på Fifa de siste årene. De teller x antall poeng per seier, fullført season og om man vinner. Leaderboards er bygd opp å spille mye kamper... Utrolig å lage et sånn type leaderboards, skulle likt å visst grunnen.

 

Jeg visste hva du kom til å si :D det er tull, ja, men var nysgjerrig. Straks 3. div, skal bare spille om tittelen i 4. div. først.

Lenke til kommentar

Er per nå ranket som 666 i verden faktisk. Fornøyd med det, selv om det går veldig opp og ned.

146-54-56 og har 3 liga titler i div 1 så langt. Har funket bedre i det siste etter at jeg la om til og spille flere lange pasninger og heller klarere i stedet for å spille for risky. Er jo av og til nesten umulig og holde på ballen hvis man ikke tyr til lange pasninger.

Lenke til kommentar

Spiller nesten bare UT for tia. Mye mer moro enn noe annet p.d.d for min del. Har 97-3-38 der. Er forøvrig fantastisk hvor enkelt det kan gjøres enkelte ganger, er ikke bare én gang eg har spasert gjennom forsvaret til motstanderen, for å si det sånn.

 

Er mange som ikke aner hvordan en skal forsvare seg, og bittesmå retningsendringer og utslag er alt som skal til.

 

Less is more.

 

Har også de som sender en spiller på løp fra avspark og venter to sekunder før de beiner ballen opp, slik eliminerer man lett med offsidefelle så snart du ser hva de prøver på.

 

Har ikke tall på hvor mange ganger eg har kommet opp mot lag med Lewa, Aubameyang, Walcott og en eller annen superkjapp spiller helt øverst. Sålenge man vet å forsvare seg og ikke går på hver eneste lille finte så er ikke det store problemene.

Endret av IcedInsanity
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...