Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe. Har sett på Spigen-casene og iloome-skjermbeskyttelse, så blir nok å bestille derfra etterhvert :) Men nå drar jeg bort om en uke, så tviler på at det er tidsnok til å bestille fra utlandet :/ Er det lang leveringstid på Spigen forresten?

 

Må nok bare kjøpe noe stusselig i første omgang, for det ser ikke ut til at det finnes noen gode alternativer (For skikkelig beskyttelse) her i Norge for øyeblikket.

Lenke til kommentar

 

 

nei... men nå har jeg en annen launcher så derfor funker det sikkert ikke.. ikke det at jeg helt ser hva jeg skal med det heller altså

 

Det funker andre launchere og.

Du bare åpner en app på lista og når det åpner neste har du begge apps oppe samtidig. Feks til skriving av notat fra ei nettside, eller veibeskrivelse til sms fra kartet, eller chat samtidig som du surfer nettet.

 

Er det egentlig noe særlig beskyttelse på det s view coveret? Virker som om den ikke beskytter "sølvsidene" på telefonen, samtidig som man kan være så uheldig å få framflippen til å gå opp på veien ned mot bakken, og på den måten få glasset knust?

 

Eller er jeg helt på viddene nå?

 

Litt, det er et flip cover i førte omgang. Det beskytter skjermen mens du har den i lommen og på bordet osv. Det er ikke en case på samme måte som disse spigensakene til eksempel er.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Har fått min nye S4, og er veldig fornøyd.

 

Det er likevel en ting som irriterer meg, som jeg ikke får til å fungere

 

Jeg har prøvd å slå på fjernkontroll, dvs "finn enheten min" under instillinger/mer/sikkerhet/fjernkontroll. Denne er ikke mulig å aktivere. Enheten er registrert med Samsung og google konto og alle tilkoblinger + GPS er slått på. Google posisjoneringstjenester er også påslått/godtatt avtale.

Noen forslag?

 

Et tips jeg kom over, etter å ha irritert meg over at den slår på skjermen når fullladet:

 

Innstillinger/mer/om enheten --> Trykk syv ganger på Build-nummer for å slå på "utvikleralternativer"

Innstillinger/mer/utvikleralternativer --> Slå av "forbli aktiv" (hvorfor er denne slått på som standard??)

Lenke til kommentar

Har ikke noe veldig godt kamera, men her er et par bilder sammen med en svart fjernkontroll. Den er litt sølvish ja. Liker fargen jeg i hvertfall :)

Takk, setter veldig pris på bildene :)

 

Syntes svart ser bedre ut enn hvit egentlig, og det blir et større hopp for meg å gå fra hvit iphone 5 til denne. Nå må bare jeg bare vente på å få aktivering fra telenor forhandler :/

 

Eneste jeg lurer på nå er s coveret eller s view coveret, om det sitter bra på, vil helst at det sitter godt ned på, men har lest at det er en glippe mellom coverert og tlf, siden det er ikke er noe magneter eller andre greier som holder det på plass

Lenke til kommentar

Venter på å få min i posten snart. Er det noen som har formeninger om hvilke skjerbeskyttere og covere er best på S4? Hvilken skjerbeskyttet beskytter best og reflekterer minst mulig? Og hvilket covere er tynnest og ikke sliter seg ut så fort (tenker på en barely there)? Hvilke erfaringer har dere med slikt? HAr hørt at Glas.t og Ultra Crystal kan reflektere en del. Stemmer det?

Lenke til kommentar

HAr hørt at Glas.t og Ultra Crystal kan reflektere en del. Stemmer det?

 

Jeg kjøpte Glas.t fra spigen, men fikk bare testet i noen minutter fordi jeg klarte å få noe støv under og fikk det ikke vekk...

 

det ble bare verre og verre og jeg heiv hele greia til slutt i søpla. ..

 

men det er nok som du sier... har hørt det samme selv..

Lenke til kommentar

Jeg har sluttet å bruke filmer på skjermene, ettersom jeg er veldig forsiktig og oppmerksom på hva jeg har i lommene. Dessuten mister man en liten del av feelingen når man bruker skjermen. iPhonen min ser enda strøken ut, men slike striper som er synlig i godt lys er det joe noen av selvfølgelig. Men ikke noe sjenerende greier :)

 

Om noen lurer på hvorfor jeg henger i tråden her, er det for å samle inntrykk og diverse rundt telefonen ettersom jeg ikke er helt Apple idiot :p Greit å være noenlunde oppdatert også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som får til å se film fra pcn via Samsung link? Satte videofolderen til mappa jeg har filmfiler i, men hverken bilder eller filmer dukker opp på s4.

 

Nevermind, dukket opp etterhvert.

 

Ikke spesielt smooth avspilling dog.

 

Bedre når du laster ned til mobilen.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Får ikke NFC til å fungere. Får bare "taggen støttes ikke" når jeg bruker NFC task launcher eller andre.

 

 

Fungerer helt fint på kjærringa sin S3

 

Har restartet tlf og reinstalled appen x ganger

 

edit: http://www.androcid.com/samsung-galaxy-s4-doesnt-support-older-nfc-tectile-tags-awaits-arrival-of-tectile-2/

 

 

http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1299439/galaxy-s4-doesnt-support-tectile-nfc-stickers-tectile-2-incoming

Endret av kewell79
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...